Baharla gel hayatıma NİSAN ❤❤❤

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Merhaba kizlar 5 senedir istiyoruz bebiş ama olmamıştı. Tüp bebekte 2-3 senedir bir türlü kısmet olmadı. Hep önumuze engeller ćıktı ya biz hazirdik ama maddi olarak degildik , ya da maddi olarak hazirdik ama hep bir engel çıkıyordu.

Ama bu ay benim en sevdigim ay umutsuz olarak gittigim hastaneye tedaviye başlayarak çıktım çok şaşkın ve hazirliksizim nedenini bilmiyorum ama çok korkuyorum bir aksilik çıkacak diye... Tedavim uzun protokol olacak.

Bu süreçte sigarayı bırakamadim. Neden bilmiyorum ama canım aşırı sogan çekiyor.
Kabak cekirdegi ve meyve yiyorum. Ve bol bol bulgur pilavi salata... zeytinyagina daha çok agirlik verdim...
Stresli degilim ama önümüzdeki sürec neyi gosterir bilmiyorum.

Birde ilginc bir sekilde kimseyle bu durumu konuşmak istemiyorum. Soranlari tedavideyiz diye geçiştiriyorum. Normalde olsa saatlerce aşamalari anlatirdim ama ne oldu bana hiç bilmiyorum. Heyecanli degilim zaman zaman korksamda dunyanin sonu degil diyorum...

Eşimde de bu aralar sinir başladi onunki strestenmi bilmiyorum ama normalde sinirli olmayan kocam birden parliyor. Bunu stresine mi vermeliyim bilmiyorum... ama bu beni strese sokuyor.

Doktorumla gerekli şeyleri konuşup 26 martta lucrin 3.75 ile tedaviye başladık... Bu igneden sonra inanilmaz gaz problemi yaşadim aranizda yaşayan varmi bilmiyorum ?
Rezene ,nane,kekik,biberiye karişmli bir bitki çayiyla şuan daha iyiyim. Bu tup bebek surecinde kullanmamam gereken birseymi onu bilmiyorum bilen varsa yazsin lutfen...

Kabizlik da igne vuruldugum gunden bugune var. Ama beni asıl şaşirtan yanak yanması...

Her aksam nedenini bilmedigim bir sekilde yanaklarim kipkirmizi oluyor ve sicaktan yaniyor. Bununda nedenini bilmiyorum.
Gögüslerim de agriyor ve yanma hissediyorum sanirim bunlarda ilaçtan ?

Tedavi sırasında güncellemeler ekleyecegim.

Peki ya siz kızlar ? Siz hangi aşamalardasıniz. Önereceginiz şeyler var mi ? Lucrin 3.75 sonrası ne zaman adet oldunuz ?

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlarla sonlanır...
Ben geçen yıl hazirandan ilk tüp bebek tedavimi oldum..
Kısa protokol du..
Zor bir dönemdi benim için.. çünkü başıma gelecekleri bilmemek beni korkutuyordu..
Hormonlar dan bi ağlayıp bir gülüyordum..
Eşim daha sakindi..
Kabızlık hiç olmadı bende.. yumurta toplama işlemi öncesinde aşırı şişkinlik vardı.. patlayacağım gibi hissediyordum..
Benim tedavim negatif ile sonuçlandı
:(
Sonra 6 ay Piskolojik tedavi gördüm..
Bu yıl haziran da dondurulmuş embriyolarım var onlarla tekrardan tedaviye başlayacağız nasipse.. ben yine çok korkuyorum çok stresliyim.. allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. 5 yıldır neler çektim ameliyatlar tedaviler vs...
Sonu güzel olsun inşallah hepimiz için..

Tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlarla sonlanır...
Ben geçen yıl hazirandan ilk tüp bebek tedavimi oldum..
Kısa protokol du..
Zor bir dönemdi benim için.. çünkü başıma gelecekleri bilmemek beni korkutuyordu..
Hormonlar dan bi ağlayıp bir gülüyordum..
Eşim daha sakindi..
Kabızlık hiç olmadı bende.. yumurta toplama işlemi öncesinde aşırı şişkinlik vardı.. patlayacağım gibi hissediyordum..
Benim tedavim negatif ile sonuçlandı
:(
Sonra 6 ay Piskolojik tedavi gördüm..
Bu yıl haziran da dondurulmuş embriyolarım var onlarla tekrardan tedaviye başlayacağız nasipse.. ben yine çok korkuyorum çok stresliyim.. allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. 5 yıldır neler çektim ameliyatlar tedaviler vs...
Sonu güzel olsun inşallah hepimiz için..

Doktorun neden negatif oldugu hakkinda bilgi verdimi ???

Ben az çok tahmin edebiliyorum aşılama oldugum aydan bende patlayacak gibiydim idrarimi bilr yaparken zorlaniyordum..

Neden bu kadar ara verdiniz

Doktorun neden negatif oldugu hakkinda bilgi verdimi ???

Ben az çok tahmin edebiliyorum aşılama oldugum aydan bende patlayacak gibiydim idrarimi bilr yaparken zorlaniyordum..

Neden bu kadar ara verdiniz

Evet canım hidrosalpenks vardı ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz..
Su aktığı için tutmamış dediler.. herşey çok güzel geçti orda takıldı..
Herşey çok iyi çok kaliteli diyince çok umutlandım.. kesin positif diye günleri geçirdim..
Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım..
6 ay Piskolojik tedavi gördüm..
Şuan yeni yeni kendime geliyorum..
Hakkımız da hayırlısı artık...

Evet canım hidrosalpenks vardı ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz..
Su aktığı için tutmamış dediler.. herşey çok güzel geçti orda takıldı..
Herşey çok iyi çok kaliteli diyince çok umutlandım.. kesin positif diye günleri geçirdim..
Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım..
6 ay Piskolojik tedavi gördüm..
Şuan yeni yeni kendime geliyorum..
Hakkımız da hayırlısı artık...

Cnm tedavi öncesi sana rahim filmi çekmediler mi ??? Ben tup bebege baslamadan 3 sene once cektirmistim doktorum kabul etmedi tup bebek oncesi bidaha cekildi hidrosalpenksten suphelenip tuplerimi aldirmak icin ameliyata girdim
Suan diyorum ki nasil karar vermişim. Sonra ameliyattan ciktim cok uzuldum iki tupumde alindi diye artik dogal yolla hamile kalamicaktim
Ama saatler sonra doktorum geldi ve dediki tuplerini almadik tuplerin gayet saglam. Sonra bir umut dustu icime doktorum bekleyelim dedi. 1 sene 4 ay oldu ve hala hamilelik yok. Bizde basladik artik. Yani hayat gercekten suprizlerle dolu buna artik inaniyorum.

Canim adet zamanim yaklasiyor normalde 8inde ama bende cok fena bir agri var. Sanki icimde bir guc yumurtaliklarimi disari atmaya calisiyor gbi. Dayanilmaz bir agri sende de oldu mu? Adet sancisindan cok farkli birsey.

Merhaba canım
Hsg de gördü ama emin olmadığı için tüp bebek denedi doktor..
Sonra tutmayınca ameliyata karar verdi..
Bende öyle bir ağrı olmadı canım inşallah bebeğin seninledir dualarım seninle...

Merhaba canım
Hsg de gördü ama emin olmadığı için tüp bebek denedi doktor..
Sonra tutmayınca ameliyata karar verdi..
Bende öyle bir ağrı olmadı canım inşallah bebeğin seninledir dualarım seninle...

Inşallah bu sefer bebişn saglikla gelir tup bebek cok zorlu bir sürrç insallah sag salim cikariz bu sinavdan

Merhaba kızlar bisey sormak ıstiyorum tüp bebek tedavisi olan varmı içinizde benim tedavimden kullanmadigim sıfır açılmamış saklama koşullarına gore saklanan ilaclarim var ve aldigim fiyattan vermeyi düşünüyorum cok çok altinda pisada baya veya eczanelerden eger oyle bi durum varsa mesaj atin yardimci olayım elimde olan ilaclar;
Gonaf-f 450 ml 2 kutu
Crinone vajinal jel %8 1 kutu
Gonaf-f 300 Enjeksiyon ve hepsi sifir kutulur 1 kutu

Merhaba kızlar bisey sormak ıstiyorum tüp bebek tedavisi olan varmı içinizde benim tedavimden kullanmadigim sıfır açılmamış saklama koşullarına gore saklanan ilaclarim var ve aldigim fiyattan vermeyi düşünüyorum cok çok altinda pisada baya veya eczanelerden eger oyle bi durum varsa mesaj atin yardimci olayım elimde olan ilaclar;
Gonaf-f 450 ml 2 kutu
Crinone vajinal jel %8 1 kutu
Gonaf-f 300 Enjeksiyon ve hepsi sifir kutulur 1 kutu

Cnm tup bebek ilaçlarinin satişi yasak sitede. Saglik bakanligindan uyari almiş. Lutfen bu konuda dikkatli ol ve foruma zarar verecek davranişlardan kaçin.

Back
X