Bunda hiç gözükmüyor siyah beyaz yapsaydın
Bunda hiç gözükmüyor siyah beyaz yapsaydın
bunu da yeni yaptım
Bu teste göre bence var kaçıncı dakikada çıktı bir de adetiniz geçtimi yada kaç gün var
Aşılama gününü saymazsak 11. Gün bugün adete de herhalde en fazla 1 hafta varBu teste göre bence var kaçıncı dakikada çıktı bir de adetiniz geçtimi yada kaç gün var
Belirtiniz var mıydıAşılama gününü saymazsak 11. Gün bugün adete de herhalde en fazla 1 hafta var
Bir kan verip teyit edin isterseniz evde başka marka test varsa sabahta yapın tekrar bence var çünkü bende adete 7 gün kala hamile olduğumu öğrenmiştim bu testten daha siliktiAşılama gününü saymazsak 11. Gün bugün adete de herhalde en fazla 1 hafta var
2. Veya 3. Dakikada çizgi oluştuİkinci çizgi kaç dakikada çıktı
Dün verdim 1.37 çıktıBir kan verip teyit edin isterseniz evde başka marka test varsa sabahta yapın tekrar bence var çünkü bende adete 7 gün kala hamile olduğumu öğrenmiştim bu testten daha silikti
Yükselme şansı var mıDün verdim 1.37 çıktı
Kasık ağrısı bel ağrısı göğsüne dokunamıyorum ama ılac belırtılerı de olabilir diye düşündümBelirtiniz var mıydı
ya pek bir şey diyemiyorum 5 altı negatif gözüküyor ama benim ilk gebeliğim böyle olmuştu adete 8/9 gün vardı sizin gibi test yaptım silik çıktı kan verdim 1.20 çıktı doktor gebelik yok dedi bende test yapmayı bıraktım adetim gecikince tekrar yaptım pozitif çıktı kan verdim kanda 500 falan çıkmıştı sanırım tam hatırlamıyorumDün verdim 1.37 çıktı
Bende bilemiyorum o yüzdenya pek bir şey diyemiyorum 5 altı negatif gözüküyor ama benim ilk gebeliğim böyle olmuştu adete 8/9 gün vardı sizin gibi test yaptım silik çıktı kan verdim 1.20 çıktı doktor gebelik yok dedi bende test yapmayı bıraktım adetim gecikince tekrar yaptım pozitif çıktı kan verdim kanda 500 falan çıkmıştı sanırım tam hatırlamıyorum
Evet bi çizgi var ama fotoğraf ta rengi beyazımsı muhtemelen reelde açık pembe ama demi
Eğer ikinci çizgi hemen çıktıysa var gibi duruyor canım. Benimde böyleydi beta verdim bir gün sonra 36 çıktı. Tabi sonrasında düşük yaptım ama
Dün iki tane freely marka yaptım böyle cızgı çıktı bugün daya comfort aldım yaptım 1 saat önce bir şey çıkmadıEğer ikinci çizgi hemen çıktıysa var gibi duruyor canım. Benimde böyleydi beta verdim bir gün sonra 36 çıktı. Tabi sonrasında düşük yaptım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?