Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ben denedim ama doktorum ulun beydi beşinci denememdi tuttu çok şükür şimdi dünyalar güzeli bi oğlum var rabbim isteyen herkese nasip etsin3. Deneme için umut tüp bebek merkezını düşünüyorum bu merkezde tedavı olan arkadaslar doktorları hakkında tavsıyelerınızı beklıyorum![]()
unutmadan söyliyim 4 denemem memorıalda oldu sonuncusu umutta sana kalmış anlıycağınevet canım ben denedim ama doktorum ulun beydi beşinci denememdi tuttu çok şükür şimdi dünyalar güzeli bi oğlum var rabbim isteyen herkese nasip etsin
unutmadan söyliyim 4 denemem memorıalda oldu sonuncusu umutta sana kalmış anlıycağın[/
Canım artık ulun bey yok gitmiş malesef şuan selen hanım var sadece oradan vazgectım hakkındada biraz olumsuz şeyler duydum merkezın ulun beyde olmayınca vazgectım medicana çamlıca hastanesınde tedavıye başlıyacagım rabbım inşallah banada nasıp eder canım senın adına cok sevındım
Canım artık ulun bey yok gitmiş malesef şuan selen hanım var sadece oradan vazgectım hakkındada biraz olumsuz şeyler duydum merkezın ulun beyde olmayınca vazgectım medicana çamlıca hastanesınde tedavıye başlıyacagım rabbım inşallah banada nasıp eder canım senın adına cok sevındımunutmadan söyliyim 4 denemem memorıalda oldu sonuncusu umutta sana kalmış anlıycağın
Ben şuan bahçeci kliniğinde mustafa bahçeci beyin yardımları ile 7+3 hamileyim. Drdan çok merkezin labaratuarları önemli ekip önemli kesinlikle. Oldu başardık diye test sonuçlarımı paylaşmak sürekli drumla iletişim halinde olmak istiyorum ama malesef çok yoğun oldukları için işlem sonrası hiç iletişim halinde değiller. Dr için gittim tüm tüp bebek işlemi boyunca sadece 3 kez görebildim dr u ve hiç tlf ile konuşamadım ya sekreteri ya yardımcı dr u ile görüştümCanım artık ulun bey yok gitmiş malesef şuan selen hanım var sadece oradan vazgectım hakkındada biraz olumsuz şeyler duydum merkezın ulun beyde olmayınca vazgectım medicana çamlıca hastanesınde tedavıye başlıyacagım rabbım inşallah banada nasıp eder canım senın adına cok sevındım
Biz selen hanımla tedavideyiz çok memnunuz.Her aradığımda geç saatte bile aradım hep ulaştım açamadiysa eğer geri dönüş yaptı Selen hanim.Valla mesaj bile yazdığım oldu :) Ben ilgi alakasindan çok memnunum.Zaten Embriyoloji laboratuvarini araştırıp gittik.Ben şuan bahçeci kliniğinde mustafa bahçeci beyin yardımları ile 7+3 hamileyim. Drdan çok merkezin labaratuarları önemli ekip önemli kesinlikle. Oldu başardık diye test sonuçlarımı paylaşmak sürekli drumla iletişim halinde olmak istiyorum ama malesef çok yoğun oldukları için işlem sonrası hiç iletişim halinde değiller. Dr için gittim tüm tüp bebek işlemi boyunca sadece 3 kez görebildim dr u ve hiç tlf ile konuşamadım ya sekreteri ya yardımcı dr u ile görüştüm
Çok şükür hamileyim diye görüşememem beni çok etkilemedi birde farklı şehirlerde olduğumuz için kontrolede bulunduğum şehirde başka dr a gitmek zorundayım. Bahçeci kliniğinde diğer dr lar hakkında bütün yorumlar çok güzel selen hanımı tanımıyorum. Sanırım tek sorun Mustafa beyin yoğunluğu. Tedaviniz inşallah güzel sonuçlanır. Rabbim şuan bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.Biz selen hanımla tedavideyiz çok memnunuz.Her aradığımda geç saatte bile aradım hep ulaştım açamadiysa eğer geri dönüş yaptı Selen hanim.Valla mesaj bile yazdığım oldu :) Ben ilgi alakasindan çok memnunum.Zaten Embriyoloji laboratuvarini araştırıp gittik.
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız. Benimde 14 ocak transferimde psikolog uygulaması vardı o kadar zor şartlarda uçak iptalleri trafik son dk yetiştim merkeze dondurulmuş embiryo transferiydi apar topar odaya girip psikolog elimi tutunca rabbim sen ne büyüksün dedim sanki ilahi bir güç yorgunluğuma umutsuzluğuma çare olmuştu. Şuan 8 haftalık hamileyim ufak tefek lekelenme sıkıntısı yaşıyorum inşallah allahım tamamına erdirsin. Senin içinde hayırlı olsun kaçıncı denemen yat dinlen lütfenKızlar bende umut tüp bebekte tedavideyiz Perşembe günü transferim oldu 2 embriyom vardı ikisiniide verdi selen hanım çok dua edin lütfen bebişlerime kavuşayım Allah'ın izniyle. Transferime psikolog Asena hanımda girdi yeni bir uygulamaymış ama benim çok Hoşuma gitti. Bu bekleme Döneminde tanışmış konuşmuştuk bir kaç kere beni rahatlattı Allah ondanda selen hanımdanda Razı olsun
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın. Darısı hepimizin başınaKızlar bende umut tüp bebekte tedavideyiz Perşembe günü transferim oldu 2 embriyom vardı ikisiniide verdi selen hanım çok dua edin lütfen bebişlerime kavuşayım Allah'ın izniyle. Transferime psikolog Asena hanımda girdi yeni bir uygulamaymış ama benim çok Hoşuma gitti. Bu bekleme Döneminde tanışmış konuşmuştuk bir kaç kere beni rahatlattı Allah ondanda selen hanımdanda Razı olsun