• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakar mısınız kızlar ?

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/510701-bilge-adam-kurumu-nasil.html
arkadaslar daha once actıgım konudan hatırlarsınız belkı ,arkadasım bılge adam kursuna
3D teknık cızım uzmanlıgı bolumune gıtmeyı dusunuyordu .herneyse ; kayıt oldu ve bugun ılk derse gırdi .
uzatmadan dırek soruna geleym .sorun şu ;
programı bılmeyen sınıfta ıkı kısı .bırı arkadasım digerı baska bır ogrencı .dıger ogrencılerın hepsı programı bılıyormus .
bıldıklerıı tekrarlamak pekiştirmek ,referans ıcın gelmısler .
dolayısıyla cogunluk programı bıldıgı ıcın hoca hızlı hızlı anlatıyormus .anlamadıgı yerı sormaya da cekınıyor arkadasım .
kısacası arkadasımın morelı cok bozuldu .sizce bu durum onu kotu etkıler mı ? sonucta cogunluk bılıyor ve o cok gerıden baslıyor .
benim kendı gorusum; boyle bır durum benım başıma gelse eger ,ben cok etkılenırdım .tum hevesım kacardı .
sistem bana cok scma geldı ,bence bılmeyenlerı aynı snıfa toplamaları lazımdı .:19:

Bilge Adamı bilirim iyi bir eğitim kurumudur ve fiyatları uçuktur.

sorun noktasına geldiğimizde o kadar para vericem oraya sonra soru sormaya, itiraz etmeye çekinicem öyle mii?
eğer ki arkadaşınız çekiniyorsa sınıfın ortasında yada derste problem yaşadığından bahsetmesin hocayı tek yakaladığı bi vakit durumu izah etsin bu kadar zor olmamalı bence.
oraya her temeli olan gitmiyor neticede.
kaçırdığı yerleri, anlamadığı kısımları anlamak içinde ek ders yada etüt talep etsin.
baktı ki hocada her hangi bir düzeltmeye gitmiyor müdür yardımcısıyla konuşssun. bu süreçi iyi takip etsin çünkü sınavdan geçemezse sertifika alamaz hadi sertifika almasın para ve zaman kaybı yaşar buna da gerek yok

Ama ben demiştim.Sağlam kaynaklarım da vardı.İnanmadınız bana :9: Artık okadar para verdikten sonra sorununu gidip anlatmak konusunda asla çekinmemeli.Yeni sınıf açana kadar beklemeli.O da ne zaman olur kimbilir.

Bilge Adamı bilirim iyi bir eğitim kurumudur ve fiyatları uçuktur.

sorun noktasına geldiğimizde o kadar para vericem oraya sonra soru sormaya, itiraz etmeye çekinicem öyle mii?
eğer ki arkadaşınız çekiniyorsa sınıfın ortasında yada derste problem yaşadığından bahsetmesin hocayı tek yakaladığı bi vakit durumu izah etsin bu kadar zor olmamalı bence.
oraya her temeli olan gitmiyor neticede.
kaçırdığı yerleri, anlamadığı kısımları anlamak içinde ek ders yada etüt talep etsin.
baktı ki hocada her hangi bir düzeltmeye gitmiyor müdür yardımcısıyla konuşssun. bu süreçi iyi takip etsin çünkü sınavdan geçemezse sertifika alamaz hadi sertifika almasın para ve zaman kaybı yaşar buna da gerek yok

canım zaten anlamadıgı yerı hoca sordugun da ben anlamadım demiş.
ama hemen arkadaki ogrencı gulmus .arkadasımının da halıyle morelı bozulmuş.
ek ders etut talebı ek ucret mı?

Son düzenleme:
canım zaten anlamadıgı yerı hoca sordugun da ben anlamadım demiş.
ama hemen arkadak ogrencı gulmus .arkadasımınında halıyle morelı bozulmaz.

hımmm yanı cnm bence böyle şeyleri kafaya takmamalı neticede o arkadaşı gülen öğrenci arkadaşının hayatında sadece kurs süresince olacak eğer ki rahatsız etmeye devam ediyorsa o da onu dersin ortasında rencide etsin. yani kimse bu programları annesinin karnında öğrenerek dogmuyor.. bence asla ama asla çekinmemeli hakkını arasında.. en başta sınıf hocasıyla birebbir görüşssün sonuç vermezzse bu durum gidip yardımcıyla konussun bırakmasın yani bu şekidle

Ama ben demiştim.Sağlam kaynaklarım da vardı.İnanmadınız bana :9: Artık okadar para verdikten sonra sorununu gidip anlatmak konusunda asla çekinmemeli.Yeni sınıf açana kadar beklemeli.O da ne zaman olur kimbilir.

canım sen ne demıstın ?
suan basladıg sınıf zaten yenı bır sınıf .
ama herkesın bır temelı var .yanı programı bılıyorlar ,sırf sertıfıka almak amaclı gelmısler .
ıste bır benım arkadasım bır de bır baska ogrenc daha varmıs ,ıkısi bılmıyorlarmıs .

Diğer konunuzda bilge adamın olumsuzluklarından bahsetmiştim ve bi kaç gün önce de arkadaşımın başına geldi bir şey.Ama ben ona demiştim.

hımmm yanı cnm bence böyle şeyleri kafaya takmamalı neticede o arkadaşı gülen öğrenci arkadaşının hayatında sadece kurs süresince olacak eğer ki rahatsız etmeye devam ediyorsa o da onu dersin ortasında rencide etsin. yani kimse bu programları annesinin karnında öğrenerek dogmuyor.. bence asla ama asla çekinmemeli hakkını arasında.. en başta sınıf hocasıyla birebbir görüşssün sonuç vermezzse bu durum gidip yardımcıyla konussun bırakmasın yani bu şekidle

canım zaten hakkını arar o .
ıcın kapanı sessız bırı degıldır .bugun ben de gıttım yanın da .
ders arasın da arkadasım o ogrencı ıcn '' eger ben bırıne satasıcak olursam
buna kesın satasırım '' dedı yuzune baka baka .o ogrencı de hıc tepkı vermedı yuzunu onune egdı .
ayy ne bılıyım yaa kavga fılan yapar dıye de endıselendım .
kımseye satasma kım ne derse dersın umrun da olmasın kımse dıyorum ama ,o hayatta lafın altın da kalmaz .
boye tartısmaların ıcın de bulunsun ıstemıyorm .ıster ıstemez dersını de etkıler .
hocasından memnun ama anlamadıgı yerı anlatıyormus .
o aslın da umutsuz degıl ,''ben buraya ogrenmeye geldım dıger ogrencılern benden ılerıde olması umrum da degıl '' dıyor .rahat gıbı gorunuyor .
ama ılerkı zamanlar da etkılenır dıye endıse edıyorum ben .
sahsen ben cok etkılenırdm .

O zaten çoktan yaptırmıştı.İngilizce kursu başladı zaten çoktan ama SAp kursu ertelendi.Arkadaşım da bir daha ertelenirse anlaşmayı fesh edicem falan demiş.Onlar aceleniz mi var ki demişler :9:

O zaten çoktan yaptırmıştı.İngilizce kursu başladı zaten çoktan ama SAp kursu ertelendi.Arkadaşım da bir daha ertelenirse anlaşmayı fesh edicem falan demiş.Onlar aceleniz mi var ki demişler :9:

aaa cok kotu olmus gercekten .zaman kaybı oluyor erteleye erteleye .
pekı anlasmayı fesh etme ımkanı var mı ?
sonucta ımza atıyorsun oraya oyle kafana gore ben vazgectım dıyebılıyor musun?

canım sap kursu iiçn kaça anlaşmış biliyomusun?

Back
X