Aşılama Bahçeci mi, Acıbadem Maslak mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

serapd

Cumhuriyet Kadını
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
1.972
8
108
İstanbul
Merhaba, 36 yaşındayım ,3 yıllık evliyim. Henüz bebek sahibi olamadık. Eşimin testleri yapıldı; benim röntgenlerim çekildi ve tüm testlerim yapıldı. Gebelik oluşmaması için hiç bir sebep yok. Aşılama denemek istiyoruz. Fakat çok kararsızım. Bir tarafta başarı oranı çok yüksek olmakla beraber doktorla iletişim kurma süresinin 3 dk. olduğu Bahçeci kliniği; diğer taraftan aşılama başarı oranı hakkında hiç bir fikrim olmadığı halde gebe takip ve doğum konusunda methedilen Acıbadem Maslak. Sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım var. Acıbadem Maslak 'da aşılama yaptıran var mı? Sizce Bahçeci mi, Acıbadem Maslak mı?

bence acıbademle bi öngörüşme yap.bu süreçte üç dakıka neyine yetecek ki senin.şahsen ben direk bu üç dakika olayından sonra bile diğer şeyleri çok soruşturmadan acıbadem derim.

Önerin ve cevabın için teşekkür ederim mcan. Aslında kendi doktorum Acıbadem'de. Fakat Bahçeci' nin yüksek başarı oranı kafamı karıştırıyor. Her yerde Bahçeci duyuyorum. Acıbadem' in aşılama başarı oranı hakkında hiç bir bilgi yok :26: Senin bu konuda bir duyumun var mı?

maalesef ben istanbulda yaşamadığım için bir bilgim yok bu konuda.

merhaba canım,
ben uzun araştırmalar sonucu Bahçeci fulyayı tercih ettim. şu an çok memnunum. doktorum Mustafa Bahçeci. önce Allah sonra ona güvenim sonsuz açıkçası. şiddetle tavsiye ediyorum...

serapd merhaba, ben de böyle ikilemlerde kalmıştım. seni çok iyi anlıyorum. ben 2 denemeyi bahçeci dışında özel hastanede yaptırdım ama işe yaramadı. Sonra o kötü deneyimleri atlattıktan ve kendimizde tekrar başlayacak gücü bulunca uzun araştırmalar ve tanık olduğumuz başarı tüp bebek süreçleri sonucu Bahçeci Fulya Kliniğine gitmeye karar verdik. Mustafa bahçeci'ye titreyerek sorduğumu hatırlıyorum, doktor bu sefer olacak mı diye. O da evet bu sefer olacak dedi. tedaviye başladık, sağolsunlar doktoru hemşiresi herkes çok sıcak ve yardımsever davrandılar. bütün engelleri aştııkkkk vee cuma günü gebe olduğumu öğrendim. o günden beri yerimde duramıyorum. İnanılmaz mutluyuz. Şu an eşime 14 Şubat yemeği hazırlarken yazıyorum bunları sana. İnşallah Allah yardımcın olur ve tüm dileklerin gerçekleşir.

merhaba canım,
ben uzun araştırmalar sonucu Bahçeci fulyayı tercih ettim. şu an çok memnunum. doktorum Mustafa Bahçeci. önce Allah sonra ona güvenim sonsuz açıkçası. şiddetle tavsiye ediyorum...

Merhaba, yardımın için teşekkür ederim. Hangi aşamadasın şu anda? Aşılaman ne zaman yapılacak?

Merhaba, çoook sevindim senin adına Tebrik ederim. Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun seni. Mutluluğunuz daim olur inşaallah. Deneyimini paylaştın için, hamile olmana rağmen bizleri de düşünüp buraya yazdığın için, ayrıca dua ve iyi dileklerin için çok çok çook teşekkür ederim. Sağlıklı gebelik sürecini de öğrenmekten mutluluk duyacağım. Sevgiler....

Rica ederim canım, ne demek:) Bahçeciye gelirsen haberim olsun, belki orada görüşme imkanımız olur... her aşamasını paylaşacağım gebelik sürecini buraki arkadaşlarımla,, sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…