Bağışıklık

Nese1627

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
59
13
8
34
Merhabalar 1 dış gebelik 2 kalp durması yasadım sonuncuda pıhtılaşma olduğu için oksapar ve aspirin kullandım ona ragmen durmus bağışıklık testleri neler acaba ve hangi bölüme gitmek gerek genetik test bunun haricinde ana ,lupus,anti beta-2 glikopreitn, protein s,c bakıldı 2 kere bunların haricinde hangi testi yapmak gerekir rahim filmi de çekildi. Bağışıklık testleri bu yapılanlar mı yoksa farklı şeyler mi

canım senın genlerde pıhtılasma varmıydı?
benım mtfhr homozıgot 1298cc ve faktör 5- heterezigot 1691ga yazıyor..
ayrıca bendende bu lupus-antı beta vs ıstendı romatolojıye gıdecegım..
senın durumun ndır suan ?

Merhaba canim benim mtfhr ler ve pai heterezigot yukarida yazmis oldugum testleri yaptirdim romatolojide ve hematolojide ilk yapilan ana pozitifmis bunu en son gittigim doktor soylemisti butun testler rahim filmi falan hepsine bakildi bi onceki gebelikte oksapar 4000 ragmen kalp durmasi yasamistim doktor degistirdim ve doktorum testlere bakti ve hamilelik olursa oksapar 6000 baslicaz dedi yaninda coraspirin kullandim ve hamilelik oncesi ve hamilelikte folik asit olarakda takviye verdi ve birde dekort denen bi ilac baslancak dedi12.haftaya kadar kullancan dedj ki cok sukue once Rabbim sonra doktorum sayesinde hamile olunca hemen ilaclara basladik ve 38.haftada dogum yaptim 3 aylik yavrum suan ayagimda uyuyor salliyorum:) rabbim sanada isyeyen herkese nasip etsin

Maşallah canım
Rabbim hayırlı evlat eylesin..
Aminnn darısı bizlere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…