Ne güzel oldu bu mesajları okumak.Hemen hemen hepimizin aynı sıkıntıda olduğunu bilmek.Bende bende bir tuaflık var sanıyordum teşekkürler........[/QU annelik her bayanın doğasında var,biraz kırılgan ama hep şevkatli sevgi dolu.annelik doğuştan miras biz kadınlara.anneler hep derler ya anne olunca anlarsın beni diye,bu gerçekten doğru.anne olduktan sonra anladım annemin beni nekadar sevdiğini niye bu kadar çok kolladığını, gözünden bile sakındığını.annelik harika bişey ve oğlumu kendi gözümden sakınıyorum allaha hep şükrediyorum sağlığı sıhhati yerinde diye.... yalnız değilsin sevhan her anne senin gibi düşünüyo canım:asigim:
evet aynı korku bende de var hamile kaldıgım ilk andan beri ama hep düşünüyorum ve her daim dua ediyorum allahın 99 ismini okuyorum ve diyorum ki rabbim kızıma saglık sıhhat ver güç kuvvet ver onu senden başka kimselere muhtaç kılma tahtını bahtını kaderini güzel eyle bana da saglık sıhhat ver onu saglıkla buyutebilmeyi iyi bir insan olarak buyutebilmeyi nasip et evimden bembeyaz gelinliklerle çıkmasını nasip et okusun dr olsun ve senin izninle yardımınla senin hakkını gözeterek hep insnaları saglıklarına kavuştursun onlara yardım etsin 99 ismin gibi bana anneme babama kocama kardeşime saglık sıhhat hayırlı uzun ömürler ver diyroum ve her yuce rabbimin 99 ismini okuyp kızıma üflediğimde 99 ismin gibi 99 yıllık her yılı hayırlı uzun ömürler ihsan eyle ve onu her daim mutlu kıl ona zeval verme diyorum demekki hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz rabbim korusun...amin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?