Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hikayemi yazmıştım zaten canım. Bence gidince sende göreceksin benim dördüncü denemedi ve hepsini cem beyde yaptık hiç değiştirmeyi düşünmedim. Hem merkez hem doktor hem ekip benim evim gibi oldu. Hepsi birbirinden düzgün insanlar.ben kesinlikle öneririm.Arkadaşlar cem çelik'e gidenler memnun musunuz?
Evet canım birden fazla yumurta oluşup gelişmesini sağlıyor benim doktorum da cem çelik çok ama çok memnunum ama Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah cümlemizeArkadaslar merhabalar ben de cem beyle tedaviye basladim gonal f 450 verdi gerci kndisi suan izinde oldugu icin ilk olarak selen hanimla basladik 15inde cem beyle gorusmem olacak Allah hepimize hayirli imanli saglikli cocuklar nasip etsin insallah.kafama takilan bir sey var gonalf yumurtanin kalitesini arttirirken sayisini da artyiriyor mu cok merak ediyorum
Bende iki embriyo istedim izin vermedi yedi yumurta toplandı hepsi döllendi dört tanesi beşinci güne gitti bir tane transfer oldu üç dondurulmuş embriyom var ben dondurulmuş transfer istedim onuda kabul etmedi sonuç negatif oldu şimdi dondurulmuş embriyom için transfer günü bekliyorumÖncelikle şunu söylemem gerekir ki Cem hocanın hastası olmak bir ayrıcalıktır. Daha ilk görüşmede odasından içeri girer girmez onun enerjisi ve kendine olan güveni, konusuna hakim ve boş vaat vermeyen tavrı eşim ve beni o kadar rahatlatmıştı ki sanki o anda onca yaşanan sıkıntılar stresler boşaymış bugüne kadar boşa oyalanmışız diye düşündük. ilaç tedavileri aşılama vs gibi süreçlerde elimiz boş dönen bir çifttik tedavi olmaya çalıştığımız hastanelerde o kadar yorulmuştuk ki ümitsizlik kanımıza işlemişti sanki.Umut tüp bebek merkezi çalışanları hemşireleri asistanları vs hepsi gerçekten çok samimi hislerle çalıştıklarını bize gösterdiler içimiz ısındı güvendik sonuna kadar emin ellerde olduğumuzu hissettirdiler hiç bir sorumuz cevapsız kalmadı güven verdiler iyi kötü her şeyden haberdar edildik. süreç boyunca Cem Hocanın öngöremediği hiçbir şeye rastlamadım.Tedavinin en başında daha ilaçlara bile başlamamışken rezervlerin iyi ama beklenenden az yumurta toplanacak dedi aynen de öyle oldu 7 yumurta toplandı 5 işlem gördü 3 tanesi 5. güne kadar gitti. bu kadar az yumurta ile 5. güne gitmek bence bir güvenin göstergesidir. Embriyolar donduruldu çözüldü vs bilmediğimiz birçok şey oluyordu fakat işler o kadar profesyonel ilerliyordu ki artık endişeyi falan bırakmıştık.hocamız kendi düğününün ertesi günü bile hastaları ile ilgilenen onları telefonda bilgilendiren bir doktor daha nesinden endişe edecektik?? uzun lafın kısası 2 embriyo transferi neticesinde ikiz bebeklerime hamile olduğumu öğrendim :) nasıl bir mutluluk tahmin edersiniz. Çok uzun oldu fakındayım ama bende bu yolun basında bütün forumları didik didik okudum hangi merkez? hangi doktor? endişeleri ile gezdim durdum yazmaya devam etsem çok yazılacak şey var pozitif olduğu için bunları yazdığımı düşünmeyin lütfen. Pozitifi aldığım gün hemşire hanımların sevinci ve 7. hasta ve buda pozitif sözleri hala kulaklarımda:))hayatımda ilk kez böyle bir forumda üyeliğim oldu ve duygu ve düşüncelerimi paylaştım umarım sizler içinde bir umut olur. Cem bey ilgili alakalı işini bilen bir doktor bu forumdaysanız ve yazdıklarımı sıkılmadan sonuna kadar okuduysanız Bizim gibi gereksiz yere acemi yerlerde oyalanmayın canınızı sıkmayın gidin ve huzura erin:):)
Gecmis olsun oncelikle canim... Bu surec elbette hepimizin sabrini siniyor insallah bir sonra ki seferde istedigin sonucu alirsin tabi biz doktorlar kadar bu isi ongoremeyiz bende senin aksine niye donduruyolar diye kiyamet koparmistim:) ama isleri akisina biraktiktan sonra daha rahat ettigimi farkettim. İki embriyo taransferi konusunda bile hastanin durumuna gore karar veriliyor (en azindan benim oyle oldu) benim sonraki denemelerimde tablonun daha karamsar olabilecegi gorusu vardi mesela sizin icin boyle bir risk gorulmemis olabilirrr...innnsallah allah gonlune gore verir tez zamanda pozitif sonucu alirsiniz.Bende iki embriyo istedim izin vermedi yedi yumurta toplandı hepsi döllendi dört tanesi beşinci güne gitti bir tane transfer oldu üç dondurulmuş embriyom var ben dondurulmuş transfer istedim onuda kabul etmedi sonuç negatif oldu şimdi dondurulmuş embriyom için transfer günü bekliyorum
Aslında amh sınırda sebepsiz infertilite senelerdir tedavi görüyorum ama olmuyor dondurulmuş embriyoda iki koyacak İnşallah oda tutmazsa acgh yapılacakGecmis olsun oncelikle canim... Bu surec elbette hepimizin sabrini siniyor insallah bir sonra ki seferde istedigin sonucu alirsin tabi biz doktorlar kadar bu isi ongoremeyiz bende senin aksine niye donduruyolar diye kiyamet koparmistim:) ama isleri akisina biraktiktan sonra daha rahat ettigimi farkettim. İki embriyo taransferi konusunda bile hastanin durumuna gore karar veriliyor (en azindan benim oyle oldu) benim sonraki denemelerimde tablonun daha karamsar olabilecegi gorusu vardi mesela sizin icin boyle bir risk gorulmemis olabilirrr...innnsallah allah gonlune gore verir tez zamanda pozitif sonucu alirsiniz.
Öncelikle şunu söylemem gerekir ki Cem hocanın hastası olmak bir ayrıcalıktır. Daha ilk görüşmede odasından içeri girer girmez onun enerjisi ve kendine olan güveni, konusuna hakim ve boş vaat vermeyen tavrı eşim ve beni o kadar rahatlatmıştı ki sanki o anda onca yaşanan sıkıntılar stresler boşaymış bugüne kadar boşa oyalanmışız diye düşündük. ilaç tedavileri aşılama vs gibi süreçlerde elimiz boş dönen bir çifttik tedavi olmaya çalıştığımız hastanelerde o kadar yorulmuştuk ki ümitsizlik kanımıza işlemişti sanki.Umut tüp bebek merkezi çalışanları hemşireleri asistanları vs hepsi gerçekten çok samimi hislerle çalıştıklarını bize gösterdiler içimiz ısındı güvendik sonuna kadar emin ellerde olduğumuzu hissettirdiler hiç bir sorumuz cevapsız kalmadı güven verdiler iyi kötü her şeyden haberdar edildik. süreç boyunca Cem Hocanın öngöremediği hiçbir şeye rastlamadım.Tedavinin en başında daha ilaçlara bile başlamamışken rezervlerin iyi ama beklenenden az yumurta toplanacak dedi aynen de öyle oldu 7 yumurta toplandı 5 işlem gördü 3 tanesi 5. güne kadar gitti. bu kadar az yumurta ile 5. güne gitmek bence bir güvenin göstergesidir. Embriyolar donduruldu çözüldü vs bilmediğimiz birçok şey oluyordu fakat işler o kadar profesyonel ilerliyordu ki artık endişeyi falan bırakmıştık.hocamız kendi düğününün ertesi günü bile hastaları ile ilgilenen onları telefonda bilgilendiren bir doktor daha nesinden endişe edecektik?? uzun lafın kısası 2 embriyo transferi neticesinde ikiz bebeklerime hamile olduğumu öğrendim :) nasıl bir mutluluk tahmin edersiniz. Çok uzun oldu fakındayım ama bende bu yolun basında bütün forumları didik didik okudum hangi merkez? hangi doktor? endişeleri ile gezdim durdum yazmaya devam etsem çok yazılacak şey var pozitif olduğu için bunları yazdığımı düşünmeyin lütfen. Pozitifi aldığım gün hemşire hanımların sevinci ve 7. hasta ve buda pozitif sözleri hala kulaklarımda:))hayatımda ilk kez böyle bir forumda üyeliğim oldu ve duygu ve düşüncelerimi paylaştım umarım sizler içinde bir umut olur. Cem bey ilgili alakalı işini bilen bir doktor bu forumdaysanız ve yazdıklarımı sıkılmadan sonuna kadar okuduysanız Bizim gibi gereksiz yere acemi yerlerde oyalanmayın canınızı sıkmayın gidin ve huzura erin:):)
canım bende umut merkezin hastasıyım sorun cevapsız kalınca dayanamadım yazayım dedim benim doktorum ebru hanım ama kliniğin lab. asıl önemli olan ve bütün doktorları birbirinden iyi bence ücretsiz ön görüşmede yapıyorlar gidip görüş derim