Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşılama tutmaz die cok korkuyorum cok uzulurum yoksa
arkadaşlar buraya gidip gebe kalan ve memnunluk durumuu bilfircek arkadaşalr varsa yazsın lütfen cok caresizim yardımınıza ihtiyacım var
Ilk denememi ve aşılama mı yaptırdın arkadşım cok sevindim allah tamamına erdirsin
güzel dilekleriniz için cok tesekkur ederim bnde haber vermek istyrum herkes bilsn gebe oldgumu istiyorum bkalım hayırlısı...
allah tamamnına erdirsin inşallah hayırlı olsun aşılama sonucumu oldu peki yoksa tüp bebekmi ben süleyman beyi cok duyuyorum ama karar veremedik
arkadaşlar buraya gidip gebe kalan ve memnunluk durumuu bilfircek arkadaşalr varsa yazsın lütfen cok caresizim yardımınıza ihtiyacım var
Merhaba bayanlar, olumsuz sonuçlanan tüp bebek denememden sonra ikinci kez denemeye karar verdim ve bu kez Bahçeci fulyayı istiyorum.sizlerden biraz bilgi istiyorum ve tavsiye edebileceğiniz doktor varmı? ayrıca orda tedavi görüp hamile kalan bayanlar doktorunuz kimdi? yardımcı olur musunuz lütfen ????