- Konu Sahibi Elifdilasa
-
Arkadaşlar herkese Merhabalarrr...
Bende Bahçeci de Erbil beyin hastasıyım. başlamadan önce çok araştırma yaptık biz eşimle. Tanıdıklar, okuduklarımız, araştırmalarımız bizi buraya çekti. Diğer büyük hastanelerdense burayı tercih ettik çünkü işleri, uzmanlıkları bu dedik.. aslında hastane ve doktor kadar laboratuarda çok önemli dediler bize. Bu açıdanda araştırdık ve Bahçeci dedik. başlamadan önce Erbil bey için hep süper doktor yorumlarını okumuştum ama yine de korkularım vardı gerçektende müthiş bir doktormuş. ekibi de kendisi de harika... zor bir süreçteyim ama isyan etmiyorum çünkü güzel insanlarla karşılaştım. neler neler duyuyoruz hergün.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin İNŞALLAH...
Arkadaşlar herkese Merhabalarrr...
Bende Bahçeci de Erbil beyin hastasıyım. başlamadan önce çok araştırma yaptık biz eşimle. Tanıdıklar, okuduklarımız, araştırmalarımız bizi buraya çekti. Diğer büyük hastanelerdense burayı tercih ettik çünkü işleri, uzmanlıkları bu dedik.. aslında hastane ve doktor kadar laboratuarda çok önemli dediler bize. Bu açıdanda araştırdık ve Bahçeci dedik. başlamadan önce Erbil bey için hep süper doktor yorumlarını okumuştum ama yine de korkularım vardı gerçektende müthiş bir doktormuş. ekibi de kendisi de harika... zor bir süreçteyim ama isyan etmiyorum çünkü güzel insanlarla karşılaştım. neler neler duyuyoruz hergün.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin İNŞALLAH...
Nasıll gidiyor tedavinn umarımm bütün işin su gibi yürür ve bebegini bir an önce kucağına alırsın...
nerde bu topikteki bayanlarrr.. ben de bahceciye karar versim ve kismet olursa kasim sonu ordayim, bilgi ve deneyimlerinizi paylasirmisiniz
Merhaba bu yazinizdan beri bayagi zaman gecmis aslinda. Bende fulya bahceciye gidiyorum. Simdi sizdd ne durumdasiniz acaba umarim cocuklarinizi kucaginiza almissinizdirmerhaba arkadaşalar ben yenı uye oldum.Bende fulya bahçeciye gidiyorum.Hastaneden coook memnunum haziran ayında başladım tedavıye ama halen beklemedeyım ilaç tedavisine devam ediyorum.Overler ne kadar buyuklukte olunca toplama ,işlemine başladılar sizde. kaç ay sonra ılk deneme oldu.bılgılendırır mısınız tesekkuler
Bende 3. Denememİ orada yaptırmak istiyorum 6 ekimde erbil beyle görüşeceğim sen hangisine gidiyorsunMerhaba bu yazinizdan beri bayagi zaman gecmis aslinda. Bende fulya bahceciye gidiyorum. Simdi sizdd ne durumdasiniz acaba umarim cocuklarinizi kucaginiza almissinizdir
Aylin hanım benim doktorum. Benim ilk denemem hayırlısı olsun inşallah. Allah yardımcımız olsunBende 3. Denememİ orada yaptırmak istiyorum 6 ekimde erbil beyle görüşeceğim sen hangisine gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?