Bahçelievler Memorial Öznur Dündar akına tüp Bebek yaptıranlar yardım eder misiniz

Kızlar merhaba ben tüp Bebek merkezi bakıyorum da Öznur Dündar akına tedavi olan var mı yardımcı olur musunuz lütfen?

Merhabalar ben kendisinde tedavi görüyorum. Ve çok memnunum tavsiye ederim🤗

Bende bakıyorum bulabidiz mi? Beylikdüzü Medicana iyi dediler
Cnm bende en başta Medicanaya gitmeyi çok istedim Aysun Laçine ama kimisi olumlu kimisi olumsuz yorum yaptı o yüzden Emin olamadım sonra Öznur hanımı duydum çok araştırdım ve yüksek ihtimalle ona giderm bı dahaki aya

Cevabınız için teşekkür ederim
Evet bende çok araştırma yaptım ve Öznur hanımı çok duydum fiyatları nasıl acaba sigortamiz yok
Zaten özelde Sigorta geçmiyor maalesef, 8500₺ tüp bebek tedavisi ilaçlar dahil değil. Ön görüşmesi ücretsiz, randevu alıp aklınızdaki tüm soruları rahatça sorup konuşabilirsiniz. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, hayırlı olsun şimdiden 😇🌼

Zaten özelde Sigorta geçmiyor maalesef, 8500₺ tüp bebek tedavisi ilaçlar dahil değil. Ön görüşmesi ücretsiz, randevu alıp aklınızdaki tüm soruları rahatça sorup konuşabilirsiniz. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, hayırlı olsun şimdiden 😇🌼
Çok teşekkür ederim Cnm sanada hayırlı olsun inşallah sende güzel sonuçlar alırsın

Çok teşekkür ederim Cnm sanada hayırlı olsun inşallah sende güzel sonuçlar alırsın
Rica ederim ne demek, aklınıza takılan başka bişey olursa yazabilirsiniz 😇amiin inşallah isteyen herkes güzel haberler alsın inşallah 🤲🏻🐣

Cok zaman gecti ustunden ama merak ettim tedavi sonucunuz nasil oldu. Birde yasiniz ve sorununuz ne idi

Cok zaman gecti ustunden ama merak ettim tedavi sonucunuz nasil oldu. Birde yasiniz ve sorununuz ne idi

Merhabalar uzerinden baya zaman gecti ama sormak istiyorum.tedaviniz nasil sonuclandi acaba.yasiniz ve degerleriniz nasildii

Back
X