Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
fidel castro, indra gandhi, vladimir putin, shakespeare, mao, hz. nuh (noah), margaret thatcher, attila, timur (tamburlaine the great), kruşcev, vivaldi, lenin, büyük iskender(alexander the great), gutenberg, gogol
napolyon ,pavarotti, bill clinton leonardo da vinci, pele, descartes, kraliça elizabeth, yaser arafat, michael jordan, julius ceasar, pablo picasso albert einstein saddam attila yok yok ne ararsan var :roflol::roflol:
saddam ,bush,prens charles,bruce lee,gandi,napolyon,arafat,charlie chaplin,marilyn monreo,..... herkes orada
bir arkadaş atatürkü gördüğünü söylemiş,ben göremedim
Atatürk ata binmiş haliyle :hooray:
bruce lee
Albert Eınstein
Pele
saddam
Lİncoln
Elvis presly
Adolf hitler
Charlie chaplin,
Kraliçe elizabeth
Basketçi Michael Jeffrey Jordan
Muhammed Ali Clay
Napolyon
Picassoyerimsenibenyerimseniben
anaa bizim pele de ordaymış tatlicadiarzu ama Atamın asilliğine bak :asigim: çok kişiyi gördüm ben hava atmak gibi olsun lee de baba karete öğretcek tatlicadiarzu hayyy hitler ne bakıyosa ordan :dilcikar: neyse uzar gider isimler tatlicadiarzu