- 8 Mart 2015
- 74
- 230
- 93
- 33
- Konu Sahibi papatyadanhayalleer
ARKADAŞLAR BAHÇECİ SAĞLIK GRUBUNDA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR DENEYİMLERİNİZİ ANLATIRMISİNIZ??????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şukur sonucum pozitifMerhaba sonucunuzu aldınızmı??
Kacıncı denemenızdı
Daha ben kalbini dinlemedim zamamı var başka doktorlarda tekrar dinlettir canım kalp 6 haftalıkken dinlenmiyyormu? ???Arkadaşlar herkese merhaba, ben 18 nisanda bahçecide transferimi yaptırdım. 18 mayısta ise kalp atışlarını dinlemeye gittim. Bebeğin kalp atışı var ancak çok zayıf dedi doktorumuz. Gerçekten de yetişkin bir insanın kalbi gibi atıyordu. Kalp atışı aldığıma sevinemedim bile. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
Evet genellikle 6 haftalıkken dinleniyor. Benimki de 6 + 6 da dinlendi. (Transfer günü 2 haftalık olduğu varsayılıyor ya) Fakat dediğim gibi doktorumuz kalp atışları zayıf dedi.Daha ben kalbini dinlemedim zamamı var başka doktorlarda tekrar dinlettir canım kalp 6 haftalıkken dinlenmiyyormu? ???
Anladım inşllah bi problem yoktur Rabbim hayırlısı ile saglıklı doğrmayı nasip etsin peki başka doktora gittiniz mi??Evet genellikle 6 haftalıkken dinleniyor. Benimki de 6 + 6 da dinlendi. (Transfer günü 2 haftalık olduğu varsayılıyor ya) Fakat dediğim gibi doktorumuz kalp atışları zayıf dedi.
Evet genellikle 6 haftalıkken dinleniyor. Benimki de 6 + 6 da dinlendi. (Transfer günü 2 haftalık olduğu varsayılıyor ya) Fakat dediğim gibi doktorumuz kalp atışları zayıf dedi.
Teşekkürlerrrrr bilgi içinGebelerde en rahat en iyi şekilde 10 ve 12haftalarda bebeğin kalp atışları dinlenebilir. Bebeğin kalp atışlarının duyulmasından itibaren, gebelik süresince kalp atışlarının izlenmesi gerekmektedir.Siz içinizi rahat tutun bebeğiniz etkilenmesin.Her şey yoluna girecektir.
Teşekkür ederim, Allah hepimize nasip etsin inşallah. Herkesin evladını bağışlasın. Perşembe günü yine kontrolüm var. Başka doktora gitmek istemedim o yüzden, ama tabi gerekirse perşembeden sonra başka bir doktora da gideceğim.Anladım inşllah bi problem yoktur Rabbim hayırlısı ile saglıklı doğrmayı nasip etsin peki başka doktora gittiniz mi??
Çok teşekkür ederim, sağolun.Gebelerde en rahat en iyi şekilde 10 ve 12haftalarda bebeğin kalp atışları dinlenebilir. Bebeğin kalp atışlarının duyulmasından itibaren, gebelik süresince kalp atışlarının izlenmesi gerekmektedir.Siz içinizi rahat tutun bebeğiniz etkilenmesin.Her şey yoluna girecektir.