bahar geldi , aldatmalar başladı..

"Kiz zaten kotu bi kiz degil bakire" ustune bide bunu okudum su an. Bakire olmayan kotu kizlar geldi aklima. Sok sok sok daha. Bidaha susturdum kendimi.. Neyse ya!
O da o anlamda değil :) virgül koymamısım araya. Birlikte olmuslardır diyene cevabımdı kızın bakire olusu. Sevgilsi oldgnu bilmeden de görüşmüş sonucta erkek arkadasımla o acıdan da kotu deil dedim onun beni aldattgnı kız farkında deil yani

Evet evlilik helal, o yüzden hepsinin sonu muhteşem oluyor.

Böyle saçma bir tez ortaya atarak inancınızı küçük düşürmeyin.

asıl siz kendinizi küçük düşürmeyin bu son cümlenizle...
hem ne demek böyle bir tez atarak inancınızı küçük düşürmeyin?
kelimelerinize dikkat edin!şimdi ben size ne anlatsam kendi anlamak istediğini anlayacaksınız.o yüzden de yorulmama gerek yok sanırım ;)

karakter meselesi tabi de cok aldatılma konuları acılmaya basladı ondan yazdım, bahardan hormonlar costu sanırım

Bahara yaza aşığım ama inanır mısın hormonum "aman sana göre değil bu aşk sevgi işleri" diyo hala. Çünkü ben ne istediğimi biliyorum.

Ayrıca da arap olayına hiç girme arkadaşım. Dört karı alıp kuma üstüne kuma getirenler de onlar. Arabı Türkü olmaz inanmanın/inanmamanın.

baharla ilgisi yok . sevgilinin sana olan aşkı eksilmiş . ayrılmışsın sanırım iyi yapmışsın bence ..
umarım atlatırsın hemen ..

Ben de "çok hazırlıksız bu duruma" kısmına takıldım. Insan sevdiği tarafından aldatılmaya nasıl hazır olabilir?

Aynen oyle, hiç pişman değlim. Daha cok taze üzgünüm tabi ki ama iç huzurum kendime saygım vicdanımla ilgili hersey yolunda.
tabiki üzülüceksin belki zaman geçtikçe acın aksine dahada fazlalaşıcak ama sabırla iradenle bu günleride en güzel şekilde atlatıcaksın klasik laf ama sadece zaman arkadaşım, oda layıgını bulsun

yazık üzüldüm durumunuza.ama boşuna denmiyor sevgililik haram diye...işte böyle hüsranla bitiyor nerdeyse her sevgililiğin sonu...İnşallah size de ders olur kardeşim.
Ne alakası var arkadaşım ya her sevgililiğin öyle bittiğini nerden biliyorsun. Anket mi yaptın? Tam tersi benim çevremde de bir çok sevgililik yaşayan insan şu anda evli veya nişanlı. Bir insanı tanımadan nasıl evlenilir ki zaten. O zaman daha mı sağlıklı olur

Merhaba,

Bilenler bilir erkek arkadasımlar 1 yıldır birlikteyiz. 2 hafta önce iş toplantısı olduğunu soyledi 3-4 saat kadar yazısamadık ama cok sık aradı konusmalar hep 10 saniye 20 saniye kadardı. Aksam 8.00'da telefonu kapandı 11.00 gibi geri aradı sarjım bitti dedi. cok normal sarjı bitebilir ama bu sefer içime bi his doğdu aldattıgını cok net hissettim, ıspat edemediğim için bişey yapamadım, ama suratım hep asıktı hep mutsuzdum.. aradan bikaç gün gecti bişey soylemek istiyorum dedi. dinliyorum dedim. Sana her baktığımda içimde vicdan azabı var kendimi affedemiyorum ben o gün sana yalan soyledim dedi. Bi kızla dısarı cıkmıslar,opüşmüşler, vakit gecirmişler ben cok aramaya baslayıncada sıkısmıs telefonunu kapatmıs. Affet dedi ağladı 2 gün ayrılık sonrası affettim . Büyük pişmanlığı var farkındayım ama unutamıyorum, yapamıyorum, affedemiyorum. Ayrılamıyorum da kendi kendimi yiyorum kafam karısık duygularım karısık, içim sıkkın,mutsuzum.. Hersey cok iyi gidiyordu bütün sorunlarımızı halletmiştik cok hazırlıksızdım bu duruma. ya kendime olan saygımdan vazgeccektim ya ondan. Ben kendimden vazgectim yine mutlu değilim. Hepinizin verceği cevabıda biliyorum ama sadece içimi dokmek istediğim için yazdım.

Güncelleme: anladım ki güven sevgiden daha onemliymiş. Yapamadım. Cok istedim eskisi gibi olmak olmadı. artık gözlerinde yüzünde dudağında baskasını görüyorum. Hayırlısı olur umarım 2 miz içinde. Bu hikayede klasik sonla bitti.
Böyle hayat mı geçer ya.Bunun adı ilişki mi.Tek taraflı sevgi var sadece.Bi de beyimiz vicdan azabı çekmişmişte,marifetini anlatıyor.Affetiğin için hatalı olan sensin.Bırak erkek mi yok.Boşver üzülmene değmez.

Back
X