Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar Adim Mehir ben isvicrede cocuk gelisim ukudum ve hala ögrenciyim su an cocuk psikolojisi ukuyorum.Bir cok Anaokulunda calistim ve son üstlendim sinif 2 yas grubuydu ayni zamanda almanca ögretmeniydim .Sizi bilgilendirmek istedim Bahcesehir anaokulari sadece gösterise önem verir egitim konusunda kesinlikle iyi degilerdir .2 yas cok önemli bir yas lütfen ama lütfen cok dikatli olun ögretmen seciminde okul seciminde .gezdiniz okular hakkinda severek bilgi veririm .
Merhabalar Adim Mehir ben isvicrede cocuk gelisim ukudum ve hala ögrenciyim su an cocuk psikolojisi ukuyorum.Bir cok Anaokulunda calistim ve son üstlendim sinif 2 yas grubuydu ayni zamanda almanca ögretmeniydim .Sizi bilgilendirmek istedim Bahcesehir anaokulari sadece gösterise önem verir egitim konusunda kesinlikle iyi degilerdir .2 yas cok önemli bir yas lütfen ama lütfen cok dikatli olun ögretmen seciminde okul seciminde .gezdiniz okular hakkinda severek bilgi veririm .
neşe erberk in joyfull house anaokulunu düşünüyorum bilgilendiriseniz sevinirim.
İşyerinden arkadaşım ikizlerini 3 yıl gönderdi ve çok memnundu eski komşumda yaklaşık 6 aydır kızını yolluyor o da çok memnun kızı da mutlu ayrıca.
Konunuz içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli Paylaşımlar.......[/QUOTE
bu konu nereye taşındı
Ya bu yazismanin uzerinden yillar gecmis ama bende iki cocugumu bahcesehirde bir krese vermek istiyorum 2 haftadir okul okul geziyorum
Minik dehalar,helen doron,kucuk seyler, nese erberk ,doga koleji, gymboree, eurosun hepsiyle gorustum. Minik dehalara biraz daha yatkinim hem fiyati digerlerine gore daha uygun gorunuyor hemde sahibinin anlattiklarini begendim ama emin olamiyorum deneyimi olan varsa lutfen fikir verebilirmi baya cikmaza girdim soz konusu cocuk olunca insan bilmedigi yerlere guvenip veremiyor bide kizim henuz konusmuyor 3 yasinda bisey olsa anlatamazda![]()