Bakar mısınız gebelik varmı

Ezgii2999

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2021
20
3
1
Testi açınca orada bi silik çizgi belirdi sizce tekrarlayayimmi reglime 3 gün var. Sizce ? Neolur yardımcı olur musunuz

Testi açınca orada bi silik çizgi belirdi sizce tekrarlayayimmi reglime 3 gün var. Sizce ? Neolur yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 2884616
ben olması gereken yerde cızgı gormuyorum asagıdakı pembelık baska bıseyden olabılır. testı acmadan da gorunuyor varsa bence yarın tekrar ılk ıdrarda deneyın :)

ben olması gereken yerde cızgı gormuyorum asagıdakı pembelık baska bıseyden olabılır. testı acmadan da gorunuyor varsa bence yarın tekrar ılk ıdrarda deneyın :)
Tamam teşekkür ederim testin markası önemli mi sizce

laboquick 2 liraya geliyodu internetten tanesi.. Daha hic hatasini gormedim. Oyle diyim.
Sabah ilk idrarla yaptım erken gebelik beş dk yazıyormuş ben iki dk bekledim koydum yok diye 7 8 dk sonra baktım Cook silik bı çizgi belirmiş. Geç yumurtlama olduysa olailir dediler daha önce gebeliğim de. Sizce de öle midir

yok olabılır de bazen ıste testın kendı cızgısı hayal meyal cızgı oalrak belırdıgınden bı kac gun sonra tekrarlayıp gorunur pembelıkte sılık cızgı cıkması gerekıyor. gec dollenme herkesın basına gelebılır. bence yarın ya da yarından sonra tekrarla varsa gorunur sevıyede cıkıyor cıddı cıddı cok farkedıyor.:)

Direk pembe silik bir çizgi var yani hayal meyal değil ama görünüyor dikkatli bakınca. En iyisi tekrarlamak bir kaç gün sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…