• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ KLINIGI FULYA Prof.Dr.Mustafa BAHÇECİ HASTASI OLANLAR

buket_ak38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2010
154
0
46
Konya
Benim tedavi sürecim konyada başladı umarım istanbulda biter ilk doktorum burçak hanımdı sonra eşimle birlikte doktor degişikligine gittik ve mustafa beyle tanıştık çok sevdim sıcak bir insan 2 hafta önce ameliyat oldum iltihap varmış. Ilaç kullanıyorum mayısda dondurulmuş var 1 tane inşallah yerleştirilecek dualarınızı bekliyorummm

ben varım mustafa beyın hastasıyım
bahcecıdekı ılk denememızı hazıranda yapıcaz
allah ızın verırse, ıcın rahat olsun cok ıyı bır secım
ben daha adımımı atar atmaz farkı farkettım
ve bahcecı dondurulmus embryo konusunda cok ıddıalı
aktıf tutalı burayı lutfen...

Biz 4.tüp bebek denememizi yapmak istiyoruz. Farklı hastane önerileri eldi ama ben kararsız kaldım. Yeşilköy international ile Bahçeci tüp bebek merkezi arasında kararsızım. Acaba bu konuda önerileriniz nedir? İlk üçünü medicana da yaptık ama kısmet değilmiş olmadı.

Biz 4.tüp bebek denememizi yapmak istiyoruz. Farklı hastane önerileri eldi ama ben kararsız kaldım. Yeşilköy international ile Bahçeci tüp bebek merkezi arasında kararsızım. Acaba bu konuda önerileriniz nedir? İlk üçünü medicana da yaptık ama kısmet değilmiş olmadı.

Canım benim bahçecide bu ikinci ve çok memnun kaldım ilgi alaka süper üstelik tecrübede konuşuyor kesinlikle .Mustafa beyi çok sevdim . Benim iki tane ablam var alman hastanesindeyken mustafa beyin hastaları ikisininde 8 yaşında erkek çocukları var . Sorunlarıda aynı sperm az sayıda idi benimde aynı ama bende ilk seferde tutmadı doktor iltihap nedeni dedi bakalım. Bu işler nasip işi allahım herkese hayırlısından versin

Son düzenleme:
Bende Mustafa. Beyin hastasiyim, transferim oldu sonuç icin bekliyoruz negatifte olsa yine burda yoluma devam etmek istiyorum gercekten arkadasinda dedigi gibi cok guzel ilgileniyorlar

pozitif sonuç olur umarım bizide habersiz bırakma tek mi embryo

Ozelden yazdim ama mesaj gonderme hakim yokmus 2 tane 1. Kalite 5.gün embriyosu canim. İnsallah pozitif alirsam tabiki paylasirim sizlerle negatifte olsa yazarim napiim artik.. Hic umutlanmiyorum zaten korkuyorum umutlanmaktan. Senin kacinci deneme olacak tek embriyo dedigin icin soruyorum ve sende Mustafa beyin hastamisin? :))

merhaba arkadaslar bende mustafa beyin hastasıyım
ısının ehlı cok tatlı sırın bır dr tam şirin baba gibi:)
ama bırz endıselıyım mustaf hoca cok sık kongrelere gıdıyor
fakat ebn her asamada o olsun ıstıorum cok guvenıyorum ona cunku
sızın tedavlerınızde mustafa beymı denk geldı hep yurtdısında olduğunda yerıne kım bakıo?

Ozelden yazdim ama mesaj gonderme hakim yokmus 2 tane 1. Kalite 5.gün embriyosu canim. İnsallah pozitif alirsam tabiki paylasirim sizlerle negatifte olsa yazarim napiim artik.. Hic umutlanmiyorum zaten korkuyorum umutlanmaktan. Senin kacinci deneme olacak tek embriyo dedigin icin soruyorum ve sende Mustafa beyin hastamisin? :))

canım benim bu üç olcak ama birincisi konyada oldu diğeri burçak hanımdı şimdi mustafa bey görelim mevla neyler neylerse güzel eyler....

Back
X