2 yıl 2 aydır evliyiz. Evlendikten sonra 1 yıl kadar çocuk olsun istemedik ve korunduk. Bir süre kendimize vakit ayıralım demiştik. Ancakkkk çocuk yapmaya karar verdiğimizde bizim için hiçte kolay olmadığı gerçeğiyle yüzleştik. Uzun araştırmalar sonunda Bahçeci kliniğinde tedavi olmaya karar verdik. Acıbadem-Memorial-Bahçeci arasında çok kararsız kaldık… Ama düşündükki tamam Acıbadem vs büyük hastaneler iyi hastaneler ama Bahçecinin uzmanlık alanı da doğum. Dün ilk görüşmemizi yaptık. Öncelikle aşmam gereken problemler varmış. Bu yüzden Erbil Bey bizi önce Murat Beye yönlendirdi. Kilo vermem gerekiyormuşBahçeci Kliniğinde tedavi görmüş ve Erbil Bey’in hastası olan varsa görüşlerini bekliyorum. Doğru bi seçim mi yaptık ????? İlk gün izlenimlerimize göre ekip çok sıcak ve içtendi… Hatta bir an için hastanede olduğumuzu bile unuttuk ancak yine de tecrübe edinmiş kişilerin fikirlerine ihtiyacımız var…
2 yıl 2 aydır evliyiz. Evlendikten sonra 1 yıl kadar çocuk olsun istemedik ve korunduk. Bir süre kendimize vakit ayıralım demiştik. Ancakkkk çocuk yapmaya karar verdiğimizde bizim için hiçte kolay olmadığı gerçeğiyle yüzleştik. Uzun araştırmalar sonunda Bahçeci kliniğinde tedavi olmaya karar verdik. Acıbadem-Memorial-Bahçeci arasında çok kararsız kaldık… Ama düşündükki tamam Acıbadem vs büyük hastaneler iyi hastaneler ama Bahçecinin uzmanlık alanı da doğum. Dün ilk görüşmemizi yaptık. Öncelikle aşmam gereken problemler varmış. Bu yüzden Erbil Bey bizi önce Murat Beye yönlendirdi. Kilo vermem gerekiyormuşBahçeci Kliniğinde tedavi görmüş ve Erbil Bey’in hastası olan varsa görüşlerini bekliyorum. Doğru bi seçim mi yaptık ????? İlk gün izlenimlerimize göre ekip çok sıcak ve içtendi… Hatta bir an için hastanede olduğumuzu bile unuttuk ancak yine de tecrübe edinmiş kişilerin fikirlerine ihtiyacımız var…
Canım kendisi benim doktorumdur.6.Eylül'de 2.KEZ NEGATİF SONUCUMU ALDIM.
Vedalaştım merkezle..
Özelden görüşebiliriz.
Ama şu kadarını söyliyim araştırmalarım beni Türkiye'de en doğru ve başarı oranları yüksek merkeze Memorial/Okmeydanı'na götürdü.
Sakın sen de benim yaşadığım tecrübeleri yaşayıp,hem parandan ,hem umudundan olma.Memorialle bu C.tesi Nur Dokuzeylül'le randevum var.3.denememde inşallah güvenli adınmlarla yürüyeceğim ve evladıma kavuşacağım.
Merhaba benim 3. Tup bebek denemem daha onceki 2 denememi farkli bir yerde yapmistim. Dondurulmus embriyo transferi uygulandi ikiz bebeklerim olucak insallah. Gebelik takibini de Erbil Bey yapiyor. Su ana kadar 30 a yakin k. Dogum dr. Yla farkli sebeplerle gorustum fakat Erbil Bey gibi bir dr. Tanimadim. Olumsuz sonuc almis olsaydim bile dusuncem ayni olurdu gonlun rahat olsun hayirlisiyla alirsin bebegini kucagina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?