• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bağışıklık sistemim zayıf çıktı ve mor reçeteli ilaçlar ile tedavi

bebeeek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
132
2
46
Ankara
slm arkadaşlar.ben beş yıldır bu yolda herşeyi denedim.artık çok yoruldum hiçbirşey denemeyeceğim dememin üzerine bi doktor daha önerdiler.çok umutla.gittim doktora ve bağışıklık sistemimin zayıf olup olmadığını ve zayıfsa bu yüzden vücudun bebeği kabul etmeyeceğini söyledi ve lenfosit subset diye bir tahlil istedi yaptırdım ve evet bağışıklık sistemimde problem varmış.şimdide ilaca başlayacağım ve yine tüp bebek yaptıracağız ilaç desteği ile mor reçeteli bu ilaçlar.ama aradım taradım bu tedaviyi yaptıran yada bilen bulamadım bende konu açayım dedim. lütfen bana yardım edin.çok pahalı ilaçlar ve işlem ücretleri.yani bukadar para ve eziyette boşa gitmesin diye araştırıyorum ama kimseden yardım alamıyorum çok zor durumdayım.allah hepimize yardım etsin yaşamayan anlayamaz bizim halimizden.

slm arkadaşlar.ben beş yıldır bu yolda herşeyi denedim.artık çok yoruldum hiçbirşey denemeyeceğim dememin üzerine bi doktor daha önerdiler.çok umutla.gittim doktora ve bağışıklık sistemimin zayıf olup olmadığını ve zayıfsa bu yüzden vücudun bebeği kabul etmeyeceğini söyledi ve lenfosit subset diye bir tahlil istedi yaptırdım ve evet bağışıklık sistemimde problem varmış.şimdide ilaca başlayacağım ve yine tüp bebek yaptıracağız ilaç desteği ile mor reçeteli bu ilaçlar.ama aradım taradım bu tedaviyi yaptıran yada bilen bulamadım bende konu açayım dedim. lütfen bana yardım edin.çok pahalı ilaçlar ve işlem ücretleri.yani bukadar para ve eziyette boşa gitmesin diye araştırıyorum ama kimseden yardım alamıyorum çok zor durumdayım.allah hepimize yardım etsin yaşamayan anlayamaz bizim halimizden.

hangi dr istedi ve her hastene yapıyor mu benim boy 1.70 kilo 48 ve ben de hemen hasta olrum..o yüzden aylardır polen ve polen+arısutu+bal karışımı içiyorum bir de çekirdek üzümü yağı bir kaşık...

canım gebelik testleriyle ilgili olanları bilmem ama benim de bağışıklığım çok düşük ve kimyasal gebelik tecrübem oldu..neler yaparak kendimi biraz toparladığımı anlatayım belki biliyorsundur bunları:

mutlaka tahin yiyorum sabahları aç karnına( tam bir bağışıklık veren yiyecek)
kahvaltı sonrası kefir
öğlen mutlaka elma ve öğle yemeği
akşam yemek sonrası keçiboynuzu pekmezi
yemekten iki saat sonra bir bardak gilaburu suyu ( mutlaka tavsiye ederim)
kayısı, ceviz, incir.
zencefil+bal+tarçın

3 ay supradyn all day tablet sonra iki ay ara..
canım bunları aylardır uyguluyorum biraz kendime geldim.

arkadaşlar bende çok kilolu değilim.ÇOK TA SIK HASTALANMAM.DOKTORUM Bİ BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNE BAKALIM DEĞİNCE BUNU SÖYLEDİM EŞİM ÇOK SIK HASTA OLUR AMA BEN OLMAM DEDİM.DOKTORDA BUNUNLA HİÇ ALAKASI YOK DEDİ VE NİTEKİM DE DEDİĞİ GİBİ ÇIKTI.DR.CİHANGİR ÇAKIÇI AMA Bİ İMİNOLOJİ UZMANI İLE BİRLİKTE ÇALIŞIYOR. TEK OLARAK KADIN DOĞUM UZMANLARI BU KONUDA YETERSİZ KALIYOR.İNŞALLAH HERKES İÇİN HAYIRLISI OLUR.BAKALIM BU SON TEDEVİ GİBİ GELİYOR BANA.DAHA YAPILACAK BAKILACAK BİRŞEY YOKTUR HERHALDE.

Back
X