Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tatlım hoşgeldin yardım edin deyince ben bi 100 kilo birini bulucam diye düşündüm ama derdin büyük değilmiş o kadar şükür ki
spor ve düzenli beslenmeyle abur cuburu kesip çok da güzel kilo verirsin ama hemen vereyim diye düşünme sakın sağlıklı bi yol izle
tatlım hoşgeldin yardım edin deyince ben bi 100 kilo birini bulucam diye düşündüm ama derdin büyük değilmiş o kadar şükür ki
spor ve düzenli beslenmeyle abur cuburu kesip çok da güzel kilo verirsin ama hemen vereyim diye düşünme sakın sağlıklı bi yol izle
:)) hosbulduk cnm tsk edermm cok kez denedm ama en fazla 3 kg verdm geri aldım braz sabırszm galıba hemen snuc almak ıstyrm olmayncada kendmi tekrar salıyorumm hoop tekrar kilolarımı alıyorummm:S
yok tatlım acele etmek yok yaşında küçük zaten hiç acele etme yaza kadar taş gibi hatun olursan sen alimallah yediklerine dikkat et spor yap yürüyüş yap kafi sıkı bir diyete bile ihtiyacın yok