Bahar Hastanesi Gönül Duras Doyran' da Normal Doğum Yapanlar Tecrübeleriniz lütfen

sahira84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
26
0
36
Bursa
gonul hanım normal doğumda nasıldır ya. çok ılgınc ozel dr. hepsı cep numaralarını verır herhalngı bı sorunda aramak ıcın ama gonul hanım sadece dahılı numarasını verdı bısı olduğunda hastaneyı arıcakmısız acılıne gelecekmısız doruktakı butun doktorlar verıyo kafama takıldı. gece dogum yaparsak ya doğuma gırmezse gıbı suphelerım var. orada doğum yapanlar bilgi verebilirler mi?

Merhaba.
Ben de Bahar hastanesi Gönül hanıma gitmeyi düşünüyorum, komşumun tavsiyesi üzerine. Sanırım sen de Gönül hanıma gitmekten memnun değilsin aksine. :44:
Bu arada ücretler hakkında bilgi verebilir misin bana ? Bu hastane doktor konularında kafam epey karıştı :36:

Merhaba.
Ben de Bahar hastanesi Gönül hanıma gitmeyi düşünüyorum, komşumun tavsiyesi üzerine. Sanırım sen de Gönül hanıma gitmekten memnun değilsin aksine. :44:
Bu arada ücretler hakkında bilgi verebilir misin bana ? Bu hastane doktor konularında kafam epey karıştı :36:

gönül hanım 35 tl muayenesi. doğum 850 normal epidural 250 tl sezeryan 1350 fiyatları normal ama ben vaz<gectım doruk melıke hanıma gıdıcem. cok memmun olmayan ınsanlar var bahar hastanesınden medıkal ahmet yılmazda ıyı ama pahalı 60 tl muayene. artık gerısını sana bırakıyorum cnm

Back
X