Baglanma hakkında bilgisi olanlar

gizemlisirin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
148
37
48
32
Merhaba arkadaslar
Yillardr inisli cikisli devam eden bi iliskim vardi. Dun gece evlerine gelen bi falci bisyler soylemis ve o kadina o kadar inanmis ki geceden beri dunya burnumdan gldi. Eskiden baglanma adi altinda biseyler yapilirmis. Bu konu hakkinda bilgisi olan varmi?biseyler mi yaptılar acaba nasil ogrenirim ya da nasil duzeltirim lütfen bilgisi olan varsa ozelden ulasin

Can yücel ne demiş; bağlanmayacaksın.

Şakayı bir kenara bırakırsak, konu kapatılır.

Bana baglanma diyenler hayatinizda hicmi bisye baglanmadiniz hic mi kimseyi sevmediniz

Kız falcı senin sırlarını filan mı anlattı yoksa adama naptı :D
Yok yok inanma öyle şeylere, nas felakları oku üfle sevgiline.
Düzelirse senindir, düzelmezse zaten hiç senin olmamıştır..

Ben geleneksel seylerden bahsettim eskiden yapilan seylerdenbu konularla ilgilenen bilgisi olan varsa lutfn ozelden yazsin bana ben kimseye farkli seyler yaptrma derdinde deglm boyle brsey varsa nasul kurtulurm onu merak ediyorum

BEn bu konuyu kibledim size garezim yok ama konu yasak birsey yasaksa sebebi vardır değil mi?Bilginize

Kız falcı senin sırlarını filan mı anlattı yoksa adama naptı :KK70:
Yok yok inanma öyle şeylere, nas felakları oku üfle sevgiline.
Düzelirse senindir, düzelmezse zaten hiç senin olmamıştır..
Bilmiyorm ne anlattgini da soylemiyor giydigim pantolon varms o pantolonu svgilim kiziyo diye gymiyomusum ama baska erkekler begenms daha once öylesacma seyler soyluyorki kulaklarima inanamiyorm

Konunun icerigini okuyun lutfen ben brilerinden bsey beklemiyorm bu konu hakkinda bilgi sahibi olan varmi boyle bir sey olabilimi olursa nasil duzelecek onu soruyorm

falda büyüde bahane arayacağına ilişkine bak ve sorunları çözmeye çalış. sorun falda büyüde değil. sizde.....

Back
X