Büyük ihtimalle kuruma cizgisi 3 saat sonra çıkan sonuç güvenilir değil zaten ilk 5 Dk bazı testler 10dkKızlar adetim iki gün gecikti sabah test yaptım bir şey yoktu üç saat sonra baktığımda silik çizgi görür gibi oldum. Kuruluk çizgisi mi hayalet çizgi mi görebilen var mı?
Eki Görüntüle 2889888
Hm teşekkür ederim10 dk sonra ki çizgi kuruma çizgisi oluyor
Deneyeyim teşekkür ederimBiraz su damlatın giderse kuruluk çizgisidir
Teşekkür ederim yarın tekrardan yapacağımBüyük ihtimalle kuruma cizgisi 3 saat sonra çıkan sonuç güvenilir değil zaten ilk 5 Dk bazı testler 10dk
Kızlar adetim iki gün gecikti sabah test yaptım bir şey yoktu üç saat sonra baktığımda silik çizgi görür gibi oldum. Kuruluk çizgisi mi hayalet çizgi mi görebilen var mı?
Eki Görüntüle 2889888
Evet zaten pazarteside gelmezse kan testi vermeyi düşünüyorum düzenli adet gören biriyim çünküErken değilmi idrar testi yapmışsınız ama 4-5 gün sonra tekrar deneseniz yada kan tahlili verirseniz şüphenizde kalmaz hem
Evet haklısınız ama düzenli adet görünce iki ğün gecikir gecikmez şüphelendim. Pazartasi gecikeli 4 gün olacak gelmezse kan testi vereceğimErken değilmi idrar testi yapmışsınız ama 4-5 gün sonra tekrar deneseniz yada kan tahlili verirseniz şüphenizde kalmaz hem
Hadi inşallah güzel haberler alırsın canımEvet haklısınız ama düzenli adet görünce iki ğün gecikir gecikmez şüphelendim. Pazartasi gecikeli 4 gün olacak gelmezse kan testi vereceğim
Amin canım inşallahHadi inşallah güzel haberler alırsın canım
Bende tam emin olamadığım için sordum :) beklemedeyim şuan bakalımIki gün gecikme de öyle bir çıkıyor ki yandaki çizginin biraz açığı oluyor böyle belirsiz değil yani benim 3 çocuk da da öyle oldu hatta 3. Oğlum beklenen adet tarihinde yaptım açık bordo çıktı 2 dakika da
Yine de geç döllenme vs olayı oldu ise bilemem ben çizgi göremedim
Üstünden biraz zaman gecmis ama merak ettim hamilemisiniz cvp yazarsanız çok sevineceğim bende aynı durumdayimEvet zaten pazarteside gelmezse kan testi vermeyi düşünüyorum düzenli adet gören biriyim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?