- 27 Haziran 2021
- 182
- 71
- 28
- Konu Sahibi Puprple000
Evet birine bağlandığım zaman yarı yolda kalacağımı bildiğim için sadece günü kurtaran arkadaşlıklar veya flortum oluyor. Sebebi sanırım daha önce yapmış olduğum evlilik, deliler gibi sevdiğim adamın aslında beni hiç sevmediğini soylemesiydi aslında seviyor gibiydi ama sonucunda bir hicmisim gibi veda bile etmeden yollarımızı ayırdık. 2yil geçti onu sevdiğim gibi ona bağlandığım kimseye baglanamadim. Beni seven insanlardan çok bende sevme duygusunu hissetmek istiyorum. Karşıma beni sevdiğini söyleyen kişilerin aslında evlenip ayrıldığım için çıkar ilişkisini kuracağını düşünüyorum , bir coguda düşündüğüm gibi çıkıyor. Mesela çok sevdiğim kanka diye hitap ettiğim arkadaşlarımın benden hoşlanmaya başladığını anladığım an gözümde bitiriyorum. Belki şans versem mutlu olucam ama hepsinde hep bir eksiklik görüyorum. Veya hoşlandığım bir kisinin bana bağlandığını anladığım an ilişkiye başlamak beni boğuyor derhal uzaklasiyorum.Umursamaz bir hal icerisindeyken kimseyi içten sevmemem kısa vadeli gelip geçici hoslantilar beni yoruyor. Eski duygularımla sevip sevilmek sonucu hüsran dahi olsa sonunu düşünmeden ait olma duygusunu yaşamak istiyorum. Ara sıra'da eski eşime özlem duyuyorum.. Garip duygular içerisindeyim 

Son düzenleme: