Bakabilir misiniz?

Vivid

Para-Para-Paradise 🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
19.708
7.488
448
İki büklüm birini görüyorum falda.. Özellikle bunun anlamını merak ettim...

IMG_20190604_170229.webp IMG_20190604_170217.webp IMG_20190604_174738.webp

Namaz kılıyor gibi. Sanki dua ediyor.

Hmm evet olabilir, teşekkür ederim.. Bana biraz üzgün, düşünceli, çaresizmiş gibi geldi ilk bakışta...
Evet öne doğru eğilmiş derviş gibi. Dua ediyor çaresizlikten. Görünce öyle düşündüm ben.
Var mı senin ardından üzülüp, dua eden biri?

Evet öne doğru eğilmiş derviş gibi. Dua ediyor çaresizlikten. Görünce öyle düşündüm ben.
Var mı senin ardından üzülüp, dua eden biri?

2018 eylül-ekim gibi iletişimi kopardığım biri vardı çok üzülmüştü ama şuan bilmiyorum, benim de aklıma gelir arada. Bazen kilolu bir adam da görüyorum falda, o olabilir belki. Bir de son bir kaç gün biraz fazla canım sıkkındı alakası var mıdır bilmiyorum ama şuan iyiyim, benmişim gibi gelmedi pek faldaki daha yoğun gibi duruyor, yaşadığım çok üzücü bir durum da yok ama genel olarak geleceğimle ilgili düşünceliyim kaygılarım eskiye nazaran minimumda olsa da. Aman aile içinde iyi olalım da öncelikle, onlardan birine bir şey olmasın :)

Başka yorumu olan var mı? Aile içinde maddi bir konuda endişeliyim aslında, saklanıyor olabilir ve bu yüzden çaresiz bir görüntü çıkmış olabilir belki...

İşle ilgili kart çektim yorum yapabilirseniz sevinirim, işsizim.. Genelde kelt açılımı ile bakılıyor diye biliyorum ama bulamadım internette, yorumcu.com da ücretli yapmış.

Sırasıyla;
İmparator
Şeytan
Kılıç Şövalyesi
Kılıç Dokuzlusu
Mahkeme
Değnek Dörtlüsü
Yıldız
Kupa Onlusu
İmparatoriçe
Kupa Altılısı

İlk resimde sağ altta kapüşonlu, gizemli, eliyle bir yeri gösteren birini görüyorum, bu dünkü falım. Altta da bugün içtiğim faldan bir kesit var ve yine kapüşonlu biri. Bu şekil ara sıra çıkar fallarımda ve bunun anlamını merak ediyorum, falın geri kalanını da anlam bütünlüğü gerekirse diye koydum. Gerçi bakana göre de değişebiliyor şekiller ama sormak istedim yine de, biraz rahatsız edici bir şekil.
IMG_20191106_180656.jpg IMG_20191106_180754.jpg IMG_20191106_185909.jpg

IMG_20191107_192542.jpg

Back
X