Bahçelievler'de oturan ve Medicana Dr Düzgün Korkmaz'a gidenler görüşlerinizi alabilir miyim?

oykucu

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
87
46
303
41
2 kimyasal 2 negatif tüp bebekten 6 ay sonra (toplamda 2-3 yıllık bir bekleyiş) spontan bir gebelikle mutluyum.Henuz 5+ da. Sadece kesesini gördük.Düzgün beyi önerdiler,gittik ama bir şeyler içime sinmedi.Daha önce 3 defa kalp ameliyatı geçirdiğim için ya da geçmiş sıkıntılı günlerden dolayı ben mi pimpirikli oldum acaba?Fazla sakin geldi. Yorumlarınızı rica etsem. Rabbim inşallah cümlesiyle beraber gebeliğimin devamını sağlıkla nasip eder.

Canim hayirli olsun bebegin. Duzgun beyi cok duydum bende. Ablam dusuk yaptiginda gitmisti. Tavsiye uzerine. Tabi uzun surmedigi icin. Az gorusme oldu. Tahmini yakin yerlerde oturuyoruz sanirim :) istersen kendi dr umu onerebilirim. Ben hamile degilim. Sorunumuz yok ama gebelik olusmadi 11 aydir. Bu nedenle gidiyorum

Dr adını verirseniz, çok memnun olurum.Basın sitesine yakın
oturuyorum.inşallah hepimiz meleklrimize hayırlısıyla kavuşuruz

Hizmet hastanesi. Meltem hanim . Gidersen sonucunu merak ediyorum :)

Teşekkürler. Aklımda olsun.hizmet hastanesi süper bir yer zaten. Tatil dönüşü giderim inş. Düzgün beyin fazla sakinliği beni "yordu" :)

Teşekkürler. Aklımda olsun.hizmet hastanesi süper bir yer zaten. Tatil dönüşü giderim inş. Düzgün beyin fazla sakinliği beni "yordu" :)
o da ıyı ama . ıcıne sınmedıyse bı dene bakalım. daha yolun basındasın

Riskli hamilelik grubundasın, seni bir perinatolog bir prof gibi bir takip etse bence çok daha iyi olur. Ben de o gruptaydım doktorum gayrettepe deki istanbul florence hstanesindeki alin başgül yiğiter idi.

Biraz pahalı özel sigortan var mı bilmiyorum ama hiçbir şeyi atlamadan takibi yapar, inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…