Bahçeli kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
Bahçeli kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü
1441388165430.jpg

• Gündem
  • 04.09.2015

Öznur Çalık, "MHP kendi kazdığı kuyuya düştü ve Tuğrul Türkeş, MHP'den başbakan yardımcısı olarak şu anda hükümette görev yapıyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "MHP kendi kazdığı kuyuya düştü ve Tuğrul Türkeş, MHP'den başbakan yardımcısı olarak şu anda hükümette görev yapıyor" dedi.

Çalık, Bahçeli, 'hayır' dedi. 'Seçim hükümeti' dedik, 'hayır' dedi. 'Koalisyon' dedik, 'hayır' dedi. Siz hayır demekten başka bir cevap bilmez misiniz? Bahçeli'nin hayır dediği, milletin istediklerinin hepsine hayır anlamı geliyordu." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin amacının AK Parti ile HDP'yi seçim hükümetinde yalnız bırakmak olduğunu vurgulayan Çalık, şunları kaydetti:

"Kendi kazdığı kuyuya Bahçeli kendisi düştü ve Devlet Bahçeli'nin ekibinde olan ve babasını emanetine sahip çıkan Tuğrul Türkeş, bakanlık görevini kabul etti. MHP kendi kazdığı kuyuya düştü ve Tuğrul Türkeş, MHP'den başbakan yardımcısı olarak şu anda hükümette görev yapıyor. HDP hükümette yoksa biz de yokuz diyen CHP'nin genel başkanına dönüp sormak lazım, siz ne zaman varsınız? Siz iktidar olmak için hiç çalışmadınız ki. Siz iktidar olmak için 'biz varız' demediniz ki. Siz sadece muhalefet olmak için çaba sarf ediyorsunuz. Sadece Recep Tayyip Erdoğan'ı alaşağı etmek için mücadele ediyorsunuz. Sadece Ahmet Davutoğlu'nu al aşağı etmek için mücadele ediyorsunuz. AK Parti'yi alaşağı etmek için terör örgütleri ile kol kola giriyorsunuz. Milletimiz bunun cevabını 1 Kasım'da size verecektir."

AA
http://m.ahaber.com.tr/gundem/2015/09/04/bahceli-kendi-kazdigi-kuyuya-kendisi-dustu

Bahçeli kuyu kazmaz ki. MHP'yi sevin ya da sevmeyin, Bahçeli kadar efendi bir siyasetçi var mı cidden soruyorum. Bel altından vurmayan, yüzünde hala masumluk olan bir siyasetçi gösterin bana.
AKP karşıtları Erdoğan vs. kişilerinin böyle suratları nefretle, hırsla şekilden şekle girmiş fotolarını bulur kullanır; keza Kılıçdaroğlu karşıtları da onu küçük düşürecek hallerini vs. Ama ben 1 tane bile Bahçeli'nin öyle bir anına rastlamadım.
Ülkede iç savaş çıkmıyorsa Bahçeli sayesindedir. "İnin" demesini bekleyen insanlar var ve bu adam onları dizginliyor. Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin.
Kendisine "Bahçeli aile olmak ne demektir bilmez" dendiğinde bile efendiliğini bozmamış bir insan. Bel altından vurulmuş yine de terbiyesinden gıdım ödün vermemiş insan. Allah aşkına adam fi tarihinden kalma araba kullanıyor, kendi arabası. Bu kadar gözünüz, kalbiniz kara olmasın.

Bahçeli kuyu kazmaz ki. MHP'yi sevin ya da sevmeyin, Bahçeli kadar efendi bir siyasetçi var mı cidden soruyorum. Bel altından vurmayan, yüzünde hala masumluk olan bir siyasetçi gösterin bana.
AKP karşıtları Erdoğan vs. kişilerinin böyle suratları nefretle, hırsla şekilden şekle girmiş fotolarını bulur kullanır; keza Kılıçdaroğlu karşıtları da onu küçük düşürecek hallerini vs. Ama ben 1 tane bile Bahçeli'nin öyle bir anına rastlamadım.
Ülkede iç savaş çıkmıyorsa Bahçeli sayesindedir. "İnin" demesini bekleyen insanlar var ve bu adam onları dizginliyor. Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin.
Kendisine "Bahçeli aile olmak ne demektir bilmez" dendiğinde bile efendiliğini bozmamış bir insan. Bel altından vurulmuş yine de terbiyesinden gıdım ödün vermemiş insan. Allah aşkına adam fi tarihinden kalma araba kullanıyor, kendi arabası. Bu kadar gözünüz, kalbiniz kara olmasın.
:KK9:

Biz anlamazlar diye anlatmıyorduk ama sen anlatmışsın neymiş efendim evlenmemeişte evet diyecem diyede ama bir sorun neyini beğenmiyorlar adamın bilmem araba değiştirir gibi sevgilimi değiştirseymiş hem sevdiğide durumuş Allahım ahirette buluştursun inşallah...

Biz anlamazlar diye anlatmıyorduk ama sen anlatmışsın neymiş efendim evlenmemeişte evet diyecem diyede ama bir sorun neyini beğenmiyorlar adamın bilmem araba değiştirir gibi sevgilimi değiştirseymiş hem sevdiğide durumuş Allahım ahirette buluştursun inşallah...
E hani evlenmek kader kısmet işiydi? Burada bdv bölümünde akıl veriyorlar herkese. Neden aynı şey tutmadıkları parti lideri için geçerli değil? Sınırlı Müslümanlık mı bu? Sevmediğim biri evlenememişse kaderden kısmetten değildir, defoludur o düşüncesi mi? Yazık.

E hani evlenmek kader kısmet işiydi? Burada bdv bölümünde akıl veriyorlar herkese. Neden aynı şey tutmadıkları parti lideri için geçerli değil? Sınırlı Müslümanlık mı bu? Sevmediğim biri evlenememişse kaderden kısmetten değildir, defoludur o düşüncesi mi? Yazık.
Ölenlere fıtratında var demeyi biliyorlar demi ama
Aman boşver gece gece ne arıyorum ben burada yahu

Ya ben de ona akıl sır erdiremiyorum ki neylerse güzel eyler modunda insanlar hep
Müslümanlık tabiki öyle değilki kavun yusuf islam ın sözü var bilirsin iyiki Kuranı kerimden başlamışım islamı öğremöek için müslüman ülkeleri görseydim kesinlikle olmazdom diyor
Konu yine dine geldi mune abla görmez inş

Back
X