Bakar mısınız kızlar

Hamilebirannee

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
136
40
13
Sırt agrısından ölmek üzereyim dün gece bu yuzden kacker3 uyandim sayisinı bile bilmiyorum artik sırt agrısından aglıcam.
23 haftada böyle agri ceken var mi yada nasıl gecer yardımcı olur musunuz ?

Nasıl yatıyorsun? Mümkün olduğunca sol yanına yatmanı tavsiye ederim kan akışı için de en sağlıklı pozisyonmuş benim de çok sırt ağrılarım olurdu.

Sırt agrısından ölmek üzereyim dün gece bu yuzden kacker3 uyandim sayisinı bile bilmiyorum artik sırt agrısından aglıcam.
23 haftada böyle agri ceken var mi yada nasıl gecer yardımcı olur musunuz ?
Doktorunuzla iletişime geçmenizi tavsiye ederim benim doğum yakın olmuştu ve belirlenen tarihten önce doğum yaptım. Ya magnezyum eksikliğinde olabilir yada kız ise kız çocukların da genelde oluyormuş tabiki herkesin vücut kimyası farklı siz içiniz rahat etmesi için doktorunuza gidin

Nasıl yatıyorsun? Mümkün olduğunca sol yanına yatmanı tavsiye ederim kan akışı için de en sağlıklı pozisyonmuş benim de çok sırt ağrılarım olurdu.
Genelde soluma yatiyorum ama ister istemez ya sirt ustu yada sagimda kalktigim oluyor zaten sirt ustu yatinca toplanip uyandiriyor beni.

Gidicem doktora cnku hala devam ediyor sirt agrilarim tesekkur ederim. Ve evet cinsiyeti kiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…