B bomuro Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2012 24 0 36 İstanbul 18 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bomuro #1 Merhaba Arkadaşlar Bahçeci kliniği fulya da aşılama yaptıranlar var mı? hangi doktora yaptırdınız ve sonuç ne oldu? lütfen paylaşır mısınız???
Merhaba Arkadaşlar Bahçeci kliniği fulya da aşılama yaptıranlar var mı? hangi doktora yaptırdınız ve sonuç ne oldu? lütfen paylaşır mısınız???
__SuPerisi__ sarı papatyam Kayıtlı Üye 17 Şubat 2011 2.948 24 158 Diğer 18 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bomuro #2 bomuro .!.: Merhaba Arkadaşlar Bahçeci kliniği fulya da aşılama yaptıranlar var mı? hangi doktora yaptırdınız ve sonuç ne oldu? lütfen paylaşır mısınız??? Genişletmek için tıkla... merhaba ben bahçeci fulyada 2 defa aşılama yaptırdım fakat ikiside tutmadı..doktorum burçak hanımdı çok memnundum kendisinden tavsiye ederim..
bomuro .!.: Merhaba Arkadaşlar Bahçeci kliniği fulya da aşılama yaptıranlar var mı? hangi doktora yaptırdınız ve sonuç ne oldu? lütfen paylaşır mısınız??? Genişletmek için tıkla... merhaba ben bahçeci fulyada 2 defa aşılama yaptırdım fakat ikiside tutmadı..doktorum burçak hanımdı çok memnundum kendisinden tavsiye ederim..
B bomuro Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2012 24 0 36 İstanbul 19 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi bomuro #3 bende bugün ilk kontrolümü oldum bir tarafta 4 diğer tarafta 3 yumurtam varmış (umarım iyi bişeydir bu) banada folbiol (vitamin) ve femera (yumurta gelişimi için sanırım bu) verdi. 5 gün sonra kontrole gidicem. benimde doktorum aytun hanım umarım olur. seninde inşallah güzel haberin gelir canım :)
bende bugün ilk kontrolümü oldum bir tarafta 4 diğer tarafta 3 yumurtam varmış (umarım iyi bişeydir bu) banada folbiol (vitamin) ve femera (yumurta gelişimi için sanırım bu) verdi. 5 gün sonra kontrole gidicem. benimde doktorum aytun hanım umarım olur. seninde inşallah güzel haberin gelir canım :)