Bahara yardımm edin :)

bahar006

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
40
0
16
Ankara
Ben bahar 18 yasndaym 1,60 boyum 65 kilom nerden baslıcagımı nasıl kilo vermem gerektıgını bilmiyorummm lütfenn fikirlerinizi önerilerinizi eksik etmeyn :)

tatlım hoşgeldin yardım edin deyince ben bi 100 kilo birini bulucam diye düşündüm ama derdin büyük değilmiş o kadar şükür ki:9:
spor ve düzenli beslenmeyle abur cuburu kesip çok da güzel kilo verirsin ama hemen vereyim diye düşünme sakın sağlıklı bi yol izle:20:

tatlım hoşgeldin yardım edin deyince ben bi 100 kilo birini bulucam diye düşündüm ama derdin büyük değilmiş o kadar şükür ki:9:
spor ve düzenli beslenmeyle abur cuburu kesip çok da güzel kilo verirsin ama hemen vereyim diye düşünme sakın sağlıklı bi yol izle:20:

:)) hosbulduk cnm tsk edermm cok kez denedm ama en fazla 3 kg verdm geri aldım braz sabırszm galıba hemen snuc almak ıstyrm olmayncada kendmi tekrar salıyorumm hoop tekrar kilolarımı alıyorummm:S

leslie ile evde yürüyüş videoları var gerçekten çok işe yarıyor

kısa sürede farkı görebilirsin

yok tatlım acele etmek yok yaşında küçük zaten hiç acele etme yaza kadar taş gibi hatun olursan sen alimallah yediklerine dikkat et spor yap yürüyüş yap kafi sıkı bir diyete bile ihtiyacın yok:54:

Back
X