bahçelievler hizmet hastanesi

acers

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
11
0
36
İstanbul
arkadaşlar bu hastane hakkında bilginiz var mı?doktorları nasıl?muayene ve doğum ücreti ne kadar alıyolar?Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

ben tavsiye üzerine bu hastanedeki meltem hanıma gidiyorum. iki doğumunuda orda yapmış bir tanıdığım tavsiye etti. 3 kere gittim daha ama meltem hanımdan çok memnunum. hem bilgisi hem yönlendirme ve psikolojik olarak insanı rahatlatan bir yapısı var.hastanede çok güzel bir hastane. ne olursa olsun bir dr başla ve hep ona git. bu işler ihmale gelmiyor.

ücretrleri dışarıyı bilmiyorum ama biraz daha pahalı diyorlar. telefonla öğrenebilirsin.

Son düzenleme:
Merhaba,
Bende Meltem hna gıdıyorum... cok memnunum cunku herseyden once cok bılgılı bı dr. Muayene ücreti sgk lı ya 84 TL, normal doğum 1500 tl fln olması gerekıyo

bende dr sait beye gidiyorum cok iyi bi doktor.. öncelikle psikolojik olarak insanı cok rahatlatıyor her konuda.. fiyatları diger hastanelere göre biraz yüksek ama degiyor.. gercekten cok ilgili yardımcısı ayfer hanımda cok yardımcı oluyor randevu konusunda. tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…