• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bahceci fulya ve umut tup bebek merkezine yakin otel yada pansiyon bilenler

hayal_22

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
611
401
303
arkadaslar bahceci umut tup bebek merkezinde yada fulyada tedavi gormek istiyoruz.iki yerede guveniyoruz fakat bu zaten zor bir donem ve yollarda perisan olmamak icin iki yerede en yakin ve uygun otel hotel pansiyon ogretmen evi bilen varsa paylassin lutfen.bende netten arastiriyorum fakat tecrube edenler varsa daha iyi olur.simdiden cok tesekkurler.
 
evet beşiktaş öğretmenevi hem yakın hem de fiyat açısından uygun olabilir. bi de ben tadavideyken bekleme salonunda görüştüğüm şehir dışından arkadaşlar vardı. bahçecinin anlaşmalı hastalarının uygun fiyata konakladığı oteller varmış. fulyaya yakın otellerde kalıyorlardı. Bahçecinin anlaşmalı olduğu otellere de bakabilirsiniz.
 
Back
X