Bakandan Kadınlara Kariyer Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Bakandan Kadınlara Kariyer Tavsiyeleri
Türkiye > Gündem-
İstanbul’da 2015′te doğan ilk bebek Meryem Azra'nın ilk ziyaretçisi olan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu annelere yönelik, ‘Annelerin annelik kariyerinin dışında bir başka kariyeri merkeze almamaları gerekir’ tavsiyesinde bulundu.[/paste:font]
İstanbul'da 2015 yılının ilk bebeği Zeytinburnu, Süleymaniye Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya geldi. Mardinli oldukları öğrenilen ve 2 yıldır İstanbul'da yaşayan İdris ve Hamdiye Akbalık çiftinin 3. bebeği olan Meryem Azra'nın, ilk ziyaretçileri Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin oldu. Akbalık çiftini tebrik eden Bakan Müezzinoğlu, üçüncü çocuğu olduğunu söyleyen baba İdris Akbalık'a, "O zaman sen söz dinleyenlerdensin" diye seslendi.

54a51886e4c1aad85240bc16.jpg

Bakan Mehmet Müezzinoğlu, "Her yıl yaklaşık 1 milyon 150 bin bebeğimiz doğuyor. Bu, ülkemizin büyük bir zenginliğidir. 2014 yılında doğan ve 2015 yılında doğacak tüm yeni nesillerimize, sağlıklı, huzurlu, bereketli bir yaşam diliyoruz. Önce kendileri için sonra aileleri için, sonra ülkeleri için, insanlık için hayırlı olmalarını istiyoruz. 'Sizlerin en hayırlınız insanlara en çok faydalı olanınızdır' demiş medeniyetimizin önderi" dedi.

'Annelerin Annelik Dışında Bir Kariyeri Merkeze Almamaları Gerekir'
Kendisinin de Meryem Ece adında bir torunu olduğunu belirten Müezzinoğlu, annelere de şu şekilde tavsiyelerde bulundu:

"Anneler dünyada, bir başkasının sahip olamayacağı annelik kariyerine sahip oluyorlar. Annelerin, annelik kariyerinin dışında bir başka kariyeri merkeze almamaları gerekir. Merkeze iyi nesiller yetiştirmeye almalılar. Her annenin doğal yapısı, normal doğum üzerine yaratılmış. Normal doğumu merkeze almak lazım. Tıp da olağan üstü durumlar için var. İhtiyaç duyulduğu zaman, hekim arkadaşların en doğru kararı vermelerini isteriz. Anne sütünden daha önemli, daha sağlıklı bir şey yoktur. Bebek için anne sütünde hem gıda, hem ilaç var. En az 6 ay, mümkünse 1 sene annelerin evlatlarını emzirmesini arzu ediyoruz"

DHA

Twitter'dan yorumlar:http://onedio.com/haber/yeni-yilin-ilk-bebegi-meryem-azra-oldu-428998

ama sonra "ben çalışırım karı yer" diye iğrenç espiriler yapıyor erkekler facebookta falan kariyer hakkında:KK53::KK53::KK53:

tipik dinci erkek düşüncesi işte bunlar için kadın sadece evde otursun çocuk baksın varsa yoksa bu sonra yarın kadın şiddet görünce öldürülünce işi parası olmadığı için gidecek yer bulamayınca kimse destek olmuyor..

bu kadar kadına şiddet varken evde oturup koca parası yemeyi göze alan kadınlara şaşırıyorum cidden yoksa herkes ister anne olmayı.

ama sonra "ben çalışırım karı yer" diye iğrenç espiriler yapıyor erkekler facebookta falan kariyer hakkında:KK53::KK53::KK53:

Evet, ondan sonra kadin dogum dokturu, kadin hemsire, kadin bakici, kadin temizlikçi, kadin ana okul ögretmeni,... hepsini istiyorlar bu zihniyetteki insanlar!

Ha bu arada, sikiyorsa gidip Erdoganin çoçuklarina bide söylesin " siz söz dinlemeyen insanlardansiniz" diye :KK14:

Sonra da vay neden korkuyorsunuz diyorlar
Be siz düşürüyorsunuz insanları birbirlerine!

Bir insanın bu düşüncede olması ve bir ülkede Bakan olması ve benim o ülke vatandaşı olmam. Kendime acıdım şimdi. :KK69:

Gerçekten baska ülkede bu laflar skandal olurdu ve ayni bakan ya istifa edip, yada televizyonda özür dilemek zorunda kalirdi. Tabiki artik "kondom yalandir" "hamile kadin sokaga çikmasin" gibi seylerden sonra millet alisti bu tür laflara, ne yazikki :KK14:

E ben size hep soylemiyor muyum basortusu ile okula ise gidebiliyoruz diye fazla sevinmeyin diye... Adamlar sizi calistirmak istemiyor ki, oturun evlerinizde... Bu evde oturma baskisindan kurtulusunuz yok, size herkesler boyle diyecek artik, dininizin geregi deyip evde oturmaya baslayana ve erkeklerin sizin efendiniz oldugunu kabul edene kadar...:KK66:

Eki Görüntüle 1358442
kadın çarşaflı olduğu halde neden fotoğraf karesine almışlar anlayamadım

Kim bilir belki dünyaya gelen güzel bebekte o kadının da bir payı var diye düşündülerse.

Bana çok acıklı geldi bu fotoğraf. Düşünsenize bir bebek doğuruyorsunuz fakat o bebeği gülümseyerek herkese göstermek babanın hakkı.

Sizin böyle bir hakkınız yok. Böyle bir inancınız var.

Çocuğunuzla gülümsemeye mutluluğunuzu paylaşmaya hakkınızın olmadığı bir inanç.

Baba gülümsüyor, mutlu. Annenin gülümsemesi günah.

tabi ya çok doğru
zaten çocuk doğduğunda kordonunda paralar takılmış halde doğuyor :KK53:
sıra sıra dolarlar dolu :KK53: ne çalışıp kariyer yapıyorsak hiç anlamam :KK14:

Onu kendi kızına tavsiye etsin
asgari ücretliye 3 çocuklu aileye yetmiyor ama en çokta bu kesim doğuruyor

Kim bilir belki dünyaya gelen güzel bebekte o kadının da bir payı var diye düşündülerse.

Bana çok acıklı geldi bu fotoğraf. Düşünsenize bir bebek doğuruyorsunuz fakat o bebeği gülümseyerek herkese göstermek babanın hakkı.

Sizin böyle bir hakkınız yok. Böyle bir inancınız var.

Çocuğunuzla gülümsemeye mutluluğunuzu paylaşmaya hakkınızın olmadığı bir inanç.

Baba gülümsüyor, mutlu. Annenin gülümsemesi günah.

fotoyu çeken öyle düşündüğü için çekmiş olabilir

kadın düşmanları sizi. birde bakan olacak. neyse çıkayım şu topikten kötü şey yazacağım yoksa.

Konuşmak ne kolay.Yavaş yavaş amaçlarına ulaşıyorlar kadınları soyutlamak niyetindeler ama şunu da biliyormusunuz :

İKİ KIZI DA HASTANESİNDE ÇALIŞIYOR

Mehmet Müezzinoğlu’nun iki kızı var. İkisi de Amerika’da okudu ve doktor oldu. Büyük kızı Nesrin (1978) başı açık, küçük olan kızı Feride (1982) türbanlı. Her ikisi de evli. İkisi de babalarının sahibi olduğu ‘Avcılar Hospital’da çalışıyor.

http://www.zaman.com.tr/pazar_yunanistandaki-salgin-onu-saglik-bakani-yapti_2048779.html

Zaten bunların söyledikleri hep başka kadınlara kendi kızlarına değil dedikleriyle yaptıkları hep farklı
Konuşmak ne kolay.Yavaş yavaş amaçlarına ulaşıyorlar kadınları soyutlamak niyetindeler ama şunu da biliyormusunuz :

İKİ KIZI DA HASTANESİNDE ÇALIŞIYOR

Mehmet Müezzinoğlu’nun iki kızı var. İkisi de Amerika’da okudu ve doktor oldu. Büyük kızı Nesrin (1978) başı açık, küçük olan kızı Feride (1982) türbanlı. Her ikisi de evli. İkisi de babalarının sahibi olduğu ‘Avcılar Hospital’da çalışıyor.

http://www.zaman.com.tr/pazar_yunanistandaki-salgin-onu-saglik-bakani-yapti_2048779.html

Şimdi iyi nesiller yetiştirmek için evde oturup kızımı yetiştircem,kızım vakti gelince iyi nesil yetiştirip evde oturacak
onun kızı da iyi nesil yetiştiricem diye evde oturup çocuk yapacak vs vs bu böyle gider...
şimdi iyi nesil demek evde oturup çocuk büyütmek midir?...

Boş konuşsun dursun islama dayandırıyorsa da boşa çenesini yormasın çünkü kadın çalışamaz diye birşey yok. İsteyen istediği alanda kariyer yapar. Ayrıca çok biliyor madem önce kendi kızlarını kapatsın eve.

Back
X