bahçedeki kedilerim ve istemeyen komşular

merve1341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
379
22
318
İstanbul
arkadaşlar meraba. kapıda kedi besliyorum bikaç tane. bahçede oynuyolar uyuyolar falan. apartmandakiler rahatsız oluyor bahçeye girmelerini istemiyolar. habersiz kedileri alıp uzak biyere götürmelerinden korkuyorum ya da dışarı çıkartcam diye zorlamalarından. ne yapabilirim. hukuk burda devreye girer mi?

Apt. toplantısında bu durumdan duyduğunuz rahatsızlığı dile getirin. İnsanların direkt kalplerine kalplerine konuşun.. Elbet birileri arkanızda olacaktır..

arkadaşlar meraba. kapıda kedi besliyorum bikaç tane. bahçede oynuyolar uyuyolar falan. apartmandakiler rahatsız oluyor bahçeye girmelerini istemiyolar. habersiz kedileri alıp uzak biyere götürmelerinden korkuyorum ya da dışarı çıkartcam diye zorlamalarından. ne yapabilirim. hukuk burda devreye girer mi?

onlara çaktırmadan vereceksin gizli saklı vereceksin geceleri vereceksin... mama kaplarını kuytu köşelere ama biraz da uzak ayakaltı olmayan yere koyacaksın .. gece beslersen onlarda geceleri ortalığa çıkar ve insanlar gündüz onları görmezse şikayetler kesilir hiç olmassa rahat edersiniz... 20 yıldır aynı sorunları yaşıyorum bulduğum tek çözüm bu.. kimse hayvanları beslediğimi bilmiyor :))))

Back
X