Bakabilir misiniz lutfen

Genczey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
161
126
103
merhaba hepinize. Adete yakin yapilan ovulasyon testiyle gebelik ogrenilebiliniyormus. Bat 5 aralik. Ovulasyon testi yaptim acaba gebelik olabilir mi
Boule bir koyuluk mu gerekiyor acaba. cevaplarsaniz cok sevinirim

Eklentiler

• 68259F98-07EE-4AB3-9723-DE20A6578A68.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 56
  • B96EA245-9A4F-44E9-B157-CB5EC5317BE1.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 42
merhaba hepinize. Adete yakin yapilan ovulasyon testiyle gebelik ogrenilebiliniyormus. Bat 5 aralik. Ovulasyon testi yaptim acaba gebelik olabilir mi

Cnm teste göre gayet ben burdayım diyor. Hayırlısı olsun. Hemen bi kan testide yaptır.

Canım ovulasyon testiyle hcg tespiti yapabilmek için ikisininde aynı koyulukta olması gerekiyor bende çok yaptım seninki gibiydi ama hamile değildim burada da paylaşmıştım üstelik ikiside aynı koyulukta olursa hamilesin net olacak ama senin diğeri net değil Rabbim gönlüne göre versin inşallah hcg testinde de bu koyuluğu görürsün hem 3 gün var tam adet günü ya da 1 gün kala lh denersin

Ovulasyon testlerinde silik çizgi negatif demek oluyor. Hamileyken ben de denemiştim. İlk çizgi kadar net olması lazım. En kısa zamanda onu da görürsünüz inşallah.

Daha var gününe gittikçe koyulaşır inşallah yarın tekrar yap koyulaşmaya devam ederse gebelik testini dene silikte olsa çıkar Cnm varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…