bahceci fulyami memorialmi lütfen yardim

cufi55

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
40
0
16
Almanya
merhaba arkadaslar ben 4 cü tür bebegi deneyenlerdim .yas 37 ve 3 negativ tüp bebek asamamiz var.erkek infertifelitesi yasayanlardan.ben almanyadan yaziyorum 3 nü international hospitilda gerceklestirdik.hic hamilelik olusmadi.ve 4 yü düsüynüyorum.ama hangi merkez

arkadaşım nefes tüp bebek danışmanlık ile görüştüm ilk muaynenin ücretsiz olduğunu söylediler istanbul cerrahi hastanesinin tüp bebek kordinasyonunu yapıyorlarmış ben bayramdan sonra ilk güne randevu aldım istersen sende bir görüş

ben memoriali önereceğim, çok zor bir hastaydım, teşhis tedavi ve tüp bebek olarak memorial (okmeydanı) oldu. detaycı ve soruna yönelik çalışıyorlar, laboratuvarları çok gelişmiş. her sorana başka hiçbir yerde oyalanma diyorum. benim yazılarımı okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın,şansın açık olsun.

ben memoriali önereceğim, çok zor bir hastaydım, teşhis tedavi ve tüp bebek olarak memorial (okmeydanı) oldu. detaycı ve soruna yönelik çalışıyorlar, laboratuvarları çok gelişmiş. her sorana başka hiçbir yerde oyalanma diyorum. benim yazılarımı okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın,şansın açık olsun.

bende 4 cüyü deneyeyegim tabi öncesinde 3,5 cm miyomum var onu aldiracagim.daha sonrasi son kez istanbulda en basarili merkezde denemek istiyorum.bahceciyi düsünüyorum.ama memorialde olabilir.aradaki farki bilen varsa söyleyebilirmi bana.

Merhaba cufi bu konu hakkinda bilgim yok ama herkes bahceciden memnun Allah gonlune gore versin
:27:

arkadaslar cufi arkadasimiza yaptiran varsa bi bilgi verebilirmi lutfen ?

ben bahçecide yaptırıyorum ilk negatif denemem de ordaydı, ama genel olarak memorialda yaptıranlar daha memnun ve topiklerde daha çok pozitif sonuç gördüm orda yaptıranlarda, tedavin hayırlı ve mutlu sonlu olsun...

ben bahçecide erbil beyin hastasıyım. 3.denememde tuttu şimdi gebelik takibimi orda yaptırıyorum. biz bahçeciyi doğum ve tüp bebek üzerine olduğu için ve embriyoloji laboratuarı iyi olduğunu için seçmiştik. embriyoloji lab. kalitesi doktor kadar önemli arkadaşlar. onun için tavsiyem merkezle ilgili öncelikle laboratuar araştırmasının yapılması. Başarılar diliyorum.. Allah herkesin hakkında hayırlısnı versin İNŞALLAH...

ben de Bahçecide (umut tüp bebekte)yapmıştım.ama ne yazık ki negatif sonuç aldık.bi aşılama üç tüp bebek.ama aynı yerde bir arkadaşım daha birinci denemesinde pozitif sonuç aldı.bu arada ikimizde 40 a merdiven dayadık.hatta ben ilk tedavimi 38 yaşına yaptırmıştım. olacaksa yaşa bakmıyor anlıyacağınız.ben çok memnundum ama ne yazık ki istediğim sonucu alamadım.çok ama çok ümitliydim.ama kısmet değilmiş.umarım sen olumlu sonuç alırsın. :emir_bebek:

Back
X