Bahçeşehir, Beylikdüzü kadın doğum doktorları

• Konu Sahibi Konu Sahibi Biamu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Biamu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
181
243
33
Maşallah fiyatlar acayip 🤗 hem muayene hem doğum için...

Arkadaşlar bahçeşehir ya da beylikdüzü'nde gittiğiniz ve memnun kaldığınız kadın doğum doktoru önerileriniz var mı? Doğum için fiyatlar nedir?

Merhaba bende o tarafda oturuyorum tüp bebek tedavisi hamile kaldım hast şişli memorial kadın doğum fiyatları çok pahalı tavsiye edebileceginiz bor doktor buldunuz mu

Merhaba bende o tarafda oturuyorum tüp bebek tedavisi hamile kaldım hast şişli memorial kadın doğum fiyatları çok pahalı tavsiye edebileceginiz bor doktor buldunuz mu

Merhabalar ben Bahçeşehir 2. kısımda kendi yeri olan Fatma Tulunoğlu'na gidiyorum hamileliğimin başından beri, çok da memnunum. Kendisi Liv Hospital ve Avcılar Hospital'la dışarıdan anlaşmalı olarak doğum yaptırtıyor.

Merhabalar ben Bahçeşehir 2. kısımda kendi yeri olan Fatma Tulunoğlu'na gidiyorum hamileliğimin başından beri, çok da memnunum. Kendisi Liv Hospital ve Avcılar Hospital'la dışarıdan anlaşmalı olarak doğum yaptırtıyor.
Merhaba canım maalesef bugün kötü birşey yaşadım ve tedavi old hast gitmeye karar verdim teşekkür ederim

Şişli kolan da hesaplı yapılıyor doğumlar tavsiye ederim

Back
X