• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçelievler - Bakırköy - Zeytinburnu Doktor Önerisi

gunes9477

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2024
4
0
6
30
Merhaba herkese,

13 haftalık hamileyim normalde Bahçelievler Kadın Doğum kısmında takip ediliyordum daha doğrusu zorla kendimi takip ettiriyordum, asla ilgili değiller enfeksiyon anımda kendilerine ulaşamadık, doktor numarasını vermedi sadece maili var mail attığımda da 2 haftadır cevap yok. Fetal DNA sonucuma 2-3 haftadır dönmedi başka bi doktor arkadaşımdan yardım aldım sonuçların değerlendirilmesi için, gittiğimde de niye geldin gerek yoktu gibi tepkiler alıyorum.

Hal böyle olunca acil bir doktor arayışına girdim Bahçelievler'de ikamet ediyorum bu bölgelerde gerçekten hastasını dinleyen uzun süre takip yapabilecek ve doğum sürecini beraber geçirebileceğim bir doktor var mıdır? Böbreklerimden biri çok az çalışıyor ve sürekli enfeksiyon geçiriyorum o sebeple doktorun ilgisi çok önemli. Nişantaşıda iyi bi doktor buldum ancak muayne ücreti 6000 TL doğum ücretine 140k dediler, tahliller hariç. Bu da beni biraz aşıyor açıkcası , muayne ücreti 2-4k arası , güvendiğiniz bi doktor var mı acaba?

Çok teşekkürler şimdiden.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar , direkt Avrupa Yakası 'da olur :( Yeter ki vajinal doğumu destekleyen ve memnun olduğunuz doktorlar olsun.

Back