Tüp Bebek Merkezleri bahçeci tüp bebek merkezi ile ilgili biligiler

duygutbk

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.233
59
363
35
arkadaşlar buraya gidip gebe kalan ve memnunluk durumuu bilfircek arkadaşalr varsa yazsın lütfen cok caresizim yardımınıza ihtiyacım var

canım ben bahçecide 2 defa aşılama yaptırdım fakat ikiside tutmadı..sonra kendiliğimden hamile kaldım fakat bebeğimin kalbi durdu yine kendi doktorum operasyonumu yaptı..ama doktorumdan ve merkezden çok memnunum çok ilgililer her konuda yardımcı oluyolar..

Henüz hiçbiyere gidip bu konuyu konusmadım bilmiyorum malesef hayırlısı ıyı bıyer bulursak gtcez

ben ilk tedavimi başka merkezde oldum şimdi bahçeciye başladım kısmetse adet olduğumda iğnelerime başlayacağım Dr.Güvenç bey benim doktorum ilk görüşmede yaklaşık 1 saat konuştuk en ince detayına kadar anlattı sorduğum her konuda bilgi edindim aklıma takılacak en ufak soru işareti bırakmadı hatta birşey sormak için tlf açtığımda hemen tanıdı kesinlikle tavsiye ederim ben merkez hakkında çok araştırma yaptım laboratuar konusunda çok iyi aynı zamanda bi tanıdığımız vasıtasıyla öğrendik kendisi embriyolog karamsarlığa kapılma derim...

Kafam cok karıstı biraz pahalı geldi bana 1200 tl asılama ialç ahriç dediler bide ben calısıyorum acaba nekadr süreli gidiliyo

arkadaşlar buraya gidip gebe kalan ve memnunluk durumuu bilfircek arkadaşalr varsa yazsın lütfen cok caresizim yardımınıza ihtiyacım var

Ben Bahçecide tedavi gördüm canım doktorumda mustafa bahçeciydi. mustafa bahçeci ve ekibe harika bi ekip. Rabbime binlerce kez şükürler olsunki gebeyimmm. Öncesinde gidip görüşme yapabilirsin. neresi olursa olsun önce bi gidip mutlaka görüş içine sinen yerde başlaman çok önemli canım.

Ilk denememi ve aşılama mı yaptırdın arkadşım cok sevindim allah tamamına erdirsin

Ilk denememi ve aşılama mı yaptırdın arkadşım cok sevindim allah tamamına erdirsin

çok sağol canım Allah sana da bu mutluluğu yaşatsın inşallah. ben tüp bebek tedavisi gördüm. sana ufak bi tavsiye moralini nolursa olsun yüksek tut bu herşeyden önemli. stresli bi dönem ama o güzel haberi alınca bütün sıkıntılar yok oluyor herşey geride kalıyor. Tez zamanda güzel haberler alırsın bize de verirsin inşallah...

güzel dilekleriniz için cok tesekkur ederim bnde haber vermek istyrum herkes bilsn gebe oldgumu istiyorum bkalım hayırlısı...

güzel dilekleriniz için cok tesekkur ederim bnde haber vermek istyrum herkes bilsn gebe oldgumu istiyorum bkalım hayırlısı...

dygutbk hayırlısıyla sen de o güzel haberi alırsın inşallah. bahceci tüp bebek merkezi ile ilgili bigi istemişsin canım. ben orda tedavi gördüm doktorum güvenç bey... söylemek için biraz erken ama gebelik haberimizi aldık. hala rüyada gibiyiz. bu gerçekten çok güzel bi duygu. isteyen herkes bu duyguyu yaşamalı diyorm. hakkında hayırlısı olur inş...

allah tamamnına erdirsin inşallah hayırlı olsun aşılama sonucumu oldu peki yoksa tüp bebekmi ben süleyman beyi cok duyuyorum ama karar veremedik

allah tamamnına erdirsin inşallah hayırlı olsun aşılama sonucumu oldu peki yoksa tüp bebekmi ben süleyman beyi cok duyuyorum ama karar veremedik

AMİN canım inşallah... tüp bebek yaptırdık canım biz. ben doktorumdan çok memnun kaldım güvenç bey harika bi doktor herşeyden önce çok iyi bir insan ama süleyman bey içinde hep güzel yorumlar duydum. hakkında hayırlısı canım... düşündüğün merkezlerle tedavi öncesinde gidip görüşerek karar vermen daha sağlıklı olur senin için. başarılar diliyorum ;)

Merhabalar, formda gezinirken farkettim ve yazayım dedim.epey olmuş sizin bu başlığı açalınız umarım faydam olur.ben bahçeci fulyadan Güvenç Beyin hastasıyım. daha önce gittiğim merkezlerden sonuç alamadım.tüp bebeğe daha başlamadık çünkü benim kanallarım kapalı öncelikle bu sorunu çözmemiz gerekmiş ben Güvenç beye güveniyorum görüşmeye gittiğim günden beri çok ilgili sağolsun. siz neler yaptınız bu arada görüşme yaptığınız herhangi bi yer oldumu?

Merhaba bayanlar, olumsuz sonuçlanan tüp bebek denememden sonra ikinci kez denemeye karar verdim ve bu kez Bahçeci fulyayı istiyorum.sizlerden biraz bilgi istiyorum ve tavsiye edebileceğiniz doktor varmı? ayrıca orda tedavi görüp hamile kalan bayanlar doktorunuz kimdi? yardımcı olur musunuz lütfen ????

Merhaba bayanlar, olumsuz sonuçlanan tüp bebek denememden sonra ikinci kez denemeye karar verdim ve bu kez Bahçeci fulyayı istiyorum.sizlerden biraz bilgi istiyorum ve tavsiye edebileceğiniz doktor varmı? ayrıca orda tedavi görüp hamile kalan bayanlar doktorunuz kimdi? yardımcı olur musunuz lütfen ????

Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun :(( Ben Bahçecide Güvenç Karlıkayanın hastasıydım ve şuanda hamileyim.. ben çok memnunum hem doktorumdan hem tüm ekipten. Ama burda bizlerin yazmasıyla olmaz gidip görmen gerek.bi süre araştır canım ama çok fazla zamanda kaybetmeden kararını ver tedavine başla derim canım. Allahım gönlüne göre versin inş..

Back
X