Bahceci Fulya tup bebek merkezi

Elifdilasa

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
51
0
16
Mardin
Merhaba arkadaslar.Forma yeni üye olduğum için kullanmayı pek bilmiyorum.Ben bu ay Bahçeci Fulya Hastanesinde tup bebek yaptırdım.Su an sonucu bekleme aşamasındayim.Doktorum Erbil Bey ve hastanenenin diğer çalışanları çok iyiydi.Daha önce Adana Seyhan Başkent Hastanesinde yaptırmıştım fakat her aşaması tek kelimeyle rezaletti ve tutmaması da normaldi.Orada yaptırmayı düşünen arkadaslar varsa bir daha düşünsünler.Asiri yoğunluktan dolayı zaten doktorunuzu göremezsiniz.Ben tedavi boyunca bir kez bile doktorumla 5-10 dakika görüşemedim.Sormak istediklerimi soramadim.Kendimi koyun gibi hissettim tüm tedavi boyunca.En siradan devlet hastanesinden bile kotuydu.Fulya Bahçeci Hastanesinde ise doktorumla istediğim kadar görüşüp bilgi alabildim.Hemsireler güler yüzlü ve alakadarlardi.Bahceci hastanesinde doktorumun elinden gelenin en iyisini yaptığına inanıyorum.Normalde raporum olduğu için başka bir yerde ücretsiz ya da cok az bir ucretle yaptirabilirdim.Su an sonucu henüz bilmiyorum ama tutmasa bile asla pişman değilim ve yine oraya giderim.Doktorum herseyi mükemmel yaptı fakat ben hastaneden ayrıldıktan sonra kendime dikkat edemedim,kabizlik sorunu yasadım,hemen ayağa kalktım,bu sebeple fazla umutlu değilim ama hayırlısı.Dondurulmus 2 embriyom var ve bu tutmazsa onlarla yola devam edeceğim.Embriyo transferi sonucu benim gibi şişkinlik ve kabizlik yaşayan arkadaslar var mı ve sonucları olumsuz mu oldu,bilgi verebilirlerse memnun olurum.

T

Bu sorunları bende yaşadım,ilaçlardan kaynaklandığını söylediler bana.Bunlar için üzülme yinede sen dinlen,sırt üstü çok yatma,Kabızlık için doktorunun önereceği ilaçları kullan..Sebze ağırlıklı beslen umarım hayırlı haberler alırsın...Kendine dikkat et ;)

Bahceci Merkezi gercekten süper..bende 3 deneyimi orda yaptirdim, yurtdisindan geliyordum hep. 3. deneme pozitif die ama maalesef bebegimi kaybettim cok erken (5. haftada), yine orada deniycem. doktorlar, hemseriler hepsi süperler..cok profesyonel calisiyorlar..ben cok memnunum. taa almanyadan gitmem bile degiyor diyebilirim.

kabizlik konusunda bana hap vermislerdi, cok faydasini gördüm.

merhaba arkadaşalar ben yenı uye oldum.Bende fulya bahçeciye gidiyorum.Hastaneden coook memnunum haziran ayında başladım tedavıye ama halen beklemedeyım ilaç tedavisine devam ediyorum.Overler ne kadar buyuklukte olunca toplama ,işlemine başladılar sizde. kaç ay sonra ılk deneme oldu.bılgılendırır mısınız tesekkuler

Arkadaslar Merhaba ,

Ben forumda yeniyim.Ama uzun suredir bu forumu takip ediyorum.Ben sehir disindayim.Arastirmlarima gore de en iyi merkez Bahceci Tup Bebek Merkezi.Yasim 31.3 senelik evliyim.Son iki senedir bebek dusuncemiz var.Ancak olumsuz sonuclar var.Bir asilama yapildi.Maalesef olumsuz oldu.Ben de Mustafa Bahceci'den randevu almak istiyorum.Mikro dusunuyorum.Merkezden Burcak hanim ile gorustum bilgi verdi.Mustafa bey'den sanirim herkes memnun:)) Eylul ayinda baslamak istiyorum.Adet donemim 21 eylul gibi gozukuyor su anda.Ilk randevu nasil oluyor bilginiz var mi? Ne kadar zaman once Mustafa Bey'i arasam uygun olur acaba...Bilgisi olan varsa bana sureci anlatabilir mi?

Tesekkur ederim ,

Lutfen ne oldu ne bitti sonuclari yazar misin tuttu mu erbil beyden memnun kaldin mi bnde bgn erbil beyle gorustum p.tesi tedaviye baslicam ama herkes sonradan cok ucret cikariyolar 7 bine anlastiysan 9 10 u buluyor diyolar dogru mu gerci olsunda feda olsun iyi bir merkezmis Cok arastirdim ama yinede tecrubeler beni rahatlatiyor bizde sorun esimde bnde de cikolata kisti olabilirmis yarin rahim filmi cektirecem o zaman belli olacak tabi yumurtalik rezervimi bilmiyorm daha sizin hikayeniz nedir tecrubelerini yazarsan cok sevinirim...

Arkadaşlar herkese Merhabalarrr...

Bende Bahçeci de Erbil beyin hastasıyım. başlamadan önce çok araştırma yaptık biz eşimle. Tanıdıklar, okuduklarımız, araştırmalarımız bizi buraya çekti. Diğer büyük hastanelerdense burayı tercih ettik çünkü işleri, uzmanlıkları bu dedik.. aslında hastane ve doktor kadar laboratuarda çok önemli dediler bize. Bu açıdanda araştırdık ve Bahçeci dedik. başlamadan önce Erbil bey için hep süper doktor yorumlarını okumuştum ama yine de korkularım vardı gerçektende müthiş bir doktormuş. ekibi de kendisi de harika... zor bir süreçteyim ama isyan etmiyorum çünkü güzel insanlarla karşılaştım. neler neler duyuyoruz hergün.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin İNŞALLAH...

Bende Bahçeci de Erbil beyin hastasıyım. başlamadan önce çok araştırma yaptık biz eşimle. Tanıdıklar, okuduklarımız, araştırmalarımız bizi buraya çekti. Diğer büyük hastanelerdense burayı tercih ettik çünkü işleri, uzmanlıkları bu dedik.. aslında hastane ve doktor kadar laboratuarda çok önemli dediler bize. Bu açıdanda araştırdık ve Bahçeci dedik. başlamadan önce Erbil bey için hep süper doktor yorumlarını okumuştum ama yine de korkularım vardı gerçektende müthiş bir doktormuş. ekibi de kendisi de harika... zor bir süreçteyim ama isyan etmiyorum çünkü güzel insanlarla karşılaştım. neler neler duyuyoruz hergün.. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin İNŞALLAH...

Evet erbil bey iyi ve ilgili bir doktorr allah hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah tedavi sonucunda hepimize güzel haberleri buraya yazmayı nasip etsiN kurbaN oLdugumm allahımmmm

Nasıll gidiyor tedavinn umarımm bütün işin su gibi yürür ve bebegini bir an önce kucağına alırsın...

Nasıll gidiyor tedavinn umarımm bütün işin su gibi yürür ve bebegini bir an önce kucağına alırsın...

Canım sağolasın çok şükür şu an her şey yolunda ama ayrıntıları yazmak paylaşmak isterim... düğünümüz vardı geçen haftadan beri misafirler akın akın.. kuzenler çok yardımcı hepsinden Allah razı olsun ben nerdeyse hiç kıpırdamıyorum ama nete girecek vakit bulamıyorum. yarın akşam son postayı göndericez inşallah.. sonra oturup rahat rahat yazıcam.

nerde bu topikteki bayanlarrr.. ben de bahceciye karar versim ve kismet olursa kasim sonu ordayim, bilgi ve deneyimlerinizi paylasirmisiniz

nerde bu topikteki bayanlarrr.. ben de bahceciye karar versim ve kismet olursa kasim sonu ordayim, bilgi ve deneyimlerinizi paylasirmisiniz

canım ya düğün dernek işlerimiz vardı bi de araya bayram girince iyice koptum. özlemişim valla ne zamandır anca fırsat bulabildim... tedavin şimdiden hayırlı olsun canım :)

merhaba arkadaşalar ben yenı uye oldum.Bende fulya bahçeciye gidiyorum.Hastaneden coook memnunum haziran ayında başladım tedavıye ama halen beklemedeyım ilaç tedavisine devam ediyorum.Overler ne kadar buyuklukte olunca toplama ,işlemine başladılar sizde. kaç ay sonra ılk deneme oldu.bılgılendırır mısınız tesekkuler
Merhaba bu yazinizdan beri bayagi zaman gecmis aslinda. Bende fulya bahceciye gidiyorum. Simdi sizdd ne durumdasiniz acaba umarim cocuklarinizi kucaginiza almissinizdir

Merhaba bu yazinizdan beri bayagi zaman gecmis aslinda. Bende fulya bahceciye gidiyorum. Simdi sizdd ne durumdasiniz acaba umarim cocuklarinizi kucaginiza almissinizdir
Bende 3. Denememİ orada yaptırmak istiyorum 6 ekimde erbil beyle görüşeceğim sen hangisine gidiyorsun

Mrblar arkadaşlar bende fulya da Güvenç beye gidiyorum tüplerim tıkalı olduğu için yeni ameliyat oldum laparostobi yöntemi ile Mart ayında gidicez tüp bebek tedavisi yapıcaz yasim 27 heyecanla bekliyorum doktoruma güveniyorum

Merhaba arkadaşlar. İlk deneyimim memorialda ve negatif. İnanılmaz bir hayal kırıklığı yaşadım. Bu sefer araştırmalar sonucunda fulya bahceci yada aret kamar arasında kaldim. Burda mustafa beyle görüşme imkanı pek olmuyormus. Şule hanim ve Güvenç Bey ilgileniyor dediler. Bu konuda tecrübesi olan var mı

Back
X