Bakandan Kadınlara Kariyer Tavsiyeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir de normal doğumu tavsiye etmezler mi! Sanki biz zevkimizden sezaryen oluyoruz! Önce doktorlara söyle, doktorlarına söz geçir de sonra bize tavsiyeler ver!

Ha ayrıca çalışma koşullarını iyileştirmek yerine kökten kadınları çalışma hayatından temizlemek de kolay olan değil mi? İşverene böyle tavsiyeler vermek cesaret ister çünkü.

Diyecek bir şey bulamıyorum na 3 çocuk 3çocuk diye tutturmuşlar bu millet yiyecek ekmek bulamıyor 3çocuğa ne yedirsin. Asgari ücrete verdiğin zamma bak ya lafa gelince Türkiye şöyle zenginleşti böyle gelişti. Ya kimi kandırıyorsunuz artık valla zoruma gidiyor artık insanların bunları görmeyip kör kütük cahil oluşları. Millete kadın çalışmaz etmezi aşılıyorlar kendi kızları doktor vs.buralarda okuyamadılar hep yurtdışında okuyup geldiler.
Bende tesettürlüyüm dışardan üniversite okuyorum pek gayretim yoktu ilk senemde ama şimdi bunları gördükçe kafama koydum ne yapıp edip formasyonu alıp öğretmenlik için uğraşacagim Allah biliyor ya sırf bunların yüzünden. Iki senelik evliyim çocuğum olacak diye korkuyorum resmen böyle bir şey var mi ya. Çocuğu yapmak kolay ama ne yedirecegim büyüyecek nasıl okutacagim ?aha şimdiden bunları düşünüp dert sahibi oldum. Off öyle şişmişim ki ya artık gerçekten zoruma gidiyor insanların bunları görmemesi. Off

1 ine ancak yeterken 2 tane daha yapmayı gözüm kesmiyor...ama gelecğimi garanti altına alıp doğacak çocuklarımında hertürlü masrafını eğitim kurslar felan karşılarlarsa ben yaparım 2 çocuk daha ...

Back
X