- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel sonuçlarla sonlanır...
Ben geçen yıl hazirandan ilk tüp bebek tedavimi oldum..
Kısa protokol du..
Zor bir dönemdi benim için.. çünkü başıma gelecekleri bilmemek beni korkutuyordu..
Hormonlar dan bi ağlayıp bir gülüyordum..
Eşim daha sakindi..
Kabızlık hiç olmadı bende.. yumurta toplama işlemi öncesinde aşırı şişkinlik vardı.. patlayacağım gibi hissediyordum..
Benim tedavim negatif ile sonuçlandı
Sonra 6 ay Piskolojik tedavi gördüm..
Bu yıl haziran da dondurulmuş embriyolarım var onlarla tekrardan tedaviye başlayacağız nasipse.. ben yine çok korkuyorum çok stresliyim.. allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. 5 yıldır neler çektim ameliyatlar tedaviler vs...
Sonu güzel olsun inşallah hepimiz için..
Doktorun neden negatif oldugu hakkinda bilgi verdimi ???
Ben az çok tahmin edebiliyorum aşılama oldugum aydan bende patlayacak gibiydim idrarimi bilr yaparken zorlaniyordum..
Neden bu kadar ara verdiniz
Evet canım hidrosalpenks vardı ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz..
Su aktığı için tutmamış dediler.. herşey çok güzel geçti orda takıldı..
Herşey çok iyi çok kaliteli diyince çok umutlandım.. kesin positif diye günleri geçirdim..
Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım..
6 ay Piskolojik tedavi gördüm..
Şuan yeni yeni kendime geliyorum..
Hakkımız da hayırlısı artık...
Merhaba canım
Hsg de gördü ama emin olmadığı için tüp bebek denedi doktor..
Sonra tutmayınca ameliyata karar verdi..
Bende öyle bir ağrı olmadı canım inşallah bebeğin seninledir dualarım seninle...
Inşallah bu sefer bebişn saglikla gelir tup bebek cok zorlu bir sürrç insallah sag salim cikariz bu sinavdan
Amin canım rabbim emeğimizin karşılığını versin Inşallah.. senin test günün ne zaman..?
Merhaba kızlar bisey sormak ıstiyorum tüp bebek tedavisi olan varmı içinizde benim tedavimden kullanmadigim sıfır açılmamış saklama koşullarına gore saklanan ilaclarim var ve aldigim fiyattan vermeyi düşünüyorum cok çok altinda pisada baya veya eczanelerden eger oyle bi durum varsa mesaj atin yardimci olayım elimde olan ilaclar;
Gonaf-f 450 ml 2 kutu
Crinone vajinal jel %8 1 kutu
Gonaf-f 300 Enjeksiyon ve hepsi sifir kutulur 1 kutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?