• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahanelerin arkasında ne var

Merhaba kk. Eşim(10 yıllık evliyiz) beraber uyumamak icin sürekli bir bahane buluyor. Çok sıcak, erken kalkacaktım, geç yatmıştım vs vs
Üstelik önemli değil beraber uyuyalım dediğim halde. Ve gidip bakıyorum horul horul uyuyor.
Dün gittim yanına bu ne ya dedim yeter artık burayı kendine mesken mi ettin şemdi de dedim ama artık sabrım taşmıştı. Bu 2 yıldır böyle. “Ne saçmalıyorsun kendine gel” dedi. Yatağa gittim iki dakika sonra onun yattığı odadan horlama sesi geliyordu. Tek başıma çabalamaktan yoruldum ama doktor ilişki olmazsa menopoza erken girersin de dedi ve biz 2. Çoçuğu düşünüyoruz. Artık napıcağımı şaşırdım. Tek kelime konuşmasam çoçuk var o da etkilenir, normal davransam böyle yaşar gideriz. Bıktım çözümsüzlükten
koca mı tuhaf yoksa şu yazdıklarınızdan sonra siz mi tuhafsınız anlamadık

Aynı biz. Benimki de senin rahatın için diyor. Ne desem boş. En fazla yüzde 50 69 beraber uyuruz bunun dışında hep baska yerde uyur. Sebep. Uyukalmışım, gribim sşze bulasmasın, sabah erken cıkıcam, sen rahat ol diye (su ara tedavi görüyorum, gebeyken gebesin, emzirirken çocuk var vs vs) bence eşim tek daha rahat uyuyor. İşin kötüsü ven de tek daha rahat uyuyorum😅artık. Ama yine de davamdan vazgecmiyorum. Çiftler beraber uyur

İlişki olmaması kötü bir durum orası ayrı da benim de imkanım olsa yatak odasına 2 ayrı tek kişilik yatak koymak istiyorum aman ya söyle rahat rahat yatmak gibisi var mı yok kolu değdi yok yorganı çekti
Hatta biz iki ayrı tek kişilik yorganda yatarız

koca mı tuhaf yoksa şu yazdıklarınızdan sonra siz mi tuhafsınız anlamadık
İlla birinin tuhaf olması gerekmiyor hanımefendi. Durumu değerlendirmeniz yeter. Sizin hayatınızda her şey olması gerektjği gibi sanırım ve umarım hep böyle devam eder, insanın olduğu yerde her şey olabilir, hayat bu.

İlişki olmaması kötü bir durum orası ayrı da benim de imkanım olsa yatak odasına 2 ayrı tek kişilik yatak koymak istiyorum aman ya söyle rahat rahat yatmak gibisi var mı yok kolu değdi yok yorganı çekti
Hatta biz iki ayrı tek kişilik yorganda yatarız
Beraber yatarken bizim de ayrıydı. Sonra komple gitti. :/

Merhaba kk. Eşim(10 yıllık evliyiz) beraber uyumamak icin sürekli bir bahane buluyor. Çok sıcak, erken kalkacaktım, geç yatmıştım vs vs
Üstelik önemli değil beraber uyuyalım dediğim halde. Ve gidip bakıyorum horul horul uyuyor.
Dün gittim yanına bu ne ya dedim yeter artık burayı kendine mesken mi ettin şemdi de dedim ama artık sabrım taşmıştı. Bu 2 yıldır böyle. “Ne saçmalıyorsun kendine gel” dedi. Yatağa gittim iki dakika sonra onun yattığı odadan horlama sesi geliyordu. Tek başıma çabalamaktan yoruldum ama doktor ilişki olmazsa menopoza erken girersin de dedi ve biz 2. Çoçuğu düşünüyoruz. Artık napıcağımı şaşırdım. Tek kelime konuşmasam çoçuk var o da etkilenir, normal davransam böyle yaşar gideriz. Bıktım çözümsüzlükten
Karı koca ilişkiniz kalmamış ki bu evlilik çoktan bitmiş malesef.. eşiniz acilen çeki düzen versin kendine yoksa bu sadece ev arkadaşlığı. Hani karımla bile yatmıyorum ilişkimiz kalmadı diyen aldatan erkekler var ya onlara dönüşmüş neredeyse

Esim de dahil olmak üzere biri yanımda olsa ben de rahatca uykuya gecemiyorum itiraf etmem gerekirse kızımla dahi uyumaktan hoslanmıyorum o nefes sesi bile beni rahatsız ediyor.Horlamak söyle dursun dönerken bana dokunsa sıkıstırsa cok sinirleniyorum belki esiniz de öyledir.Dün gece cocuk besiginde uyudu esimle biz de yatakta ama o kadar çok dönuyor ki ben uykuya gecemedim oturma odasina gelip yattim da uyudum bazi insanlar temas sevmiyor.Ayri uyumak iliskiye engel degil bu arada
.

Son düzenleme:
Aldatıp aldatmadıgını bilmek. Ne olabilir başka.
Yani? Burada ne avukat konuları vardı aldatılan. Siz yakalama ihtimalinize güveniyorsanız o da yakalanmama ihtimaline güveniyordur. Avukatlar aldatmaz, aldatamaz, karısı avukat olanlar aldatamaz diye kural mı var

Back
X