Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bahçelievler civarında rahim şekil bozukluğua ilgi alanı olan bir doktor tavsiye edermisiniz.doktor bulamıyorum ve çıldırcam artık.en azından beni yönlendirebilsin.rahim filmime baktığında beni doğru yönlendirsin.Yardımınız bekliyorum.
Arkadaşlar bahçelievler civarında rahim şekil bozukluğua ilgi alanı olan bir doktor tavsiye edermisiniz.doktor bulamıyorum ve çıldırcam artık.en azından beni yönlendirebilsin.rahim filmime baktığında beni doğru yönlendirsin.Yardımınız bekliyorum.
haznedar b.evler vıtal hastanesı dıdem hanıma gıdebılırsın ben hamılelıgımde gıttım memnun kalmadım ama cok memnun kalan arkadaslar var.Senın de durumun benım gıbı nazık o yuzden yakın yerler olsun dıye benım yaptıgım gıbı sıradan doktorlara gıdecegıne, bakırkoy de ALİ GEDIKBASI nın muayenehanesıne gıt.En azından benım gıbı orda burda sınır hastası olup cıkmazsın arkadasım.Bana da kendısını bu sıtede bır arkadas onerene kadar bende aptal olmustum.Bılgın olsun.