BAHÇECİ SAĞLIK GRUBUNDA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR BURAYAAAAA

Arkadaşlar herkese merhaba, ben 18 nisanda bahçecide transferimi yaptırdım. 18 mayısta ise kalp atışlarını dinlemeye gittim. Bebeğin kalp atışı var ancak çok zayıf dedi doktorumuz. Gerçekten de yetişkin bir insanın kalbi gibi atıyordu. Kalp atışı aldığıma sevinemedim bile. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı acaba?

Arkadaşlar herkese merhaba, ben 18 nisanda bahçecide transferimi yaptırdım. 18 mayısta ise kalp atışlarını dinlemeye gittim. Bebeğin kalp atışı var ancak çok zayıf dedi doktorumuz. Gerçekten de yetişkin bir insanın kalbi gibi atıyordu. Kalp atışı aldığıma sevinemedim bile. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
Daha ben kalbini dinlemedim zamamı var başka doktorlarda tekrar dinlettir canım kalp 6 haftalıkken dinlenmiyyormu? ???

Evet genellikle 6 haftalıkken dinleniyor. Benimki de 6 + 6 da dinlendi. (Transfer günü 2 haftalık olduğu varsayılıyor ya) Fakat dediğim gibi doktorumuz kalp atışları zayıf dedi.

Gebelerde en rahat en iyi şekilde 10 ve 12haftalarda bebeğin kalp atışları dinlenebilir. Bebeğin kalp atışlarının duyulmasından itibaren, gebelik süresince kalp atışlarının izlenmesi gerekmektedir.Siz içinizi rahat tutun bebeğiniz etkilenmesin.Her şey yoluna girecektir.

Gebelerde en rahat en iyi şekilde 10 ve 12haftalarda bebeğin kalp atışları dinlenebilir. Bebeğin kalp atışlarının duyulmasından itibaren, gebelik süresince kalp atışlarının izlenmesi gerekmektedir.Siz içinizi rahat tutun bebeğiniz etkilenmesin.Her şey yoluna girecektir.
Teşekkürlerrrrr bilgi için

Anladım inşllah bi problem yoktur Rabbim hayırlısı ile saglıklı doğrmayı nasip etsin peki başka doktora gittiniz mi??
Teşekkür ederim, Allah hepimize nasip etsin inşallah. Herkesin evladını bağışlasın. Perşembe günü yine kontrolüm var. Başka doktora gitmek istemedim o yüzden, ama tabi gerekirse perşembeden sonra başka bir doktora da gideceğim.

Çok teşekkür ederim, sağolun.

merhaba arkadaşlar 2 gün önce ne yazık ki aşılama sonucumun negatif olduğunu öğrendim edirnede ikamet ediyoruz doktorumuz tüp bebek önerdi şimdi bahçeiye karar verdim az evvel de remzi abalı beyden ön göüşme için randevu aldım remzi bey ve güvenç bey arasında kalmıştım son dakika remzi bey olsun dedim randevu için ama remzi beyin hastası olan varmı memnunmusunuz nasıldır yardımcı olurmusunuz birde ben rahim filmi çektirmemiiştim açıkçası çokta kokuyorum doktor hemen rahim filmi istiyormu nerelerde çektirdinz bilgilerinizi paylaşırmısınız

Back
X