Bahceci Kliniğinde Mikroenjeksiyonu Sollayacak Yeni Yöntem (İngiltereden Sonra)

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Bugün klinikte 2 bayanla tanıştım hamilelerdi tüp bebekmi dedim ? evet dediler ..ilk denemedemi oldu dedim ? evet dediler.. ne kadar şanslısınız dedim sessizce neden dediler .. sonra anlattılar bize mustafa bey yeni bi yöntem denedi yumurtalarımız toplandı 3 saat sonra embriyoların bir kısmı spermle döllendirilip bi kapsül içinde rahime yerleştirildi 3 gün sonra alındı bakıldı dışardaki embriyolara kıyasla daha güzel döllenmişler kapsülden çıkartılıp rahime konuldu dedi .. bu öyntem birinde ilk kez birinde 5.kez denenmiş ocak ayında bunun daha iyi bi acıklaması vardır ama yöntemin adını bilmiyorum aranızda biglisi olan varmı

innovamı dediler ne dediler bilemiyorum ama ikiside ikiz hamile ilk denemelerinde.. anlamadığım şey spermle yumoş 2-3 saat içinde döllenirmi yoksa tüp bebek gibi ikisini bir arayamı kydular tek fark kapsül içinde baya kapaklı kavanoz kapağı kadar bişeymiş kaçacak yerleri yok ucak delikleri varmış galiba rahimden enzim salgılasınlar diye .

fisfisfisbende ilk defa duydum bu yöntemi cok merak ettim dr ismini nerde oldugunu söyleye bilirmisin arastiralim

mustafa bahceci yapmış kıslar ocak ayında kızlar şimdi bu birinci denen kıs 5 aylık 5. yapılan kızda 4 aylık gebe ikizlere

ilgınç ama bu tur şeyler deneme aşamasında.................zamanla kanıtlandıkça her merkez uygulıcaktır..............bekleyın kızlar.............

internet sitelerinde bi bilgi yok banada hiç bahsetmemişti acaba uyguladıkları hasta bicimleri ne bilim acaba sebebsizleremi yapıyolar ne bilim bi bilgi yok adı ney acaba

internet sitelerinde bi bilgi yok banada hiç bahsetmemişti acaba uyguladıkları hasta bicimleri ne bilim acaba sebebsizleremi yapıyolar ne bilim bi bilgi yok adı ney acaba

mustafa bahcecı bu konuda uzman gercekten

yenılıkcı harıka bı doktor oldugunu duydum eşimin arkadası tedavı gormus ve bı cok kısı cok mennunlar

ama bu yontemı bende ılk kez duydum cok ılgınç
:delphin:

bende ilk defa duydum ins bazi insanlarda dollenme olmuyor ya onlara uygulanirdir ama bunlarin ilk denemesinde ugulanmis oda ilginc ama boyle haberlere ben seviniyorum gelisme var diye

kıslar yanımda bi arkadaşım vardı oda tüpcü bu denenen kişiler sebebsiz infertiliteymiş

bende ilk defa duydum kapsül tuvalete gidince ayaygı kalkınca çıkmıyomu acaba bana pek inandırıcı gelmedi ne bileyim ihşallah dogrudur tıp ilerler herkez ilk denemelerinde hamile kalır

doğru doğru kıslar onlar anlatırlarken hemşirede vardı yanlarında düşmüyormuş ama kıslar hep tuvaşele .ok sıkışınca gittik çıkacak gibi geliyordu dediler

Back
X