Bahçeci Dr. Ebru Öztürk’de Umduğumu Bulamadım

murexagor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
114
-51
26
32
Bence ilgi alaka çok kötü. Asistanları sinirli ve gergin. Sanki devlet hastanesi gibi bir ortam var. Bir soru soruyorsun sanki lutufla cevap veriyorlar. Duygusal olarak kimse size iyi bir şey söylemiyor. O ilacı al bu iğneyi vur. Şu testi yap. Şu parayı öde. Karşılarında duvar yok insan var. İki senedir uğraşıyoruz Ebru hocayla olmadı. Bu son denememiz olacak. Şahsen bu seferde olmazsa klinik değiştireceğiz. Olup olmamasına hocanın yapacak bi şeyi yok tamam ama transfer sonrası sizi yatakda bile yatırmıyorlar. Eşimin işi vardı biraz beklemem gerekiyordu zorla bizi çıkarttılar transferden 40 dk sonra odadan. 18:00 de yeni kişi gelecek dediler eşim beni otele bıraktı sonra geri gitti yeni kimse de gelmedi dedi. Böyle de bir kurum. Giden paralar, hayal kırıklıkları…

Ebru hoca tam bir hayal kırıklıgı. Her gittiğimde bana aynı seyleri tekrar tekrar soruyordu amh, onceki denemelerim vs. Ön görüşmede herseyi pc ye kaydediyorlar. Önlerinde de dosyam oldugu halde hiçbirine bakmıyor. Hasta yogunlugu cok fazla oldugu icin hızlı is yapmak zorundalar sanırım ama bizde onca paralar dokuyoruz bu yolda ilgi alaka beklemek bizimde hakkımız diye dusunuyorum..
Bahcecide iki denemem oldu. 2016-2018 de
O yıllarda kabalıktı ama bu kadar degildi kesinlikle ve ilgi alaka vardı hastaya.. Yatak da istedigin kadar yatabiliyordun. Ebru hocaya gorusmeye gittiğim zmn o kadar kalabalıktı ki eşimde bende sok olmustuk. Her türlü baslamadan bırakmak ii oldu bizim icin yani.

Bursada tedavi şansınız varsa acıbadem şahin zeteroğlunu şiddetle tavsiye ederim mutlaka aratırın ben çok memnun kaldım para en son şey gözlerinde önemli olan tedavi bunu hissettiriyolar

İzmir'e gelecek gibi şansın olursa kendi doktorum cipli tüp Bebek yapıyor onur alademir çınarlı kadin doğum hastanesi bir bak sayfisina canim

Valla başlamadı isen son denmene hiç başlama. Sanki bedava iş yapıyolar. Ben olsam yolardım o asistanları rezil ederdim orda bakalım bi daha artislik yapıyolar mı.. ezdirme kendini arkadaşım paranla. Ağızlarının payını ver.. 1 kere ver bak bi daha yapabiliyolar mı sana artislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…