- Konu Sahibi Elifdilasa
Merhaba arkadaslar.Forma yeni üye olduğum için kullanmayı pek bilmiyorum.Ben bu ay Bahçeci Fulya Hastanesinde tup bebek yaptırdım.Su an sonucu bekleme aşamasındayim.Doktorum Erbil Bey ve hastanenenin diğer çalışanları çok iyiydi.Daha önce Adana Seyhan Başkent Hastanesinde yaptırmıştım fakat her aşaması tek kelimeyle rezaletti ve tutmaması da normaldi.Orada yaptırmayı düşünen arkadaslar varsa bir daha düşünsünler.Asiri yoğunluktan dolayı zaten doktorunuzu göremezsiniz.Ben tedavi boyunca bir kez bile doktorumla 5-10 dakika görüşemedim.Sormak istediklerimi soramadim.Kendimi koyun gibi hissettim tüm tedavi boyunca.En siradan devlet hastanesinden bile kotuydu.Fulya Bahçeci Hastanesinde ise doktorumla istediğim kadar görüşüp bilgi alabildim.Hemsireler güler yüzlü ve alakadarlardi.Bahceci hastanesinde doktorumun elinden gelenin en iyisini yaptığına inanıyorum.Normalde raporum olduğu için başka bir yerde ücretsiz ya da cok az bir ucretle yaptirabilirdim.Su an sonucu henüz bilmiyorum ama tutmasa bile asla pişman değilim ve yine oraya giderim.Doktorum herseyi mükemmel yaptı fakat ben hastaneden ayrıldıktan sonra kendime dikkat edemedim,kabizlik sorunu yasadım,hemen ayağa kalktım,bu sebeple fazla umutlu değilim ama hayırlısı.Dondurulmus 2 embriyom var ve bu tutmazsa onlarla yola devam edeceğim.Embriyo transferi sonucu benim gibi şişkinlik ve kabizlik yaşayan arkadaslar var mı ve sonucları olumsuz mu oldu,bilgi verebilirlerse memnun olurum.
T
T