Bahçeci Kliniğinde Tedavi Süreci

lattebus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
7
1
36
İstanbul
2 yıl 2 aydır evliyiz. Evlendikten sonra 1 yıl kadar çocuk olsun istemedik ve korunduk. Bir süre kendimize vakit ayıralım demiştik. Ancakkkk çocuk yapmaya karar verdiğimizde bizim için hiçte kolay olmadığı gerçeğiyle yüzleştik. Uzun araştırmalar sonunda Bahçeci kliniğinde tedavi olmaya karar verdik. Acıbadem-Memorial-Bahçeci arasında çok kararsız kaldık… Ama düşündükki tamam Acıbadem vs büyük hastaneler iyi hastaneler ama Bahçecinin uzmanlık alanı da doğum. Dün ilk görüşmemizi yaptık. Öncelikle aşmam gereken problemler varmış. Bu yüzden Erbil Bey bizi önce Murat Beye yönlendirdi. Kilo vermem gerekiyormuş :43: Bahçeci Kliniğinde tedavi görmüş ve Erbil Bey’in hastası olan varsa görüşlerini bekliyorum. Doğru bi seçim mi yaptık ????? İlk gün izlenimlerimize göre ekip çok sıcak ve içtendi… Hatta bir an için hastanede olduğumuzu bile unuttuk ancak yine de tecrübe edinmiş kişilerin fikirlerine ihtiyacımız var…

2 yıl 2 aydır evliyiz. Evlendikten sonra 1 yıl kadar çocuk olsun istemedik ve korunduk. Bir süre kendimize vakit ayıralım demiştik. Ancakkkk çocuk yapmaya karar verdiğimizde bizim için hiçte kolay olmadığı gerçeğiyle yüzleştik. Uzun araştırmalar sonunda Bahçeci kliniğinde tedavi olmaya karar verdik. Acıbadem-Memorial-Bahçeci arasında çok kararsız kaldık… Ama düşündükki tamam Acıbadem vs büyük hastaneler iyi hastaneler ama Bahçecinin uzmanlık alanı da doğum. Dün ilk görüşmemizi yaptık. Öncelikle aşmam gereken problemler varmış. Bu yüzden Erbil Bey bizi önce Murat Beye yönlendirdi. Kilo vermem gerekiyormuş :43: Bahçeci Kliniğinde tedavi görmüş ve Erbil Bey’in hastası olan varsa görüşlerini bekliyorum. Doğru bi seçim mi yaptık ????? İlk gün izlenimlerimize göre ekip çok sıcak ve içtendi… Hatta bir an için hastanede olduğumuzu bile unuttuk ancak yine de tecrübe edinmiş kişilerin fikirlerine ihtiyacımız var…

Canım kendisi benim doktorumdur.6.Eylül'de 2.KEZ NEGATİF SONUCUMU ALDIM.
Vedalaştım merkezle..
Özelden görüşebiliriz.
Ama şu kadarını söyliyim araştırmalarım beni Türkiye'de en doğru ve başarı oranları yüksek merkeze Memorial/Okmeydanı'na götürdü.
Sakın sen de benim yaşadığım tecrübeleri yaşayıp,hem parandan ,hem umudundan olma.Memorialle bu C.tesi Nur Dokuzeylül'le randevum var.3.denememde inşallah güvenli adınmlarla yürüyeceğim ve evladıma kavuşacağım.

Lattebus merhaba, ben de başlangıçta ikilemlerde kalmıştım. Hissettiklerini, kaygılarını, kokularını çok iyi anlayabiliyorum canım. ben 2 denemeyi bahçeci dışında özel hastanede yaptırdım ama işe yaramadı. Sonra o kötü deneyimleri atlattıktan ve kendimizde tekrar başlayacak gücü bulunca uzun araştırmalar ve tanık olduğumuz başarı tüp bebek süreçleri sonucu Bahçeci Fulya Kliniğine gitmeye karar verdik. Mustafa bahçeci'ye titreyerek sorduğumu hatırlıyorum, doktor bu sefer olacak mı diye. O da evet bu sefer olacak dedi. tedaviye başladık, sağolsunlar doktoru hemşiresi herkes çok sıcak ve yardımsever davrandılar. bütün engelleri aştııkkkk vee gebe kaldım şimdi inanılmaz mutluyuz. Uzun bir süreç olabilir! Uzun bekleyişler yüzünden sabrınızı asla kaybetmeyin çünkü bu muhteşem duygunun tarifi yokkk… Mustafa Bahçeci ve ekibi müthiş bi ekip ALLAH onları başımızdan eksik etmesinnn…

bende bahçecide tedavi görmekteyim.dondurulmuşum var transferim yapılacak.yani şöyle bir durum aslında.
tüp bebekte doktordan çok labaratuar çok önemli. doktor standart ilaç tedavisi yaptırıyor. benim orayı seçmemin tek sebebi labaratuarının iyi olduğunu duyduğum içindi.Allah kısmet ederse tutar ama tutmama ihtimalide yüksek çünkü 2.kalite bir embryom var.

canım merhabalar. öncelikle şunu söylemeliyimkiiii erbıl bey harikaaa secımm… ben de erbil beyin hastasıyım çok şükür 3. denememde hamileyimmmmm ;) Allaha binlerce kez şükürler olsun… iyi bi merkez iyi bi doktor seçimi yapmışsın kesinlikle için rahat olsun negatif yorumlar kafanızı karıştırmasın. Olumsuz sonuçlar ümitsizlik yapabilir ama mücadeleden vazgeçmeyin. Sormak istediğin sorular olursa özelden konuşalım canım benim… Hayırlı uğurlu olsun dileklerimleeee... Güzel haberlerini bekliyorummm.

Canım kendisi benim doktorumdur.6.Eylül'de 2.KEZ NEGATİF SONUCUMU ALDIM.
Vedalaştım merkezle..
Özelden görüşebiliriz.
Ama şu kadarını söyliyim araştırmalarım beni Türkiye'de en doğru ve başarı oranları yüksek merkeze Memorial/Okmeydanı'na götürdü.
Sakın sen de benim yaşadığım tecrübeleri yaşayıp,hem parandan ,hem umudundan olma.Memorialle bu C.tesi Nur Dokuzeylül'le randevum var.3.denememde inşallah güvenli adınmlarla yürüyeceğim ve evladıma kavuşacağım.

Kanbarcim merhabalar. Bir süredir seni forumlarda takip ediyorum yazıların bir çok yerde karşıma çıkıyor. Daha öncede bana cevap yazmışsın ancak yorumların çok tutarsız. Kusura bakma ama biraz işine geldiği gibi yazmışsın. Bi bakıyorum bahçeci süper erbil bey harika kesinlikle tavsiye ediyorum bi bakıyorum negatif sonuç aldın diye başarı oranları şöyle düşük böyle kötü istisnalar dışında hiç yok falan. Yazdıklarını ilk okuduğumda moralim çok bozulmuştu. Bahçeci’de tedaviye başlamıştım ve senin yazdıkların kafamı karıştırmıştı. Kısa bir süre moralimi bozdun ama şu an kendimi çok iyi hissediyorum Bahçeciden çok memnunum Allah Erbil Bey ve ekibinden razı olsun diyorum.. . Zor bi durum zor bi süreç seni de anlamak istiyorum ama buradaki herkes bi umut için herşeyi yapabilecek durumdayken kimseyi çıkarlarımıza göre yönlendiremeyiz. kendin negatif sonuç aldın diye nasıl başarı oranları iyi değil yazabiliyorsun buna nasıl vicdanın izin veriyor anlayamıyorum.

Sen ya negatif sonucunla sinirlendiğin için ilk başlarda o şekilde yazdın ya da çevrende duyduğun iki üç kişiye bakıp genelleme yaptın naptın hiç bilmiyorum ama çok yanlış bence. Burada hepimiz birbirimizden gelecek iyi bi haber iyi bi sonuç için bekleyip duruyoruz. Herkes bi umut içinde doğru olanı bulmaya çalışıyor ve çoğumuzun imkanları kısıtlıııııı….

Erbil Beyin kendisi de ekibi de çok iyi. Sürekli ilgililer bizler için çabaladıkları belli. Ama hiçbir zaman kesin garanti vermiyorlar bunu kimse veremez zaten. Önemli olan sürecin düzgün ve titizlikle sürdürülmesi. Biz de başladık bizim durumumuz birçok kişiye göre daha vahim… eşimin ve benim ayrı ayrı problemlerimiz var. Tutma ihtimali düşük ama bi umut çıktık yola işte… biz mutluyuz umutluyuz ekip bize o güveni verdi bundan sonrası Allah’ın takdiri… Tutmazsa gücümüzün yettiği kadar orda deneyeceğiz. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu YAŞATSIN İNŞALLAH… Hayırlısıysa sen de yavruna kavuş İNŞALLAH ama burada umut ve moral arayışında olan bizleri doğru tarafsız bilgilerle yönlendirelim çok rica ediyorum… kimseye bunu yapmaya hakkımız yok ama sanırım sen de yaptığın yanlışın farkına varmışsın ve Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı? Topiğine bunları yazmışsın

Arkadaşlar umut yolculuğunda olanlar Kanbar arkadaşımızın son yazdıklarını buradan okumanızı isterim… Lütfen birbirimize destek olalım.. Paylaşımlarımızı doğru yapalım…

Konu Sahibi : merhametli#48

kanbar
Krizantem
Giriş tarihi
Apr 2010

Bebek sahibi olmak...
anne olmak..
Dünyanın en güzel mucizesi.
Neler yaşıyoruz,maddi ve manevi çok yıpranıyoruz.
Bizi bunu yaşayan kadınlardan başka kimse anlayamaz.
Bu süreç bizim psikolojimizi de zaman zaman bozabiliyor ne yazık ki.
Aslolan tabi ki Rabbimin nasip edip-etmemesi..
doktor,merkez sadece bir vesile.
Benim için elinden geleni (fazlasıyla)yapan ,en önemlisi bana onca emek veren doktorum Erbil Bey..
43 yaşında,hele ki maddi durumun 3.sünü yapmaya elvermiyorsa,psikolojin o kadar çok bozulabiliyor ki..
Beni ancak sen anlarsın,inşallah anlarsın.
Vicdanımı rahatlatmam lazım.
Benim için en önemlisi bu.
Negatifi aldıktan sonra başka doktorlarla da görüştüm,hepsi birbirinden değerli insanlardı.
Ama Erbil Bey başka.
Onu tanıyan bilir,benim anlatmam boş.
Onun kadar hastasına yardım eden bir doktor olamaz.
Sanki ailemizden biri gibiydi.
Onu o kadar çok sevdik ve inandık ki eşimle.
İkinci kez negatifi alınca yıkıldık.
Maddi imkansızlık,ve bozulan psikolojiler...
Ama o elinden gelenin fazlasını yaptı,bunu biliyorum ve eminim.
Eşimin arkadaşının eşi,onun sayesinde hamile,kızı olacak.
Rabbim bana nasip etmedi,demek ki böyle hayırlısıymış.
Belki bir daha anne olamayacağım,belki olacağım ,bunu sadece Allah biliyor.
Ama doktoruma gönül borcum var.
Ona herşey için çok teşekkür ediyorum.
Onu eşim de ben de çok seviyoruz.
Bahçeci grubuna da teşekkür ediyoruz.

Canm öncelikle tedavin Hayirli olsun..
Bende dr. Um Mustafa bey olmak üzere iki tüp bebek denemesi gecirdim bahcecide ve oğlum 1 yasında cok sükur ilk dememde olmadı ama onların bir hatası olduğunu sanmıyorum ki 2. Yode otda yaptırdım ;) ve mucozrmr kavuştum bence cok dogru bir yerdesin sakın vazgeçme ama dr icin birşey diyemem ama Mustafa bey be Burçak Han'ım müthiş Dr lar..

Merkezde tüp bebek ucretı nekadar?? Rapor gecıyo mu??

canım sakın telaşlanma, olmadı başka merkezlere de git bak içine en sineni seç. ben öyle yaptım şimdi eurofertili seçtim. doktor hakan bey var çok bilgili ve iyi, klinik filan da çok güzel. doktorunu sevmen çok önemli, istanbulda çok merkez var olmadı gezersin gönlünü ferah tut sen. önce yapman gerekenleri yap doktorun ne dediyse, zaten o süreçte ya içine siner ya da sinmez belli olur. Rabbim yardım eder inşallah :)

Merhaba benim 3. Tup bebek denemem daha onceki 2 denememi farkli bir yerde yapmistim. Dondurulmus embriyo transferi uygulandi ikiz bebeklerim olucak insallah. Gebelik takibini de Erbil Bey yapiyor. Su ana kadar 30 a yakin k. Dogum dr. Yla farkli sebeplerle gorustum fakat Erbil Bey gibi bir dr. Tanimadim. Olumsuz sonuc almis olsaydim bile dusuncem ayni olurdu gonlun rahat olsun hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina.

merhaba, ben bahçecide tedavimi oldum, 1. tutmadı. 3 gün önce dondurulmuş bebeğimin tuttuğunu öğrendim. Allaha şükürler olsun. Bence bizim moralimiz ve Allahın takdiri önemli. 1.de iğneler yüzünden çok moralsizdim. 1. kalite ve 5. gündü, herşey çok iyi görünüyordu ama sonuç "0"dı kan testinde. 2 ay sonra tekrar denedik. dondurulmuşta olasılık düşer diye duymama rağmen kafayı takmadım, çalıştığım için çok düşünmedim, sürekli hareket halindeydim, iğne yoktu :) ve Allah transfer anından beri içime bir ferahlık verdi.
Süleyman Tosun'un hastasıyım. o da hemşireler de çok iyiler.
Nasip ne zamansa o zaman inşallah anne olacağız.

Tedavin şimdiden hayırlı olsun. İnşallah ilk seferde kucağına alırdın.

Merhaba ben bahcecide3 tefavi gordum cok sukur anneyim cok iyi ve tecrubeli olduklarini rahatca soyleyebilirim fakat tabiki kusursuz degiller hasta ruhu 2.planda ayni zamanda cok iyi satici olduklarini dusunuyorum ben oyle drumu cok seviyorum falan diyemiycem ama bu zor surecte bana anne olucagima inandirdi ben hamilelik donemimide orda takip ettirdim buyuk hata yaptim az daha canimla oduyodum bebegim annesiz kalicakti benim tecrubem ve tavsiyem hayirlisiysa hamile kalin fakat riskli dogum doktorunda hamileligi takip ettirin annesiz bir bebek veya kucaga alinmayan bir bebek tedaviyi ne kadar basarili kilar ? Bu kadar dra karsi duygusal bir bagliligida anlamadim heralde etrafinizda sizi anlayan tek kisi diye dusunuyosunuz . Cok zor bir imtihan anne olamamak bilirim gelgitlerin de cok oldugu bir donem ALLah yardimciniz olsun cumlemizinde ben 2.bebek icin tekrardan bahcecide tedavi olucam ama sadece embriyolarim orda oldugu icin yoksa sagligim ve canimla ilgili asla guvenmem bu defa baska bir dr tarafindanda takip ettiricem saglama gibi:40:

Merhaba benim 3. Tup bebek denemem daha onceki 2 denememi farkli bir yerde yapmistim. Dondurulmus embriyo transferi uygulandi ikiz bebeklerim olucak insallah. Gebelik takibini de Erbil Bey yapiyor. Su ana kadar 30 a yakin k. Dogum dr. Yla farkli sebeplerle gorustum fakat Erbil Bey gibi bir dr. Tanimadim. Olumsuz sonuc almis olsaydim bile dusuncem ayni olurdu gonlun rahat olsun hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina.

Cnm hayırlı olsun bebeklerın sağlıklara kucağına al inşallah, msjın ıcın çok sago lMsj hakkım dolmadıgı ıcın yazamadım

Herkese Selamlar... Güzel gelişmelerim var ancak düğün dernek koşuşturmalarından oturup rahat rahat yazmaya fırsat bulamıyorum... topic'in hareketlenmesine çok sevindim. sonuna kadar birbirimize umut olalım destek olalım İNŞALLAH.... phuket79 doktora bağlılığa anlam veremediğini söylemişsin ama bence çok önemli öyle doktorlar varki yüzüne bakmıyor ama sen ondan tek bir cevap alabilmek için gözünün içine bakıyorsun peşinden koşuyorsun. doktorun dostça davranması içten olması helekiiiii bizim durumumuzdakiler için çok ama çok önemli. beni anlayan tek kişi o değil elbette sağlsun eşim, ailelerimiz herkes yeterince yanımızda yeterince destek bize ama doktorun desteği ve yönlendirmesi başka! Ben bahçeciden de doktorumdanda çok memnunum Allah razı olsun diyorum. Olumsuz sonuçta alsak gücümüz yettiğince orada devam edeceğiz diye karar verdik eşimle.. Maalesef herşey bizim elimizde değil Allah'ın takdiri önemli. Onun için dualarımızı eksik etmeyelim.. ALLAH isteyen herkese ama herkese nasip etsin İNŞALLAH bu mutluluğu...

Back
X