Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba ben tüp Bebek merkezi bakıyorum da Öznur Dündar akına tedavi olan var mı yardımcı olur musunuz lütfen?
Cevabınız için teşekkür ederimMerhabalar ben kendisinde tedavi görüyorum. Ve çok memnunum tavsiye ederim![]()
Cnm bende en başta Medicanaya gitmeyi çok istedim Aysun Laçine ama kimisi olumlu kimisi olumsuz yorum yaptı o yüzden Emin olamadım sonra Öznur hanımı duydum çok araştırdım ve yüksek ihtimalle ona giderm bı dahaki ayaBende bakıyorum bulabidiz mi? Beylikdüzü Medicana iyi dediler
Zaten özelde Sigorta geçmiyor maalesef, 8500₺ tüp bebek tedavisi ilaçlar dahil değil. Ön görüşmesi ücretsiz, randevu alıp aklınızdaki tüm soruları rahatça sorup konuşabilirsiniz. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, hayırlı olsun şimdidenCevabınız için teşekkür ederim
Evet bende çok araştırma yaptım ve Öznur hanımı çok duydum fiyatları nasıl acaba sigortamiz yok
Çok teşekkür ederim Cnm sanada hayırlı olsun inşallah sende güzel sonuçlar alırsınZaten özelde Sigorta geçmiyor maalesef, 8500₺ tüp bebek tedavisi ilaçlar dahil değil. Ön görüşmesi ücretsiz, randevu alıp aklınızdaki tüm soruları rahatça sorup konuşabilirsiniz. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, hayırlı olsun şimdiden![]()
Rica ederim ne demek, aklınıza takılan başka bişey olursa yazabilirsinizÇok teşekkür ederim Cnm sanada hayırlı olsun inşallah sende güzel sonuçlar alırsın
İnşallahRica ederim ne demek, aklınıza takılan başka bişey olursa yazabilirsinizamiin inşallah isteyen herkes güzel haberler alsın inşallah
![]()
Benn 🖐🖐Kızlar merhaba ben tüp Bebek merkezi bakıyorum da Öznur Dündar akına tedavi olan var mı yardımcı olur musunuz lütfen?
Tedavi oluyor musunuz şu an nasıl gidiyor doktor nasilBenn 🖐🖐
Hamileyim tedavım bitti canım 2 ocakta transfer olmuştumTedavi oluyor musunuz şu an nasıl gidiyor doktor nasil
Hayırlı olsun inşallah cnmHamileyim tedavım bitti canım 2 ocakta transfer olmuştum