• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAHÇELİEVLER DOKTOR TAVSİYESİ

blueworld123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba İstanbul Avrupa yakası Bahçelievlerde oturuyorum. 5 haftalık hamileyim iyi ve güvenilir bir doktorla sürecimi yönetmek ve doğum yapmak istiyorum. Tavsiyeniz varsa lütfen söylerseniz çok sevinirim

Merhaba İstanbul Avrupa yakası Bahçelievlerde oturuyorum. 5 haftalık hamileyim iyi ve güvenilir bir doktorla sürecimi yönetmek ve doğum yapmak istiyorum. Tavsiyeniz varsa lütfen söylerseniz çok sevinirim
Merhaba, benim doktorum Gaziosmanpaşa Medikal Park Hastanesinde Sümeyra Ertemel. çok güler yüzlü anlayışlı bir doktor. daha önce karşıda çalışıyordu, yeni geldi bu yakaya o yüzden randevuları yoğun değil istediğim zaman randevu alabiliyorum ve uzun uzun muayene olabiliyorum, her türlü konuda sohbet edebiliyoruz, beni çok rahatlatıyor onu görmek. Hastanenin de yoğun bakımı bebek ünitesi gayet donanımlı. Biraz pahalı bir hastane ama gerçekten güvenli bir yerde doğum yapmak benim için önemli. :dua: ablam da doğumunu Sümeyra hocada yapmıştı çok rahatlatıcı biri doğum süreci ve iyileşme dönemi yaşadı. gönülden tavsiye ederim

Back