Canım kendisi benim doktorumdur.6.Eylül'de 2.KEZ NEGATİF SONUCUMU ALDIM.
Vedalaştım merkezle..
Özelden görüşebiliriz.
Ama şu kadarını söyliyim araştırmalarım beni Türkiye'de en doğru ve başarı oranları yüksek merkeze Memorial/Okmeydanı'na götürdü.
Sakın sen de benim yaşadığım tecrübeleri yaşayıp,hem parandan ,hem umudundan olma.Memorialle bu C.tesi Nur Dokuzeylül'le randevum var.3.denememde inşallah güvenli adınmlarla yürüyeceğim ve evladıma kavuşacağım.
Kanbarcim merhabalar. Bir süredir seni forumlarda takip ediyorum yazıların bir çok yerde karşıma çıkıyor. Daha öncede bana cevap yazmışsın ancak yorumların çok tutarsız. Kusura bakma ama biraz işine geldiği gibi yazmışsın. Bi bakıyorum bahçeci süper erbil bey harika kesinlikle tavsiye ediyorum bi bakıyorum negatif sonuç aldın diye başarı oranları şöyle düşük böyle kötü istisnalar dışında hiç yok falan. Yazdıklarını ilk okuduğumda moralim çok bozulmuştu. Bahçecide tedaviye başlamıştım ve senin yazdıkların kafamı karıştırmıştı. Kısa bir süre moralimi bozdun ama şu an kendimi çok iyi hissediyorum Bahçeciden çok memnunum Allah Erbil Bey ve ekibinden razı olsun diyorum.. . Zor bi durum zor bi süreç seni de anlamak istiyorum ama buradaki herkes bi umut için herşeyi yapabilecek durumdayken kimseyi çıkarlarımıza göre yönlendiremeyiz. kendin negatif sonuç aldın diye nasıl başarı oranları iyi değil yazabiliyorsun buna nasıl vicdanın izin veriyor anlayamıyorum.
Sen ya negatif sonucunla sinirlendiğin için ilk başlarda o şekilde yazdın ya da çevrende duyduğun iki üç kişiye bakıp genelleme yaptın naptın hiç bilmiyorum ama çok yanlış bence. Burada hepimiz birbirimizden gelecek iyi bi haber iyi bi sonuç için bekleyip duruyoruz. Herkes bi umut içinde doğru olanı bulmaya çalışıyor ve çoğumuzun imkanları kısıtlıııııı
.
Erbil Beyin kendisi de ekibi de çok iyi. Sürekli ilgililer bizler için çabaladıkları belli. Ama hiçbir zaman kesin garanti vermiyorlar bunu kimse veremez zaten. Önemli olan sürecin düzgün ve titizlikle sürdürülmesi. Biz de başladık bizim durumumuz birçok kişiye göre daha vahim
eşimin ve benim ayrı ayrı problemlerimiz var. Tutma ihtimali düşük ama bi umut çıktık yola işte
biz mutluyuz umutluyuz ekip bize o güveni verdi bundan sonrası Allahın takdiri
Tutmazsa gücümüzün yettiği kadar orda deneyeceğiz. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu YAŞATSIN İNŞALLAH
Hayırlısıysa sen de yavruna kavuş İNŞALLAH ama burada umut ve moral arayışında olan bizleri doğru tarafsız bilgilerle yönlendirelim çok rica ediyorum
kimseye bunu yapmaya hakkımız yok ama sanırım sen de yaptığın yanlışın farkına varmışsın ve Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı? Topiğine bunları yazmışsın
Arkadaşlar umut yolculuğunda olanlar Kanbar arkadaşımızın son yazdıklarını buradan okumanızı isterim
Lütfen birbirimize destek olalım.. Paylaşımlarımızı doğru yapalım
Konu Sahibi : merhametli#48
kanbar
Krizantem
Giriş tarihi
Apr 2010
Bebek sahibi olmak...
anne olmak..
Dünyanın en güzel mucizesi.
Neler yaşıyoruz,maddi ve manevi çok yıpranıyoruz.
Bizi bunu yaşayan kadınlardan başka kimse anlayamaz.
Bu süreç bizim psikolojimizi de zaman zaman bozabiliyor ne yazık ki.
Aslolan tabi ki Rabbimin nasip edip-etmemesi..
doktor,merkez sadece bir vesile.
Benim için elinden geleni (fazlasıyla)yapan ,en önemlisi bana onca emek veren doktorum Erbil Bey..
43 yaşında,hele ki maddi durumun 3.sünü yapmaya elvermiyorsa,psikolojin o kadar çok bozulabiliyor ki..
Beni ancak sen anlarsın,inşallah anlarsın.
Vicdanımı rahatlatmam lazım.
Benim için en önemlisi bu.
Negatifi aldıktan sonra başka doktorlarla da görüştüm,hepsi birbirinden değerli insanlardı.
Ama Erbil Bey başka.
Onu tanıyan bilir,benim anlatmam boş.
Onun kadar hastasına yardım eden bir doktor olamaz.
Sanki ailemizden biri gibiydi.
Onu o kadar çok sevdik ve inandık ki eşimle.
İkinci kez negatifi alınca yıkıldık.
Maddi imkansızlık,ve bozulan psikolojiler...
Ama o elinden gelenin fazlasını yaptı,bunu biliyorum ve eminim.
Eşimin arkadaşının eşi,onun sayesinde hamile,kızı olacak.
Rabbim bana nasip etmedi,demek ki böyle hayırlısıymış.
Belki bir daha anne olamayacağım,belki olacağım ,bunu sadece Allah biliyor.
Ama doktoruma gönül borcum var.
Ona herşey için çok teşekkür ediyorum.
Onu eşim de ben de çok seviyoruz.
Bahçeci grubuna da teşekkür ediyoruz.