• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar alerjisi :(

Nimett07

hadi gülümse..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1.577
18
158
Antalya
Merhaba arkadaşlar..Benim bahar alerjim var ve 9 haftalık hamileyim..Her sene bahar geleceğinde alerjim başlamadan gider ilacımı alırdım ve sorun yaşamazdım ama doktorum bana alerji için olan hiç bir ilacı kullanmamamı söyledi..Okyanus suyu kullanabilirsin dedi..Çok hapşuruyorum ve gözlerim kaşınıyor, geceleri öksürerek uyanıyorum..Okyanus suyunun hiç bir faydasını görmedim..Artık hem ağlayıp hem hapşuruyorum..Bu durumu yaşayan var mı,çözüm önerileriniz nelerdir? Teşekkürler şimdiden..

cnm bnde 23 haftalık hamileyim.Ben de bu sene ilaç alamadım.Durum vahim özllikle gözlerim bnei felaket rahatsız ediyor.Hapşururken artık karnım acıyo..Gcık bi tutrsa gitmio..bnde napıcamı bilemiorumm ..İlaçsız ne zaman geçer acaba??

Canım ben gözlerim çok kaşındığında çayın demi ile siliyorum gözlerimi iyi geliyor..Çok kaşıma gözlerini çok zararlıymış..Hapşuruk ne zaman geçer bende bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum..Benimde karnım ağrıyor çok şiddetli hapşurunca..Soğuk bi şeyler içince biraz hafifliyor hapşuruğum..Artık kendi kendime çözümler ürettim :)

bende daha 4 haftalık hamileyim ve inanılmaz derecede gözlerimde,damağımda,boğazımda kaşıntı hapşuruk ve dediğiniz gibi geceleri öksürük oluyo. her sene ilaç kullanırdım ama bu sene böyle oldu napıcam bilmiyorum. demek bii ben değilmişim. ama çok zor bir durum. bunun bir çaresi olmalı? ama ne?:2:

Arkadaşlar aynı sorunları yaşıyorum.Hamileliğim başlangıcı ve bahar alerjim başladı.Doktorum çok zor durumdaysan kullan dedi.Ama riske atmak istiyorum.Sizler ne yaptınız ilaç kullandınız mı ?Ya da başka çözüm önerisi olan var mı?

benimde polen alerjim var kara kara düşünüyorum ilaçta yok ilaçsız düzelmiyorda meret bogazım şişiyor nefes bile alamıyorum burnum tıkanıyor gözler kıpkırmızı oluyor :( allah yardımcımız olsun kızlar :(:(:(:(:(

Back
X