Bahçelievler Medicana Dr Düzgün KORKMAZ ?

pelin_suuu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
695
22
18
İstanbul
merhabalar bende 25 haftalık gebeyim düzgün beye gidiyorum muayenesi emekli sandığı 138 lira veriyorum ama doğum 3 liraymış sezeryan fiyatı yüksek geldi birde siz soru sormadıkça cevap vermiyor olması kafamda soru işareti bıraktı memnun olan var mı yada başka doktor önerisi olan?

canım öncelikle Allah sğlıkla kucağına almayı nasip etsin..düzgün beyi 3 yıl önce duymuştum arkadaş gidiyordu..memnundu..ama gecen yıl akrabam onda doğum yaptı...doğuma kadar hiç bir sorun yokken doğumda bebeğin bacağının kemiği olmadığı ortaya çıktı...dünyaları başına yıkıldı..çok üzüldük...dr.un bunu daha önce farketmemesi imkansız..çünkü bacak kemikleri ölçülüyor..nasıl oldu anlamadık...dikkatsizmiydi? ilgisizmiydi..burdaki sorun önceden bunu farkedip anne babayı alıştırması gerekti...benim önerim bakırköyde serhat sakız..biz çok memnun kaldık..çok ilgili dr. psikolog gibi...hem anlatır hemde aklında sorun varsa cevaplar hemen...mutlaka öneriyorum...kendim halende gidiyorum..memnun kaldığım için şuanda 2 komşumda ona gidiyor..onlarda memnun..

canım geçte olsa görebildim benim doğuma nasipse 4 gün kaldı ama doktor tavsiyen için çok teşekkür ederim
arkadaşının başına gelen olay için şok geçirdim diyebilirim mevlam kimseyi sınamasın arkadaşın ayrıntılı ultrasona girmişmiydi?

Serhat Sakız'ın muayenesi nekadar onu da söyleyebilir misiniz ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Düzgün Korkmaz bende 7 ay kadar devam ettim ancak ilgisizliği ciddi boyutlardaydı ama ilk tecrübem olduğu için herhalde böyle oluyor deyip umursamadım taki arkadaşımın kan uyuşmazlığı olduğunu söylememesine kadar bunun üzerine Aile Hastahanesine geçen arkadaşımın birde rahim ağzına dikiş atılmazsa bebeğini kaybetmek üzere olduğunu öğrenmesi ile anladım ki yanlış yerdeyim...
Bende Aile Hastahanesine geçtim ve Ali Utku Öz ile devam ettim tabi bu arada benimde şekerimin sınıra dayandığını ciddi idrar yolu enfeksiyonum olduğunu öğrendim.. Sonuç olarak sağlıklı bir kız çocuğum oldu çok şükür ama kaybettiğim 7 aya ve verdiğim paraya acıyorum. Düzgün Korkmaz belki iyi bir hekimdir ama yarım saatte 50 hasta kontrol ederek çalışan bir dr dan ne kadar verim beklenebilir ki? Bu yüzden kesinlikle Medicanayı hiç kimseye tavsiye etmem..

hamileliğimin 4. ayında düzgün beye kontrole gitmeye başladım. ondan önce de 3 ayrı doktora gitmiştim. bu kadar çok doktor değiştirmemin nedeni pimpirikli olmam değildi.
ilk doktorum güngören ilgi hastanesindeki tuba hanımdı. daha iki aylık hamile olmama rağmen bana mantar için fitil verdi. prospektüsünde gebelikte kullanmanın sakıncalı olduğu yazıyordu. ablam eczacı olduğu için onu arayıp fitilin adını söyledim ve gebelikte kullanılmasının bir zararı olup olmadığını sordum. asla kullanmamamı, düşük yapabileceğimi söyledi. daha sonra da başka bir doktordan bende mantar olmadığını öğrendim.
bunun üzerine annemin doktoruna gittim. o da üçlü tarama testi istedi benden. testi yaptırmak istemediğimi söylediğimde yaptırmamın zorunlu olduğunu ve eğer bebekte bir sorun olursa hemen kürtaj yapacağını söyledi. çok sinirlendim ve bir daha o doktora gitmedim. sonuçta bu testi yaptırmak anne babanın kararına kalmış ve zorunlu değil.
bunun üzerine güngörendeki meltem doğum hastanesine gittim. gittiğim doktorun ismini hatırlamıyorum, ama doktor çok iyiydi. yalnız hastane çok pisti, yerler kir içindeydi ve bodrum kattaki kadın doğum bölümü küf kokuyordu.
kuzenimin tavsiyesiyle düzgün beye gitmeye başladım. başta bana da çok ilgisiz gibi geldi. ama sonra boş yere ilaç ve tahlile boğmadığı ve her soruma dürüst bir şekilde cevap verdiği için kontrollere gitmeye devam ettim.
doğum vakti yaklaştığı zaman şekerim olduğu için sezaryene karar verdik.
4 gün önce de doğum yaptım çok şükür. ancak bende bilmediğim bir ameliyat korkusu olduğu için sezaryen sırasında küçük bir atak geçirdim. sakinleştirici iğne yediğim için de herşeyi hayal meyal hatırlıyorum. ancak hatırladığım kadarıyla doğum ekibi çok iyiydi ve beni sakinleştirmek için ellerinden geleni yaptılar. düzgün bey beni keyiflendirmek için sürekli espriler yaptı, dikkatimi bebeğe çekmeye çalıştı.
2,5 gün hastanede kaldım ve bu süre içinde hastanede çok rahat ettim. kadın doğum servisi ve bebek hemşireleri bana çok iyi baktılar.

iyi günler hanımlar hamileliğimin 6. ayı içerisindeyim. Birinci hamileliğim normal doğumla oldu ama hastane ve dr. ile ilgili sıkıntılar yaşadığımdan ikinci doğumumda başka bir hastane ve doktor arayışına girdim.
Bahçelievler medicana da düzgün bey hakkında güzel yorumlar okudum. Aranızda düzgün beyle normal doğum yapan var mı? Hastanenin koşulları nasıl (sancı odası, doğum sonrası oda, temizlik vs.)?
yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.

Benm de takipli olduğum doktor doğumu bahçelievler medicanada yaptırıyormuş . Bilgi alırsanız bana da ulaştırırsanız çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…