BAKAR MISINIZ HANIMLARR BEN Mİ YANLIŞ GÖRÜYORUM

Ecenazz_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2021
143
37
13
30
Kızlar adetim iki gün gecikti sabah test yaptım bir şey yoktu üç saat sonra baktığımda silik çizgi görür gibi oldum. Kuruluk çizgisi mi hayalet çizgi mi görebilen var mı?

Eklentiler

• IMG_20210717_125810.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_20210717_125801.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_20210717_125657.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 106
Büyük ihtimalle kuruma cizgisi 3 saat sonra çıkan sonuç güvenilir değil zaten ilk 5 Dk bazı testler 10dk

Sanki idrar fazla damlatılmış da yayılmış gibi gördüm ben. Sabah 4-5 damla damlatıp yaparsanız daha net olur

Erken değilmi idrar testi yapmışsınız ama 4-5 gün sonra tekrar deneseniz yada kan tahlili verirseniz şüphenizde kalmaz hem

Erken değilmi idrar testi yapmışsınız ama 4-5 gün sonra tekrar deneseniz yada kan tahlili verirseniz şüphenizde kalmaz hem
Evet haklısınız ama düzenli adet görünce iki ğün gecikir gecikmez şüphelendim. Pazartasi gecikeli 4 gün olacak gelmezse kan testi vereceğim

Iki gün gecikme de öyle bir çıkıyor ki yandaki çizginin biraz açığı oluyor böyle belirsiz değil yani benim 3 çocuk da da öyle oldu hatta 3. Oğlum beklenen adet tarihinde yaptım açık bordo çıktı 2 dakika da
Yine de geç döllenme vs olayı oldu ise bilemem ben çizgi göremedim

Bende tam emin olamadığım için sordum :) beklemedeyim şuan bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…