Tüp Bebek Merkezleri Bahçeçi umut tüp bebek

elvann11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
134
43
53
36
3. Deneme için umut tüp bebek merkezını düşünüyorum bu merkezde tedavı olan arkadaslar doktorları hakkında tavsıyelerınızı beklıyorum Hoppa:KK9:

3. Deneme için umut tüp bebek merkezını düşünüyorum bu merkezde tedavı olan arkadaslar doktorları hakkında tavsıyelerınızı beklıyorum Hoppa:KK9:
evet canım ben denedim ama doktorum ulun beydi beşinci denememdi tuttu çok şükür şimdi dünyalar güzeli bi oğlum var rabbim isteyen herkese nasip etsin

unutmadan söyliyim 4 denemem memorıalda oldu sonuncusu umutta sana kalmış anlıycağın[/
Canım artık ulun bey yok gitmiş malesef şuan selen hanım var sadece oradan vazgectım hakkındada biraz olumsuz şeyler duydum merkezın ulun beyde olmayınca vazgectım medicana çamlıca hastanesınde tedavıye başlıyacagım rabbım inşallah banada nasıp eder canım senın adına cok sevındım

unutmadan söyliyim 4 denemem memorıalda oldu sonuncusu umutta sana kalmış anlıycağın
Canım artık ulun bey yok gitmiş malesef şuan selen hanım var sadece oradan vazgectım hakkındada biraz olumsuz şeyler duydum merkezın ulun beyde olmayınca vazgectım medicana çamlıca hastanesınde tedavıye başlıyacagım rabbım inşallah banada nasıp eder canım senın adına cok sevındım

Ben şuan bahçeci kliniğinde mustafa bahçeci beyin yardımları ile 7+3 hamileyim. Drdan çok merkezin labaratuarları önemli ekip önemli kesinlikle. Oldu başardık diye test sonuçlarımı paylaşmak sürekli drumla iletişim halinde olmak istiyorum ama malesef çok yoğun oldukları için işlem sonrası hiç iletişim halinde değiller. Dr için gittim tüm tüp bebek işlemi boyunca sadece 3 kez görebildim dr u ve hiç tlf ile konuşamadım ya sekreteri ya yardımcı dr u ile görüştüm

Ben şuan bahçeci kliniğinde mustafa bahçeci beyin yardımları ile 7+3 hamileyim. Drdan çok merkezin labaratuarları önemli ekip önemli kesinlikle. Oldu başardık diye test sonuçlarımı paylaşmak sürekli drumla iletişim halinde olmak istiyorum ama malesef çok yoğun oldukları için işlem sonrası hiç iletişim halinde değiller. Dr için gittim tüm tüp bebek işlemi boyunca sadece 3 kez görebildim dr u ve hiç tlf ile konuşamadım ya sekreteri ya yardımcı dr u ile görüştüm
Biz selen hanımla tedavideyiz çok memnunuz.Her aradığımda geç saatte bile aradım hep ulaştım açamadiysa eğer geri dönüş yaptı Selen hanim.Valla mesaj bile yazdığım oldu :) Ben ilgi alakasindan çok memnunum.Zaten Embriyoloji laboratuvarini araştırıp gittik.

Biz selen hanımla tedavideyiz çok memnunuz.Her aradığımda geç saatte bile aradım hep ulaştım açamadiysa eğer geri dönüş yaptı Selen hanim.Valla mesaj bile yazdığım oldu :) Ben ilgi alakasindan çok memnunum.Zaten Embriyoloji laboratuvarini araştırıp gittik.
Çok şükür hamileyim diye görüşememem beni çok etkilemedi birde farklı şehirlerde olduğumuz için kontrolede bulunduğum şehirde başka dr a gitmek zorundayım. Bahçeci kliniğinde diğer dr lar hakkında bütün yorumlar çok güzel selen hanımı tanımıyorum. Sanırım tek sorun Mustafa beyin yoğunluğu. Tedaviniz inşallah güzel sonuçlanır. Rabbim şuan bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Kızlar bende umut tüp bebekte tedavideyiz Perşembe günü transferim oldu 2 embriyom vardı ikisiniide verdi selen hanım çok dua edin lütfen bebişlerime kavuşayım Allah'ın izniyle. Transferime psikolog Asena hanımda girdi yeni bir uygulamaymış ama benim çok Hoşuma gitti. Bu bekleme Döneminde tanışmış konuşmuştuk bir kaç kere beni rahatlattı Allah ondanda selen hanımdanda Razı olsun

Kızlar bende umut tüp bebekte tedavideyiz Perşembe günü transferim oldu 2 embriyom vardı ikisiniide verdi selen hanım çok dua edin lütfen bebişlerime kavuşayım Allah'ın izniyle. Transferime psikolog Asena hanımda girdi yeni bir uygulamaymış ama benim çok Hoşuma gitti. Bu bekleme Döneminde tanışmış konuşmuştuk bir kaç kere beni rahatlattı Allah ondanda selen hanımdanda Razı olsun
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız. Benimde 14 ocak transferimde psikolog uygulaması vardı o kadar zor şartlarda uçak iptalleri trafik son dk yetiştim merkeze dondurulmuş embiryo transferiydi apar topar odaya girip psikolog elimi tutunca rabbim sen ne büyüksün dedim sanki ilahi bir güç yorgunluğuma umutsuzluğuma çare olmuştu. Şuan 8 haftalık hamileyim ufak tefek lekelenme sıkıntısı yaşıyorum inşallah allahım tamamına erdirsin. Senin içinde hayırlı olsun kaçıncı denemen yat dinlen lütfen

Merhaba arkadaşlar ben de yeni katılanlardanım. Ben de Ekim ayında umut tüp bebek merkezinde selen hanımla tedaviye başladım. 42 yaşındayım. Normalde kendiliğinden hamile kalabiliyordum. Geçen yıl 2 kere hamile kaldım ve ikisininde kalbi durdu aldırdık. Yapılan tahlillerde pıhtılaşma sorunu çıktı. Doktorum da yaştan dolayı tüp bebeğe yönlendirdi. Dediğim gibi Ekim ayında tedaviye başladık, ilk tedavimde 4 yumurtam toplandı hiçbiri döllenmesi malesef işlemler iptal oldu. Bir ay sonra ikinci tedaviye başladık. Bu sefer 5 yumurtam toplandı allahıma şükürler olsun hepsi döllendi bu sefer. Yaklaşık 2 aydır da transfer için bekliyoruz. Bugün klinikteydim malesef rahim duvarı istenen kalınlığa ulaşmamış o yüzden selen hanım transferi bu ay da iptal etti. Ne diyeyim herşeyde bir hayır vardır. Bakalım inşallah önümüzdeki ay transferim olur. 4-5 aydır kliniğe gidip geliyorum artık aile gibi olduk vallahi. Artık herkes tanıyor sohbetler muhabbetler selen hanım da hemşirelerde bankodaki kızlarda çok tatlılar.

Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın. Darısı hepimizin başına

merhaba, bende iki kere umut tüm bebekte tüp bebek denemesi yaptım. ancak iki side negatif çıktı. sürekli personeli değişen bir kurum gibi gördüm. 2 kere denememde hep farklı insanlar var dı. hatta doktorum bile denememin ortasında istifa edip gitti ve moral bozukluğu yaşadım. yeni doktorun benim özelliklerimden haberi yoktu ve çok zor günler geçirdik. çok personel değişikliği olunca her biri farklı sözler verip sonrada kaynıyor. ben memnun kalmadım.

Back
X