- 30 Ekim 2016
- 1.426
- 508
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi yap benceKızlar merhabalar
19-20 Mart yumurtlama gördüm
Bugün yumurtlamamın 13.günü ovulasyon testi yaptım tekrar yumurtlama olabilir mi yorumlar mısınız rica etsem?
Regle yakın artıyor bende de oldu gebelik testi yapınKızlar merhabalar
Bugün yumurtlamamın 13.günü ovulasyon testi yaptım tekrar yumurtlama olabilir mi yorumlar mısınız rica etsem?
gebelikte olabilir tekrar yumurtlamada olabilir belli olmazKızlar merhabalar
Adetime 2 gün var bakalım nasipRegle yakın artıyor bende de oldu gebelik testi yapın
Tamam canımGebelik testi yap bence
Yapınca haber ver inşallah çift çizgiyi görürsünTamam canım![]()
İnşallh canım senin cinsiyet belli oldu muYapınca haber ver inşallah çift çizgiyi görürsün
Yapınca haber ver inşallah çift çizgiyi görürsü
Yok gecen hafta çarşamba gittim göstermedi 16 cı hafta da tekrar gidicem o zqman gösterir belkiNasip insallah
İnşallh canım senin cinsiyet belli oldu mu![]()
Hadi hayırlısı inşallahYok gecen hafta çarşamba gittim göstermedi 16 cı hafta da tekrar gidicem o zqman gösterir belki
İnşaAllah ne zaman yapacaksın testiHadi hayırlısı inşallah
Yok gecen hafta çarşamba gittim göstermedi 16 cı hafta da tekrar gidicem o zqman gösterir belki
İnşaAllah ne zaman yapacaksın testi
Erkek diyende var kız diyende net bşy yokKesin kızdır
![]()
Tamam bekle bence de varsa anında çıksınAdetim 2 nisan bekliyeyim diyorum adetimi
Erkek diyende var kız diyende net bşy
Erken birazda şimdi bsy dese tahmini der dr en iyi 4 cü aydan sonra belli oluyormuşGöstermiyor kendini kız nazlı olur derler ya
Merhaba test yaptınız mı acabaAdetime 2 gün var bakalım nasip![]()
![]()
Yaptım canım gebeyimMerhaba test yaptınız mı acaba
Hayırlı olsun yaaYaptım canım gebeyim![]()