arkadaşım geçen ay doğum yaptı ve doktoru m.... bahçelievlerde düzgün korkmaz dı. 10 tane de doğursam yine ona giderim diyor. cok memnun kaldı. doğumdan sonra çocuk doktoru için aynı hastanede devam etmedi. cocuk doktorunu baska hastaneden tercih etti.
şimdiden hayırlı doğumlar...
merhaba öncelikle şimdiden hayırlı doğumlar 40 gün önce doğum yaptım bende...doktorum yaşam hastanesi erkan beydi.çok memnun kaldım.her gittiğimde güzelce ilgilenir ve bütün sorulara sıkılmadan cevap verirdi..bir sorun olduğunda kesinlikle gönül rahatlığıyla arayıp sorabiliyordum... muayene ücreti ssk 12 tl...
arkadaşım geçen ay doğum yaptı ve doktoru m.... bahçelievlerde düzgün korkmaz dı. 10 tane de doğursam yine ona giderim diyor. cok memnun kaldı. doğumdan sonra çocuk doktoru için aynı hastanede devam etmedi. cocuk doktorunu baska hastaneden tercih etti.
şimdiden hayırlı doğumlar...
merhaba öncelikle şimdiden hayırlı doğumlar 40 gün önce doğum yaptım bende...doktorum yaşam hastanesi erkan beydi.çok memnun kaldım.her gittiğimde güzelce ilgilenir ve bütün sorulara sıkılmadan cevap verirdi..bir sorun olduğunda kesinlikle gönül rahatlığıyla arayıp sorabiliyordum... muayene ücreti ssk 12 tl...
çok teşekkür ederim sanada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah... erkan beyi düşünebilirim tabi eşimi ikna edebilirsem onun önceliği bayan doktorlardan yana :)
aslında ilgi hastanesine okadar çok yakın oturuyorum ve çalışıyorumki :) bi kaç defa başka bölümlerine gittim ve pekte memnun kalmadım ama yinede önerin için çok teşekkür ederim :)
çok teşekkür ederim sanada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah... erkan beyi düşünebilirim tabi eşimi ikna edebilirsem onun önceliği bayan doktorlardan yana :)
bende çok çekiniyordum erkek doktordan :) ama senin eşinden dolayı durum farklı tabi...ama inan ki ben hamileliğimde şunu anladım...bayan doktorlar kadınları çantada keklik gördükleri için başından savsaklayabiliorlar(ben gittiğim bayan doktorlar için söylüyorum)..ancak erkek doktorlar bayanların bir erkeğe muayenesine zor geldiklerini bildiklerinden (çünkü bir çok kadın erkek ten çekiniyoruz ) daha iyi ilgileniyorlar...ayrıca erkan bey son aylarda ntsde sancın olmadıkça çatı muayenesi yapmıyor.
bende ilgi hastanesine gitmiştim.dediğin gibi ordan hiç memnun kalmadım ve orda doğum sırasında sancın varken diğer sancı çekenlerle bi arada oluyormuşsun..arkadaşım doğum yapmıştı ben ondan duydum...ama yaşam hastanesinde kendi odanda rahat rahat yatarak sancını çekiyorsun..ve doğum bölümündeki hemşireler inanılmaz şirinler hepsine burdan teşekkür ediyorum...